carro.mary.blogg.se

2016-12-24
12:21:00

God jul och gott nytt år!

God jul och gott nytt år på er!
Hoppas att ni får en asfin jul! För det ska i alla fall jag ha :)
 
Och... avslutar inlägget med ett klipp ifrån Motörhead.
Och även fast jag inte är det största Motörhead fanet, så betyder det absolut inte att jag inte gillar bandet. För enligt mig, så är ligger de definitivt inom topp 20... eller snarare inom topp 10, som det absolut bästa Heavy metal bandet någonsin enligt mig.
Och... de är garanterat en stor inspiration till andra band, som jag också gillar!
Och... hade Lemmy varit i liv idag... så hade han blivit hela 71 gammal idag!
Jaja.. men Lemmys och Motörheads musik lever i alla fall vidare...
R.I.P. Lemmy Kilmister!
2016-12-22
15:45:00

Köttbullar VS Grönsaksbollar

Idag har jag gjort köttbullar...
Jag ville smaka på några... men jag ville även komplettera detta med IKEAs grönsakbollar också...
Dessa är goda, men de var inte så goda under julbordet. Då jag var med familjen på IKEA sist... då var de torra och överstekta... haha!
Ja, ser väldigt äckligt och flottigt ut! Tror det kom vätska ur de "köttiga" köttbullarna eller något?
Humm... jaja...
Till några kött och grönsakbollar, så ville jag även ha lite Ajvar... det är gott!
Humm... skulle nog haft i mera kryddor i köttbullarna... bra jag hade ajvar till dem då... haha!

Då har jag varit på Pekås och handlat. Och på där så köpte jag bland annat köttfärs! Inte köpt kött på evigheter... så... det kändes skumt! haha
Jag tänkte ha med dessa till julbordet under julaftonsfirandet. Jag struntade dock i kryddpeppar. Man brukar ju ha i kryddpeppar i "juliga" köttbullar, men jag tycker det är så äckligt! Så jag hade i cayennepeppar och chili habanoero istället ;)
MEN... det var inte så starkt ändå... kanske smakar mera när de värms nästa gång? haha
Jaja... de får duga ändå... ;)

Och NU... så ska jag snart äta igen här. Var nämligen därför som jag inte åt så mycket nyss här... ifall någon skulle undra? För jag vill ju kunna njuta liiite utav fikat, som blir hos mina föräldrar nu här också!
Jaja...
MEN... hoppas att ni haft en fin dag idag annars! Kanske ni också gjort någon förberedelse inför julmat och sådant? :)
Jaja... hursomhelst så ska jag lägga det mesta utav köttbullarna här nu i en glasslåda. Och ta med det till mina föräldrar här under fikat här :)
Men.. ha det så gott tills vidare i alla fall!
Hej hej!
2016-12-21
17:49:47

Bara tre dagar kvar...

...till julafton!
Shit vad tiden går fort. Så fort att jag får smått ont i magen utav det! Nja... men lite "miniont" i alla fall ;)
Nej, men annars så tror jag och framförallt hoppas på, att det kommer bli en asfin och LUGN julafton i år här. Och ser så mycket fram emot att J kommer hit med. Så blir att fira jul och nyår med honom också :)

Mmm... men annars då?
Jo, för min del... så har jag inte ett dugg med intressanta uppdateringar att dela med mig, om vad som skett i min vardag här idag. Jag har bara äte en massa i omgångar här. Utfört ett bättre träningspass jämtemot hur den var igår. Sedan så har jag duschat samt tvättat det dära äckliga håret. Och så har jag tittat på en massa youtubeklipp och äte en massa mera där igen! Bland annat så äter jag några marainne karameller precis i detta nu, som jag skriver detta inlägg... haha!

Jaja.. Och ja... jag skrev till mamma nyss att jag tänkte komma över till dem (mina föräldrar) på en fika imorgon. Jag tänkte att då kan man även planera liiite om hur själva julafton blir här också. Kan ju vara skönt och ha ett någorlunda "humm" om det så att säga ;)
Och jag tänkte även passa på och fråga om JAG ska bidra med något med också. Jag vet att förra året så gjorde jag iordning köttbullar... hummm vet ej om jag ska göra det i år också, eller om jag ska fixa till något annat? Men då måste jag köpa... KÖTT också... har inte köpt kött (förutom pizzeriapizza) på... 7-8 månader? Ja, jag ju äte kött och fisk när jag äte på familjemiddagar, men aldrig köpt just kött till mig själv.
Humm.. men får se... får se vad vi kommer fram till under fikat imorgon här :)
 
Jaja... Och så funderar jag lite på om jag skulle fixa till ett intressantare inlägg här. Kanske ta och lägga upp bilder på min lägenhet, men har vare så dålig belysning för det.
Sedan så gillade jag inte hur det såg ut på balkongen då jag tagit ur sittdynorna. Sedan så är ju kallt på balkongen nu med så..
...och de vart då mina föräldrar kom hit med mitt lampträd (den jag fick ifrån mina föräldrar för några veckor sedan" (http://blackmary.blogg.se/2016/november/hoger-eller-vanster.html)
Men... får se om det är bättre belysning imorogn då. Annars så får det väl bara bli några få bilder då... kanske ett i vardagsrummet/sovrummet, köket och så kan liite av balkongen!
Jaja...Men nu ska jag i alla fall ta ett glas vatten, och kanske några till Marianne till det?
Eller jag kanske ska ta och tina på lite fiberbröd istället. och "förstöra" det nyttiga brödet med onyttiga chokladpålägget choklad, samt ha örtte till det... som kvällmatmat/godis? :)
Mmm... får se!

Men... hej hej så länge!
Så får vi se sedan om jag lägger upp ett "roligare" inlägg. Mm min lägenhet och/eller inredningsdetaljer framöver här ;)
Men... ha det gott så länge i alla fall!