carro.mary.blogg.se

2016-06-29
22:09:04

Utomhusgym och skumma matvanor

Då har jag och brorsan vart på utomhusgymmet. Det var riktigt pinsamt, speciellt i början!
Såg att det var några tjejer/kvinnor på en öppen plan, och utförde styrketräning med kroppsvikt*
Sedan såg jag att var det killar/män runt min ålder, kanske något yngre. Jag ville att de bara skulle dra iväg, ifall jag skulle skämma ut mig.
Och JA, jag vet! De bryr sig inte ett skit om det jag gör, och bryr sig bara om som sig själva. Men ändå så sitter det i bakhuvudet då jag tänker saker som: "haha, se fan så fel hon gjorde där?" "Vad klen hon är!" Vem tror hon att hon är?" "Vad ful och äcklig hon är!" osv...

MEN...
I början blev det bara 6st axelpress!! Sedan så tittade jag runt på de olika stationerna, och smuttade på mitt vatten...
sedan tänkte jag "jag ska testa på knäböj"... men fick inte ens upp den över axlarna!
Så jag gick rakt mot bilen med vattenflaskan och ställde den där. Därefter så gick jag mot gymmet igen, och såg min brorsa börja gå mot spåret för att springa. "ja, men DET måste jag väl kunna klara av att göra!" Och det gjorde jag, och det gick betydligt bättre. Så blev mest varvat med att springa, jogga och gå.

MEN... mot slutet igen så mötte jag på brorsan igen, och frågade vad klockan var (jag och brorsan sprang inte alltid tillsammans, och inte på samma spår)
Och jag kände bara "jo, jag vill gymma också, för jag är inte ett dugg nöjd". Men alla de gånger jag sprang förbi gymmet, så var det alltid folk.
Och mot slutet var det de där kvinnorna jag såg i början, *som hade gått från öppna planen till gymmet. Och skönt nog så börja dessa personer dra därifrån vid denna tidpunkt och jag "JO, nu testar jag igen!". SÅ... det gjorde jag! :)
Så... det blev faktiskt lite fler övningar. Och brorsan hjälpte till att lyfta upp ena trästången över axlarna på mig. Fick till några, men blev inte perfekt... förhoppningsvis så blir det bättre någon gång framöver ;)
Bilderna är inte tagna nu, men det är från samma ställe.

Jaja...
Annars så efter man kom hem, så ville jag på sätt och vis... träna mera! Men klockan börja ju blir lite mycket haha!
Men har duschat, och även slängt in en hårinpackning i håret. Var på tiden, för kommer knappt ihåg när jag tvätta håret senast. Tror det var på midsommarafton faktiskt. Visserligen är det bra att inte tvätta för ofta, men specielle i min utväxt mot hårbotten var inte fräscht!
Annars har jag även äte skumma saker här. Först var det en bit av kladdkakan som jag gjorde för några dagar sedan. Sedan tog jag 2 rutor lindt chili choklad och nu här... falafel!...
Gott men väldigt omatchade. Undra vad det blir härnäst? Varm choklad kanske? ;)

Men annars ska jag bara koppla av här till läggdags!
God natt på er tills vidare!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: