carro.mary.blogg.se

2016-12-22
21:18:00

Saffransskorpor, samt en mindre "julklapp"

Blåbärs te med hemgjorda, samt NYgjorda saffransskorpor och en liten "julklapp" ifrån Husman Hagberg... :)
Gott och trevligt!
Hellu!
Då har jag varit hos mina föräldrar på fika här. Lämnade av mina köttbullar i samband med besöket... men det visade sig att man också hade fixat till några köttbullar. Men hon sa också att de smakade för mycket vitlök, samt att hon hade redan fryst ned dem.
Så... får se om mina är "bättre" då? Dock så tvivlar jag lite på då men, men de var godare efter att det svalnat till sig litegranna. Jag tog nämligen 4-5 bitar innan jag drog härifrån jag! haha... 
MEN... vi får se vad de andra tycker om köttbullarna sedan under julaftonen ;)
Jaja...
Sedan så ville och behövde Lexus ut på en promenad. Och istället för att jag skulle dra hem på en gång efter fikat. Så tog jag och mamma och fixade till lite saffransskorpor också, medans pappa drog ut på hundpromenad. Dessa skopor tog vi sedan lite smakprov på medans vi spelade Chicago kortspel... Mmm... och jag vann förresten! ifall någon var intresserad utav den informationen?! ;)... haha!!
MEN... till skoporna igen då... JA, de var goda! Och receptet kommer ifrån "TV koks-bagerskan" Leila Lindblom. Och skulle man vara sugen på detta så finns receptet på dessa skorpor via denna länk:http://www.leila.se/mammas-supergoda-saffransskorpor/recept/bakverk/index1,23.htm?id=3745
Jaja...
Och nu ska jag ta och mumsa vidare på lite skopor här. Och därefter så ska jag förbereda tvätten inför imorgon.
Så imorgon blir det tvättid... men också DAMSUGNING... för imorgon så kommer J hit direkt efter jobbet! Ska bli kul och mysigt att ha honom här under julen och julfirandet sedan :)
 
Men... god natt på er tills vidare!
Hoppas ni inte drömmer allt för skumma drömmar i natt ;) haha
Hej hej!
Kommentar:
2016-12-22 @ 22:51:05
#1: Lina

Åhh men mysigt!!<3

Svar: Asmysigt! :)
Caroline

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: