carro.mary.blogg.se

2016-05-31
19:13:00

Så mycket bananer och lite choklad

Hellu...
Drog iväg till coop efter min tvättid här idag jag.
Då köpte jag bland annat ÄNNU MERA bananer, och så lite andra gotterier också då... ;)
Annars så är jag allmänt slö och orkeslös idag. Jag vet inte om det beror på "detoxen" eller solen? Eller om det beror på kombinationen utav de båda?
Jag hade rent ut sagt ont i huvudet, när som jag solade på balkongen sisådär runt 15.00 tiden i alla fall. Åt ännu mera banan... blev bättre då... sedan så fick jag ont i huvudet igen. Likna lite på som när jag sove dåligt (vilket jag gjort i 2 dagar) och även som man har ja... en mildare BAKFYLLA!
Och efter dagens solande... så förstod jag då också, att jag var allt för slö till att försöka ge mig an någon träning idag. Så jag får se om jag får mer ork och energi för det imorgon istället? Eller om jag inte tar en långpromenad istället?... beroende på vädret blir också då...
 
MEN... annars så förstörde jag ganska så nyss min "banandetox" här också. Då jag fixade mig till mig en kopp med varm choklad... (JA, jag kör ingen superstrikt version av denna detox)
Men strax efter att jag drack den. Så har jag inte alls ont i huvudet nu längre!! Så då jag kanske ska träna nu ändå då?... haha ;)
Nej, men tycker det är lite "kul". Jag vet inte om det var sockret (dock så innehåller ju banan en massa FRUKTsocker också, men kanske reagera extra på RÅRÖRSsockret?) Men jag tror faktiskt det var KAKAON som jag mådde bättre av. För jag brukar ju kalla mig själv för en... Chokladmissbrukare
 
Jaja, annars så väntar jag nu på the Big Bang Theroy och Mom här. För tänker nu så tänker jag ta och bara slappa resten av kvällen här.
Men vi höres imorgon igen!
Ha det gott tills vidare! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: