blackmary.blogg.se

2016-11-06
19:11:00

4de-5te november...

Vuxengodis...
Gillar mina "levande ljus" från RUSTA...
Min "kladdkaka", efter att den sjunkit ihop sig...
Smaken var riktigt god. Men för att ha den rätta konsistensen, så skulle den ha vare 2-3 minuter kortare tid inne i ugnen...
Jag hade teckningsmys...
Och Nova ville ha uppmärksamhet...
Klia klia...
 
Fredag den 4de november:
Myskväll med både kladdkaksbakning och chokladbollsbakning, båda smaksatta med stroh rom haha!
Sedan så mös jag ytterligare med dels stroh rom, och så annat godis hehe...
Och så tecknade jag också... och gick ju sisådär med det då, men hursomhelst så var det kul och avkopplande!
Jag tycker det är bra att jag försöker ta mig an tecknandet igen. Speciellt nuförtiden då jag fått allt mindre och mindre med träningsmotivation. Jag tycker bl.a. att det är jobbigt att ens klä av sig, och byta om till mer träningstillämpade kläder. Men... brukar göra såsom att jag tränar först börjar att träna i grova bomullsleggnings, för att sedan "strippa" av mig allt eftersom haha... Bra jag tränar endast hemma då, men jag  förstår att jag säkerligen hade fått bättre resultat, om jag hade vare på GYM... jaja... bättre jag gör något än inget iaf?
Gåshud...
Perfekt "gåbands-outfit" ;)
Bomullsklänning och strumpor ;)... haha!
 
Lördag den 5te november:
Lördagen började rätt så segt, men jag var inte så värst bakfull heller. Vilket i sig var såklart väldigt skönt! Jag hade aldrig ont i vare sig huvudet eller magen eller så, utan jag var bara allmänt seg.
Och p.g.a. segheten så var jag inte så värst mycket mera träningssugen heller. Men jag hade samtidigt inte heller lust att bara sega mig, ändå tills jag skulle på familjemiddagen, som var hos mina föräldrar vid 16.30 tiden heller.
Och eftersom jag hade småfett hår, och var sugen på att utföra NÅGON form av fysisk aktivitet. Så tog jag mig en 45 minutrare gåbandet. Har börjat använda den nu igen, som det börjat bli så kallt ute. Ett väldigt bra "träningsredskap" enligt mig, för man kan ju gå på den och ja titta på TV samtidigt också, och vill man ha mera utmaning, så kan man även addera lite hand- och fotledsvikter också :)
Jaja...
Och efter det "gåpasset", och tillökandet av fethårbotten och fett hår i allmänhet. Så vart det en skön och välbehövlig dusch därefter. Dock så saknar jag tyvärr badkar... fan så skönt det hade vare med en massa varma bad nu under hösten och vintern! Är så jobbigt att så fort man stängt av vattnet, så ska man få en massa gåshud.... jaja... får bita ihop och "samjla" så gått det går ändå ;)
Jaja...
Sedan så drog jag i mig en underbar mango-och banansmoothie. Och inte långt därefter så tog jag med mig kladdkakan, som jag gjorde dagen efter till familjemiddagen. Så blev mat och fika hos mina föräldrar då. Och såklart blev det kortspel därefter... och JAG VANN! jippie! ;)
Och... när jag kom hem, så handlade jag på welloteket innan läggdags... ops! ;)
 
Uppdatering om denna dagen (idag, söndag) kommer senare här... tror jag lägger upp den innan läggdags ;)
2016-11-04
18:18:00

Idag så har jag...

Tvättat...
Sett den första SNÖN fallit ned på marken här. Vilket ger mig blandade känslor. Tråkigt för då är det ju ÄNNU kallare. Roligt för det är fint att se på, och då blir det ju generellt ljusare om dagarna då också...
 
Drucke en massa vatten... Äte bra mat... Äte dålig mat... Äte godis...
Bland annat så åt jag en smoothie på banan och mangoHar nämligen haft en påse med frysta mango, ett bra tag i frysen här hemma. Och för mig som har en så pass liten frys, så tyckte jag det var skönt att "banta ur den" lite... Har nämligen smått stört mig på att jag avstått att köpa så pass mycket "proteinvaror", som jag annars hade velat. Och ja, smoothie är gott! Och kombinationen med banan, MANGO och så en skvätt vatten påminde mig lite om sorbet, sött och friskt.
Enda negativa med denna smoothie, var att jag frös till efteråt. Men kan tänkta mig att denna smoothie, hade vare perfekt under en varm sommardag. Inte under en kylig höst/vinterdag som idag... haha!
 
Sedan... så har jag shoppat också! Än så länge har jag "bara" shoppat på Nelly (hade även en rabattkod på 15% också ifrån dem), men är tyvärr sugen på flera saker ifrån andra ställen... men vi får se med det!
Grejerna ifrån nellyshoppingen...
Ovanligt utav mig att köpa i storlek small, men jag kanske borde gå upp i storlek? Vet ju senast som jag köpte ifrån Zalando, att jag såg ut som en falukorv då... haha
 
Jaja... och förutom en massa ätande och shopping. Så funderar jag även på att baka lite. Bl.a. använda mig lite utav stroh romen som jag fick utav J, när han var här sist. Stroh rom smakar ju lite som arrak enligt mig. Men är även VÄLDIGT starkt! T.o.m. jag får grimaser utav det haha! Men tänkte ta och göra en vuxenvariant utav chokladbollar med det. Då jag ersätter kaffet med romen. Sedan så funderar jag även på att göra en kladdkaka, med 1-2msk utav rommen där också. Jag brukar annars ha i Captain Morgan Spiced Gold. Och enligt mig så är det gott som bara den, men det är väl en smaksak ;)
 
Humm... ska nog ta och baka kladdkakan nu. Och då kan jag även passa på att tillaga lite tomatsoppa direkt därefter, som jag smält smöret till själva kladdkakan också... då sparar jag desutom både tid och ström. Samt att jag kanske inte kommer hetsäter en massa kladdkakssmet, eller med något annat syndigt? haha...
Jaja... men jag ska mysa och ha det så gott jag bara kan nu resten av fredagen! Se om det blir mera shopping och andra synder? Någon shopping till kan väl inte skada? hehe...
 
Jaja...
Men ha det så gott alla andra! Och hoppas att ni njuter som bara den resten av fredagen, samt helgen! Hej hej!