carro.mary.blogg.se

2016-11-30
21:57:42

"kvinnliga" begär...

Dagen började nyttigt...
...med nyttig mat
...med ett LITET magträningspass på knappt 30 minuter
...med ännu mera mat
...med ett RIKTIGT SVETTIGT "gåpass", eller vad man ska kalla det? jaja... det var i alla fall en 40 minutrare på gåbandet sedan ;)
 
Och en "kul grej", som har med "gåpasset" att göra. Är att även fast jag är mycket svagare nuförtiden, jämtemot hur jag var för 1år sedan. Så verkar jag istället fått bättre kondition?
Kan det vara så att de som äter mest ja... kött... PROTEIN, är bättre på styrketräning?
Medans vegetarianer och veganer är bättre på kondition?
Hummm... Förut, så var i alla fall min generella hastighet på 5,0-5,5 km/h. Och NU idag här, så var min generella hastighet på 6,0-6,5 km/h.
Hummm... jaja, jag vet inte vad jag uppskattar mest jag? Men jag vet att även fast jag kör på lägre vikter vid styrketräningen nuförtiden, så kommer jag såklart aldrig bojkotta styrketräningen helt och hållet. Alla vet ju att kombinationen utav styrketräning och kondition är ju det bästa ;)
 
Jaja... men nu ska jag inte låta som något hälsofreak här! haha
Jag har bland annat inte ätit RIKTIG choklad på senaste tiden här. Utan då kanske det har varit något marsipanbröd med chokladöverdrag eller liknande istället. Och jag har ju haft ägg och smör i kylen ett tag, och ja... jag har ju alla ingredienser till KLADDKAKA, här hemma.
Så... jag gjorde iordning en sats med KLADDKAKA, strax efter min snabbdusch jag! haha
Och ja... det blev förbannat god också! Men... jag var ju "duktig", för jag åt ju inte upp hela kakan... hehe
Men jag förstörde ju min innan nyttiga och även veganska dag, med äggena och smöret i kladdkakan.
Men ja... jag "får" väl skylla på det "kvinnliga" begäret efter choklad. Dorde ju få min mens med snart, så kroppen behövde säkert extra järn och magnesium också... höhö!
 
Jaja... men nu ska jag ta och plocka lite med tvätt inför imorgon här.
Sedan kolla lite på Youtube och sådant, och därefter så blir det... SÄNGEN! Jag hoppas att jag kommer att somna snabbt idag, så jag slipper att värma mina fötter halva natten här igen!

God natt i alla fall på er tills vidare!
 
Puuuh... och 1a december imorgon med... usch, vad tiden går fort!
2016-11-29
23:38:00

Elevenpaketet...

Detta var grejorna, som var i mitt elevenpaket, som jag hämtade förut idag här...
Dessa tre produkter har jag använt tidigare.

Jag älskar verkligen den där ansiktskrämen från Good things! Den gör ansiktet återfuktat, utan att göra den fet. Dessutom SKA den innehålla SPF15. Det står i alla fall om det på diverse shoppingsidor att den ska göra det. Dock så kan jag inte själv se något om det. Annars brukar det stå klart och tydligt om SPF på framsidan utav förpackningen... eller hur?! Annars så luktar den väldigt gott också, lite som skogsbär. Så vill du ha en ansiktskräm, som passar för oljig hy, luktar gott och som FÖRHOPPNINGSVIS innehåller SPF 15. Så anser jag att denna ansiktskräm, är ett hett tips för dig ;)
 
IsaDora ögonskugga, Brilliant Oyster. Det var faktiskt länge sedan som jag använde mig utav deras ögonskuggor. Har på senaste tiden istället använt mig utav Idun, när det kommer till ögonskugga. Men det var IsaDora jag hade där innan, och det var dessutom just denna färg... och en annan med har jag för mig, en mera gråaktig? jaja...
Men hursomhelst! Denna Isadora ögonskugga, är ett billigt och snygg ögonskugga enligt mig. Dessutom så testar ju INTE IsaDora på djur, vilket är ett stort plus enligt mig!
 
IsaDora läppstift, Bare bohemian (matt). Jag har visserligen inte använt just denna färg, men jag har använt olika utav det skimriga "90-talsaktiga" läppstiften Perfect Moisture Lipstick. Och jag gillade dem, men kanske var lite för mycket ja... 90-tal över dem?! haha!
Sedan så har jag använt den matta som heter Twist-Up Matt Lips i färgen Bare'n Beautiful, som enligt mig gav varken eller för mig, då den knappt någon färg alls. Vilket i sig var det jag ville ha, men jag ville ändå ha liiite mera färg än vad just detta stift gav mig... haha!
Men... ska bli kul att testa detta matta stift sedan, kanske tar på mig stiftet redan imorgon så ni får se...
 
Mmm... och med tanke på IsaDora. Jag har nämligen en IsaDora mascara på lager här, som jag ännu inte använt! Jag använder än så länge Milani Lash Trifecta Mascara ifrån Milani Cosmetics så länge. Men ska ta och byta ut den snart! Kanske redan imorgon, för har använt det i ca 4 månader. För jag brukar nämligen uppdatera till ny mascara efter var 4de månad. För det brukar jag tycka är lagomt ;)
Och dessa fyra produkter har jag INTE använt tidigare.

Det är anti-cellulit serum ifrån Adoina, den superpopulära FEREO "rengörningsborsten"... eller vad man ska kalla det? En liten BeautyBlender, och så ett puder ifrån Milani.
Anti-cellulitsserumet var nog mitt onödigaste köp av alla i paketet, men jag har lust att testa den ändå... haha! ;)
Och dessa två produkter har jag mest höga förväntningar på, utav det som vart i paketet.
Jag har inte den mest perfekta huden. Och jag har speciellt mycket "knottor"/ finnar på mina kinder.
Vet inte helt varför som de kommer mest är i kinderna på mig? Men jag antar att jag har för ofta mycket utsläppt hår som kommer och "lägger sig" på kinderna, så inte huden kan andas ordentligt. Sedan så blir säkerligen inte min hud tillräckligt ren efter ansiktstvätt. Och sedan när jag lägger mig, med mitt halvsmutsiga ansikte mot huvudkudde om kvällarna. Så blir det väl smuts på smuts som "gror igen". Dock så brukar jag byta ut örngottet ca en gång i veckan här, men kanske borde göra det ännu oftare?
Jaja... hursomhelst så hoppas jag att denna produkt, kan hjälpa mig att få min hud extra ren och fin framöver här! :)
 
 
Ja... det var allt som var i paketet ifrån eleven här. Vet att bilderna inte är så bra, och jag valde medvetet att ha både med och utan blixt i bilderna. För på vissa bilder så tycker jag att man ser produkterna bättre med blixt, och på andra bilder utan.
Jaja... det var ju kul med lite nya skönhetsprodukter i alla fall.
Mmm... och det ska även bli kul, att testa på pudret också. Jag har nämligen aldrig testat på puder innan jag! haha
Inte har jag inte ens heller testat på sådan "contouring". Det känns ju som 90% av alla där ute använder sig utav sådant? Men skulle jag ens försöka mig an och testa mig på det. Så skulle jag antagligen se mer missbildad ut än vad jag redan gör i dagens läge. Så jag tror att det är bäst att jag struntar i det! haha
Men det blir ju billigare, om man begränsa sig så mycket som möjligt i sminkande med ju hehe
Viktigaste sminket enligt mig är ju faktiskt Mascaran! Fast concealer är ju väldigt bra det med? För jag är väldigt blå under ögonen jag...

Jaja... nu ska jag istället fixa iordning mig för sängen här jag!
Ha det gott så länge!
God natt!
2016-11-29
15:20:47

Pekås & ICA shopping + Elevenpaketuthämtning!

Pekåsshopping:
Pekås, så köpte jag bland annat presentsnöre och genomskinligt tejp...
Presentsnöret och tejpen ska jag ha tillsammans med paketpappret, som jag köpte på Ica Maxi, för inte alls så länge sedan. MEN... ska väl ha sådan klisterlapp, som man ska skriva på med. För blir lite svårt annars att veta vem som julklapparna ska vara till sedan ;) haha...
När jag kom hem ifrån Pekås. Så såg jag dessa tråkiga, men nödvändiga saker... haha
Brandfilt och kompostpåsar alltså.
 
ICA shopping och Elevenpaket:
Och på min andra runda så var jag ju till ICA, och hämtade elevenpaket, samt handlade lite smått.
Och på den senaste tiden här... så har jag blivit smått besatt utav just DEN varma koppen, som vistas på bilden... hehe
 
Hellu igen här...
Då har jag varit "duktig", med att handla i två omgångar här. Först så handlade jag på Pekås, och drog sedan hemåt med de första varorna... Sedan så drog jag till Ica då, och hämtade ut elevenpaketet, samt handlade lite där...
Och fan vad det kallt ute! Och folk (speciellt gamla tanter) skulle såklart gå så nära en som möjligt. Så fick gå som en labyrint i butikerna, bara för man vill ha lite... SPACE!
Jaja...
Och jag var halvsnäll mot katterna, när jag kom hem här. Jag orkade inte ta fram dammsugaren jag. Utan jag tog och sopade istället... haha! Får dammsuga imorgon istället, om jag stör mig för mycket på hur det ser ut här då ;)
 
Annars så har jag INTE mailat något till bredband2. Men jag ska nog göra det så fort som möjligt här. Om de nu inte får för sig att bli mer dumma mot mig då? :S
Varför gör de så mot mig? Vem mer än jag har likande nummer som mig? Jag behöver för H-vete inte mer internet än det jag redan har här... har tillräckligt med utgifter redan!
 
Puuuh...
Men ja, jag tänkte ta och fixa till lite mat här nu. Jag är visserligen inte så värst hungrig, men jag är sugen på något. Så det är ju vettigare att få i sig lite mat, så fort som möjligt. Annars så kommer jag väl äta upp mina chokladbollar här istället... haha!
Sedan så kanske min rumpa, vill ha lite protein också? haha ;)
Jaja... jag njuter av rumpvärken nu i alla fall. Får se om jag tränar någon annan muskelgrupp idag här. Men just nu så vill jag mest komma ned i varv här. För jag blir hetsig utav Bredbandtjosanet. Samt att det inte var så kul att handla här förut heller så...
Jaja... det ordnat väl sig...
 
Och... jag kommer att visa upp det som var i elevenpaketet inom kort här! För jag förstår såklart, att det är det mest intressanta i hela inlägget här... haha
 
Ha det gott så länge tills vidare!