carro.mary.blogg.se

2016-07-31
22:42:00

Hundvakt, ont i magen och HÅRKAOS!

Hellu...
Efter min frukost så tog jag mig en långpromenad. Det var hur skönt som helst, förutom att det blåste en del...
Sedan var jag bara en kort stund här hemma, och kollade till katterna och så. Därefter så drog jag till mina föräldrar.
Vi hade mat och fika tillsammans med mormor och brorsan. Sedan gick brorsan hem, och mina föräldrar samt mormor till sitt bilbingo, och jag kvar hos Lexus som hundvakt.
Har dels gått två promenader, äte en massa, och även rätt så tung tränat rumpan och lite magträning och stretch.
Sedan har det "växt" mer och mer en ondhet i magen. Har antagligen fått för mycket i magen haha! Men är inte ett dugg skönt :(
 
Puhh... sedan så blir jag smådeppig över mitt generella utseende. Har även klippt ur lite ur de mest slitnaste delarna av håret. Sedan har jag även snedklippt håret lite. (Ser man på mitt snygga och småfettiga hårbild ovan haha, men kommer även från en promenad där, som om det spelar någon roll? haha)
Tänkte även klippa hårtopparna om 1-2 månader, samt leta efter mera av det slitna hårstrån. Jag förstår inte helt varför det ser så kaos just nu, men tror nästan det beror mest på de 3 gångerna jag doppat håret i skitiga Fryken vattnet.
Men ska avstå schampo så gott som möjligt... även blondering med såklart! Annars så var det länge sedan som håret vart så pass slitet som det är just nu, men... kör på "pippi-flätor" och ska vara så skonsam som möjligt mot håret!
 
Sedan så funderar jag faktiskt på att använda detta toningsshampo (bild ovan) någon gång efter sommaren, kanske runt septembermånad...
Dock så är den sisådär... 1år... om inte 2år gammal, så vet inte hur vettigt det är att ha i håret. Men det är en färg som är väldigt närliggande min originalhårfärg  Vore smart val att ha sådan färg så man slipper färga/färga av håret emellanåt... (jag har dessutom en likadan till paket, som jag aldrig har använt)
Men vill så gärna vara BLOND! Men vill inte till frisören... men får ta en blondering sisådär runt maj sedan? haha... och då har håret både fått vila och ja... låtit ny och friskt hår fått växa under ca 6 månaders tid.
Dock så tänkte endast testa på underhåret först, för att jag har läst om blonderade personer, som blivit grönhåriga av brunfärg.
Hummm... jag ska fundera över detta under sommaren i alla fall!
Och se hur håret mår på endast hårinpackningar och balsam i minst 2 månader. Sedan kanske jag borde köpa sulfatfritt schampo med? Silverschampot ska jag avvända endast i nödfall...

Men men...
Aj! AJ! AJ!
Har så ont i magen här! Jag hoppas faktiskt att är mensen som är på G, för den borde ju komma snart med... annars så... JÄVLA CIDER! Min mage är nog sur som fan :(
Jag vet, har bara mig själv att skylla på. Och tyvärr så måste jag nog även minska på stark mat, och kaffe framöver här... jag som älskar stark mat och kaffe höhö!

Men men...
humm... vågar man ta Alvedon?... kanske ska ta två? humm...
får hoppas man sover bort smärtan här...

Men... hoppas att era magar mår betydligt bättre än min! ;)
Nu ska jag i alla fall försöka slappa så gott jag kan här. Och hoppas på att jag mår bättre i magen imorgon...
Men god natt på er tills vidare! :)
Kommentarer:
2016-08-01 @ 02:53:19
#1: ellia

Om du är nervös och vill vara lite försiktig när du använder den där produkten så kan du mixa ut den med balsam efter att du har mixat den för att göra den svagare. Jag brukar själv göra det, lärde mig det från youtube videos.
Ett bra tips om man vill testa sig fram lite utan att få alldeles för dramatiska resultat om det skulle gå fel :)

Svar: Ska nog ta och testa det mot hösten här! Tack för tipset med! :)
Caroline

2016-08-02 @ 13:43:08
#2: Sofia

Suger att blondering är så extremt dåligt för håret :( Har väldigt blont hår naturligt dock, men hade velat haft det ännu ljusare!

Svar: Det gör det! Är tyvärr den färgen som jag trivs bäst med också. Men får leva på hårinpackning och balsam... och klippa ur så lite som möjligt, samt undvika schampo och den "heliga" blonderingen...
Caroline

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: