carro.mary.blogg.se

2016-06-30
11:55:00

Frukost och lunch (veganskt)

Hellu...
Startade min morgon med min speciella chiapudding med frysta blåbär.
Och skrev lite på min djupare text, som jag ännu trixar med... får se hur den blir sedan. Kanske katastrof så den inte läggs upp, eller så blir det katastrof och lägger upp den ändå haha
Sedan så började magen att kurra. Så brukte upp mina färdigkokta makaroner, och gjorde en sås på vegansk matlagningsgrädde och samal olek. Var gott, men lite gummiaktigt på grund av makaronerna.

Jag föredrar egentligen kött och sådant, men jag försöker att äta så vegetariskt, och om möjligt ännu hellre veganskt!
Men jag skulle säga att de senaste 3 månaderna, så har jag äte ca 90% vegetariskt (och där emellan så kanske det varit uppemot 60% varit veganskt), och resterande 10% har varit kött!
Här hemma har jag dock inte köpt eller äte kött på ca 3 månader, och det tänker jag att fortsätta med. Ägg och mejeriprodukterna försöker jag äta så sällan som möjligt. Men, nej är varken vegan eller vegetarian, utan jag är väl av en "flexitarian", som försöker äta minst 90% vegetariskt.
Vet inte hur intressant detta är för er, men vet att det är väldigt populärt med sådan livsstil på senaste tiden. Vilket jag tycker bara är bra, för jag tycker själv att den där matindustrin är fördjävlig!
 
 
Men men...
Nu vill jag träna så snart som möjligt, men blir nog inte rygg, för känner att jag har träningsvärk i den nu (var nog fint det jag gjorde på slutet igår trotts allt ;)
Sedan kanske jag ska städa?
Sedan måste jag duscha... för har fortfarande hårinpackning i håret, som jag hade i igår kväll ;)

Sedan så hoppas jag på att man slipper vara med om någon middag hos mina föräldrar. Har för mig att det skulle komma fler norrmän, om det var igår eller idag?... är trött på norrmän nu, fast det har jag vare i 3-4 månader nu. De äter så mycket och man har ändå inget att prata om, sedan äter man mer för man ska vara "normal" haha
Hej så länge iaf! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: