carro.mary.blogg.se

2016-07-27
09:48:00

Norskt smörgåspålägg och skumma drömmar...

God morgon! 

Idag så är det dag tre av fyra, som jag agerar hundvakt åt Lexus. Och började min morgon med två olika  norska choklad och nötpålägg och så kaffe på det... nyttigt ;)

Sjokade smakar som en blandning mellan reisen och ohoj chokladsås, och nugatti är och smakar som en mera fast och nötig version av nutellla.

Gott var det i alla fall!

 

Annars så hade jag värsta skumma drömmen i natt.

Drömde nämligen att jag gick runt på Ica Maxi i Karlstad, med en flaska Captain Morgan i ena handen och Coca Cola andra! Jag försökte bjuda runt på detta, men ingen ville ha. Sedan gick jag runt på alla fyra och fnittra en massa. Sedan efter att jag hade drucke varannan klunk av varje flaska, så börja jag sedan hälla lite cola i romen... riktigt weird dröm!

Skulle inte förvåna mig heller om jag var naken i drömmen också, eftersom mina knän var det...

Och även om denna dröm lät konstig och kanske hemsk...

Så tycker jag ändå att det som drömde om i morse... eller drömde? var något jag "såg" i några sekunder. Jag hade nämligen asont i både magen och i huvudet, och dyngtrött på det. Och när jag sedan skulle försöka somna om, så ser jag en orm vänster sida om mig och sprattla och så skvatt jag till. Sedan la jag mig på magen i några sekunder, för att förhoppningsvis lindra magvärken (brukar tycka det är skönast att ligga på magen, när jag har ont i magen). Men magvärken tog ändå över, så var tvungen att påbörja dagen här istället... haha!!

 

Jaja... Annars så hade en lugn och skön dag igår. Var bara för mig själv med djuren, så umgicks inte med några norrmän. Dock så hade jag matkoma, och träningsvärk istället från dagen innan. Annars så hade jag velat träna igår också, men med matkoman jag hade... så hade jag ingen motivation. Så min träning blev istället fyra slöa promenader med Lexus istället... alltid något ;)

Jaja... Nu har jag äte upp min frukost här.

Ska ta och prata av mig lite till med J på skypen, och därefter ska jag gå min första promenad med Lexus.

Sedan får vi se vad som händer därefter ;)

2016-07-25
22:40:00

Nöjd Nova katt... och norrmän...

Här har inte Nova lugge sedan... innan J var hos mig haha!

Min dumma outfit som jag hade på mig idag, eftersom jag har duschat 3 gånger idag!
Men... kom inte på något annat bättre, som jag kunde ha på mig heller! haha
"Får jag vara med?"
Självklart så ville Nova vara med och "posa" med mig ;)
Och därefter så drog jag till Lexus, och hämtade upp honom och tog en promenad med honom till mormor...

Annars då...
Så har jag tränat lite hos mina föräldrars hem, vilket var hur skönt som helst. Hade jag försökt att göra det hos mig, så hade jag inte orkat mer än 10 minuter, för är ju nästan 40grader där.
Därefter fixa jag lite mat och tog dagens andra snabbdusch.
 
Sedan när jag hade tänkt dra en sväng hem till mig, så ser jag ett SMS från brorsan som löd:
"mat hos mormor efter 18.00"... så "överraskande" ;)
Jag frågade först:
"måsta jag vara med?"
"nej, men om du vill så skulle det väl vara roligt"
Men sa därefter att jag kommer att komma dit bara för att, men skrev även:
"Men hade vare trevligt med lite egentid med"
Har ju som sagt haft besök hos mig under veckan som varit, och ja... lite eller MYCKET egentid skulle jag vilja ha med! Än att jag mitt i allt, när som jag äntligen är "själv"... NÄ, då ska man umgås med folk igen! Åhh... jaja
 
Men men...
Jag drog efter messet en mindre sväng hem till mig, damsög och satte på en mindre tvätt. Vilket verkligen var behövligt!
Har tvättid uppsatt, men hade extremt mycket som behövdes tvättas, så ville i alla fall ta en tvätt innan den uppsatta tvättiden.
Och nästan precis efter som jag vart färdig, så hämtade jag med mig Lexus och drog till mormor.
Och ja... det var inte sååå väldans kul, plus att det var barn där (en av mina kusiners barn). De var inte otrevliga så, och deras dotter är riktigt charmig men... nä... jag var obekväm stack därifrån efter maten, och sa knappt hejdå. Sedan så behövde jag faktiskt ta hand om både Lexus och katterna, så jag var inte så dum då... hoppas jag.
 
Men...
Nu ska jag ta mig en sista promenad med Lexus här, och därefter blir det sängen för mig

Men...
Hoppas ni haft det fin och skön dag annars!
God natt så länge!
2016-07-25
12:52:26

Skön bloggpaus

Utsikt från höjda
En flotte, som jag inte fick en bra bild på...
Snygg stolpe
Picknik
Fryken!
 
Hellu bloggen igen!

Jag har haft en fin bloggpaus jag.
Jag haft besök av J sedan förra lördagen och han åkte hem igen idag, så blev 9 dagar med honom då.
Vi har bland annat slappat på balkongen med "vuxengodis". Men vi tog och var lite hurtiga med promenader med då, bla till höjda och frykenbaden. Men blev även där lite "vuxengodis" haha!!

Första gången vi drog till själva frykenbaden, så var J grymt sugen på att bada i kalla fryken. Jag var först lite anti, men med lite Cider så blev jag med sugen. Det roliga är att jag klev i ALLA mina kläder jag hade på mig så... ja, jag hade på mig leggings och långärmad tröja och var extremt välklädd.
Folk tyckte säkert att jag var helt störd i huvudet, men det är ju ingen hemlighet ;) (men jag brukar säga det att jag gillar folk som är småstörda, men att jag gillar inte sådana som är sjuka huvudet. För mig är en störd person som är lite speciell (unik), men samtidigt charmig. En person som är sjuk huvudet är sådan som ska begå våldtäkt och likande) 
Men i alla fall... tog och berättade om detta inför mina föräldrar att jag hade badat full klätt. Då sa mamma "har du blivit muslim?!"... haha... jaja
Men kom i bikini de två andra gångerna jag badade i alla fall. Såg ju lite mera normalt ut då ;)

Dock fick jag mitt i allt väldig nojja med. Synd om J som hela tiden fick höra att jag hela tiden ville täcka för det ena och andra på min kropp. Sedan ville jag hela tiden täcka för mig dubbelhaka. Min värsta komplex är faktiskt min dubbelhaka, men tror det är ett släktdrag. Sedan kanske det är en kombination av mina alkoholintag :(
Brukar kalla mig för "smal-fet" höhö...
Men igår kväll tex, så svettades jag som fan i lägenheten, men lik förbannat ville jag inte att mina fläskiga armar skulle synas, mina celluliter och ja... hakan!...
 
Jaja...
Det har även vare lite kortspel, grillning hos mina föräldrar med J, mina föräldrar, mormor, moster och hennes man och så brorsan... sedan kebabpizzor. Usch vad mycket kött jag har äte, men J fick i sig  lite falafel och så pulled oumph! det tyckte jag var kul!


Nä, men idag då... förutom att J åkt hem igen.
Så är det första dagen utav de fyra dagarna, som jag istället Hundvakt här hos mina föråldras hem. Tänkte även kombinera detta med att bli av med lite "spritfett" med. Får se hur det går, för min träning går ju stadigt nedåt. Får börja köpa säckiga kläder istället ;)
Nej då... nu ska jag inte dissa mig själv så. Jag vet ju själv hur extremt töntigt det är. Är så grovt meningslöst att gå runt och vara missnöjd med sig själv, utseendemässigt och personlighetsmässigt!

Men nu har jag drucke upp mitt andra kaffe för idag här med mina kakor! Så nu hoppas jag har "power" till att träna!
Humm... vad var det jag sa förut? Att jag skulle bli av med spritefett? Vilken jädra dubbelmoral jag lider av ;)

Nä, men nu ska jag föröska träna, slappa och städa och slappa igen här...
Ska bli fint och skönt och njuta av lite EGENTID med!! :)
Dock så finns det norrmän igen hos mormor, men jag hoppas jag inte behöver tänka på dem haha!

Men... jag ska njuta så gott jag kan!
Hej så länge! :)