carro.mary.blogg.se

2016-06-29
16:04:05

Jordsgubbs-shopping och mys

I morse så tänkte jag försöka finslipa inlägg som jag håller på med.
Ett inlägg som är något mera personligt, och kanske viktig. Men när den blir klar kan jag verkligen inte svara på. I min takt så blir det nog om en månad eller något haha
Sedan så vet jag inte så värst jag ska säga om det jag skrivit än så länge. Den är lite som min personlighet... Flummig.


Och därefter så tänkte jag gå en långpromenad... men mitt i allt så ringde pappa
"Utanför Pekås så säljer de jordgubbar för 20kr endast idag! Och du hade väl kvar en gammal 20krs sedel kvar?"
"ja, men det kan jag ta senare själver"... men orkade knappt prata med honom. Sedan så lät det även på honom som han inte förstod vad jag sa... så jag sa sedan OK till han.
Kort därefter så drog vi upp tillsammans och handlade dessa "porrgubbar"... Och eftersom jag även hade lite mynt, så ansåg jag att det vart skönt att bli av med också. Så då blev det 2 förpackningar jordgubbar till mig

Och sedan så ställde pappa en dum fråga: "vad ska du göra med dem sedan?"
"ja... äta!?"

Han tyckte nämligen att det verkade lite väl mycket jordgubbar till endast mig själv. Men jag brukar faktiskt ta en hel förpackning åt gången... varför inte liksom? Är ju hur gott som helst med. Gjort det ett antal gånger förut med så.

 

Och efter "jordgubbsshoppingen" så tog jag mig an min efterlängtade promenad. Dock blev det inte så länge, kanske bara blev lite mer än 1 timma?... men skönt var det iaf!
Och därefter så mös jag med ett paket nyrensade jordgubbar med yoghurtkvarg, och resten av mina cashewnötter som jag hade... och så kaffe såklart!

 

Och på resten av kaffet som jag inte drack upp, så gjorde jag chiapudding på det.
För dem som gillar chiapudding, så tycker jag de gärna kan variera med olika sorters vätska.
Jag brukar varva med vatten, mandelmjölk och ja... kaffe, som jag gjort lite då och då på senaste tiden här.

Och kör man "bara" på vatten, så är det gott ha i lite stevia eller vanligt socker för den delen med (eller annan sötning). Och extra gott blir det med kakao i... då blir det som chokladpudding med krisp ;)
Chokladpuddingen är dessutom min personliga favorit. Till även chokladpuddingen så har jag även där ibland haft kaffe i.


Jaja... nu ska jag bara försöka koppla av här, och säkert ta en snabbdusch.
Sedan kanske jag kommer att dra upp till Höjda, och vara på utomhusgymmet med brorsan. Det är dock inget bestämt än...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: