carro.mary.blogg.se

2016-05-31
19:13:00

Så mycket bananer och lite choklad

Hellu...
Drog iväg till coop efter min tvättid här idag jag.
Då köpte jag bland annat ÄNNU MERA bananer, och så lite andra gotterier också då... ;)
Annars så är jag allmänt slö och orkeslös idag. Jag vet inte om det beror på "detoxen" eller solen? Eller om det beror på kombinationen utav de båda?
Jag hade rent ut sagt ont i huvudet, när som jag solade på balkongen sisådär runt 15.00 tiden i alla fall. Åt ännu mera banan... blev bättre då... sedan så fick jag ont i huvudet igen. Likna lite på som när jag sove dåligt (vilket jag gjort i 2 dagar) och även som man har ja... en mildare BAKFYLLA!
Och efter dagens solande... så förstod jag då också, att jag var allt för slö till att försöka ge mig an någon träning idag. Så jag får se om jag får mer ork och energi för det imorgon istället? Eller om jag inte tar en långpromenad istället?... beroende på vädret blir också då...
 
MEN... annars så förstörde jag ganska så nyss min "banandetox" här också. Då jag fixade mig till mig en kopp med varm choklad... (JA, jag kör ingen superstrikt version av denna detox)
Men strax efter att jag drack den. Så har jag inte alls ont i huvudet nu längre!! Så då jag kanske ska träna nu ändå då?... haha ;)
Nej, men tycker det är lite "kul". Jag vet inte om det var sockret (dock så innehåller ju banan en massa FRUKTsocker också, men kanske reagera extra på RÅRÖRSsockret?) Men jag tror faktiskt det var KAKAON som jag mådde bättre av. För jag brukar ju kalla mig själv för en... Chokladmissbrukare
 
Jaja, annars så väntar jag nu på the Big Bang Theroy och Mom här. För tänker nu så tänker jag ta och bara slappa resten av kvällen här.
Men vi höres imorgon igen!
Ha det gott tills vidare! :)
2016-05-31
10:46:00

Posing with my bananas

God morgon!
Eller jag har vare uppe sedan 6.30 tiden, pga tvättiden...

Annars så utförde jag nästan en banandetox igår. Startade dagen med choklad-chiapudding och kaffe!!
...men mellan 9.00-21.00 så var det bara olika versioner av just bananer.
Dock hade jag ett grymt sug på just choklad mot kvällen. Även fast jag var hur mätt som helst, så skrek min kropp efter just choklad! Så jag syndande med varm choklad på kakao, rårörsocker, veganskt grädde och kokt vatten... gott som bara den och jag mådde genast bättre den "gudomliga" drycken... tänk vad lite choklad kan göra ;)
Jag vet och förstår att det rubba mer eller mindre "detoxen", men jag körde ändå här på morgonen idag, med ugnsbakade bananer med kanel... mums!
Sedan inte så långt efter så tog jag banansmoothie med vetegräs och vatten.
Jaja... men efter min tvättid, så tänker jag bege mig för att handla just bananer och kanske ekologisk kakao? Jag har snart gjort slut på min. Och som chokladmissbrukare så måste jag bara ha kakao/choklad... dumma beroende haha
 
Och en annan grej... jag gick en liten present från min brorsa igår som nyss vart i Barcelona...
...gullig present... jag som älskar "döingar" ;)
Den finns även på Sweden rock shop // EMP med. http://www.emp-shop.se/art_314125/
Detsamma gäller det med toppen som jag "posar" i mina bananer på. http://www.emp-shop.se/art_193569/
2016-05-30
10:52:00

The lovley granddad shirt...

Jag har blivit lite kär i dessa farfarströjor jag hehe...
...men behöver snygga till håret, speciellt mot hårbotten! Men får vänta lite...
Vill ju fortsatt ha LÅNGT hår, Har slitit i ca 3 års tid för detta! Jag passar verkligen inte i axellångt hår......och med tanke på farfarströja, så måste jag köpa denna goding (bild nedan) med sedan någon gång. Dock vet jag inte om jag kommer att passa i denna färg, annars gillar diggar jag färgen:
 
...synd att denna topp inte fanns i denna gråa färg:
http://www.emp-shop.se/art_292784/

...men jag har blivit så obekväm att visa mig med nakna ärmar på sistone. Går bra när man är hemma och i relativt bekväma miljöer, men annars så får jag så mycket konstiga blickar och ibland kommentar. På gott och ont så bor man i kalla Sverige, så man måste vara välklädd 90% av året så... gör ju inte så mycket då... haha!
Men farfarströjor är välklätt, samtidigt som det sitter tajt. Vilket gör att man känner sig halvsexig, på ett välklätt men framförallt på ett BEKÄMT sätt ;)
jaja... annars så var jag bara hundvakt igår medans mina föräldrar och mormor var på bilbingo. Jag tog även en sväng med tyngre rumpträning. Var skönt och tog på något tyngre än vanligt, så det borde ju vara bra? Dock märkte jag att jag var rätt orkeslös. Jag har ju äte mycket mindre kött och sådant med, så har säkert fått i mig betydligt mindre protein. Vore ju logiskt i såna fall, men ag vill ändå fortsätta att minska på köttet, och animaliska produkter över huvud taget.
 
Nu ska jag i alla fall äta mina ugnsbakade bananer med kanel, ska bli gott :)