carro.mary.blogg.se

2016-05-30
10:52:00

The lovley granddad shirt...

Jag har blivit lite kär i dessa farfarströjor jag hehe...
...men behöver snygga till håret, speciellt mot hårbotten! Men får vänta lite...
Vill ju fortsatt ha LÅNGT hår, Har slitit i ca 3 års tid för detta! Jag passar verkligen inte i axellångt hår......och med tanke på farfarströja, så måste jag köpa denna goding (bild nedan) med sedan någon gång. Dock vet jag inte om jag kommer att passa i denna färg, annars gillar diggar jag färgen:
 
...synd att denna topp inte fanns i denna gråa färg:
http://www.emp-shop.se/art_292784/

...men jag har blivit så obekväm att visa mig med nakna ärmar på sistone. Går bra när man är hemma och i relativt bekväma miljöer, men annars så får jag så mycket konstiga blickar och ibland kommentar. På gott och ont så bor man i kalla Sverige, så man måste vara välklädd 90% av året så... gör ju inte så mycket då... haha!
Men farfarströjor är välklätt, samtidigt som det sitter tajt. Vilket gör att man känner sig halvsexig, på ett välklätt men framförallt på ett BEKÄMT sätt ;)
jaja... annars så var jag bara hundvakt igår medans mina föräldrar och mormor var på bilbingo. Jag tog även en sväng med tyngre rumpträning. Var skönt och tog på något tyngre än vanligt, så det borde ju vara bra? Dock märkte jag att jag var rätt orkeslös. Jag har ju äte mycket mindre kött och sådant med, så har säkert fått i mig betydligt mindre protein. Vore ju logiskt i såna fall, men ag vill ändå fortsätta att minska på köttet, och animaliska produkter över huvud taget.
 
Nu ska jag i alla fall äta mina ugnsbakade bananer med kanel, ska bli gott :)
Kommentar:
2016-05-31 @ 10:42:26
#1: Jessica

Åh men håller med, dom är riktigt snygga!!

Svar: De passar till det mesta med :)
Caroline

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: