carro.mary.blogg.se

2016-11-30
21:57:00

"kvinnliga" begär...

Dagen började nyttigt...
...med nyttig mat
...med ett LITET magträningspass på knappt 30 minuter
...med ännu mera mat
...med ett RIKTIGT SVETTIGT "gåpass", eller vad man ska kalla det? jaja... det var i alla fall en 40 minutrare på gåbandet sedan ;)
 
Och en "kul grej", som har med "gåpasset" att göra. Är att även fast jag är mycket svagare nuförtiden, jämtemot hur jag var för 1år sedan. Så verkar jag istället fått bättre kondition?
Kan det vara så att de som äter mest ja... kött... PROTEIN, är bättre på styrketräning?
Medans vegetarianer och veganer är bättre på kondition?
Hummm... Förut, så var i alla fall min generella hastighet på 5,0-5,5 km/h. Och NU idag här, så var min generella hastighet på 6,0-6,5 km/h.
Hummm... jaja, jag vet inte vad jag uppskattar mest jag? Men jag vet att även fast jag kör på lägre vikter vid styrketräningen nuförtiden, så kommer jag såklart aldrig bojkotta styrketräningen helt och hållet. Alla vet ju att kombinationen utav styrketräning och kondition är ju det bästa ;)
 
Jaja... men nu ska jag inte låta som något hälsofreak här! haha
Jag har bland annat inte ätit RIKTIG choklad på senaste tiden här. Utan då kanske det har varit något marsipanbröd med chokladöverdrag eller liknande istället. Och jag har ju haft ägg och smör i kylen ett tag, och ja... jag har ju alla ingredienser till KLADDKAKA, här hemma.
Så... jag gjorde iordning en sats med KLADDKAKA, strax efter min snabbdusch jag! haha
Och ja... det blev förbannat god också! Men... jag var ju "duktig", för jag åt ju inte upp hela kakan... hehe
Men jag förstörde ju min innan nyttiga och även veganska dag, med äggena och smöret i kladdkakan.
Men ja... jag "får" väl skylla på det "kvinnliga" begäret efter choklad. Dorde ju få min mens med snart, så kroppen behövde säkert extra järn och magnesium också... höhö!
 
Jaja... men nu ska jag ta och kolla lite på Youtube och sådant, och därefter så blir det... SÄNGEN! Jag hoppas att jag kommer att somna snabbt idag, så jag slipper att värma mina fötter halva natten här igen!

God natt i alla fall på er tills vidare!
 
Puuuh... och 1a december imorgon med... usch, vad tiden går fort!
2016-11-29
23:38:00

Elevenpaketet...

Detta var grejorna, som var i mitt elevenpaket, som jag hämtade förut idag här...
Dessa tre produkter har jag använt tidigare.

Jag älskar verkligen den där ansiktskrämen från Good things! Den gör ansiktet återfuktat, utan att göra den fet. Dessutom SKA den innehålla SPF15. Det står i alla fall om det på diverse shoppingsidor att den ska göra det. Dock så kan jag inte själv se något om det. Annars brukar det stå klart och tydligt om SPF på framsidan utav förpackningen... eller hur?! Annars så luktar den väldigt gott också, lite som skogsbär. Så vill du ha en ansiktskräm, som passar för oljig hy, luktar gott och som FÖRHOPPNINGSVIS innehåller SPF 15. Så anser jag att denna ansiktskräm, är ett hett tips för dig ;)
 
IsaDora ögonskugga, Brilliant Oyster. Det var faktiskt länge sedan som jag använde mig utav deras ögonskuggor. Har på senaste tiden istället använt mig utav Idun, när det kommer till ögonskugga. Men det var IsaDora jag hade där innan, och det var dessutom just denna färg... och en annan med har jag för mig, en mera gråaktig? jaja...
Men hursomhelst! Denna Isadora ögonskugga, är ett billigt och snygg ögonskugga enligt mig. Dessutom så testar ju INTE IsaDora på djur, vilket är ett stort plus enligt mig!
 
IsaDora läppstift, Bare bohemian (matt). Jag har visserligen inte använt just denna färg, men jag har använt olika utav det skimriga "90-talsaktiga" läppstiften Perfect Moisture Lipstick. Och jag gillade dem, men kanske var lite för mycket ja... 90-tal över dem?! haha!
Sedan så har jag använt den matta som heter Twist-Up Matt Lips i färgen Bare'n Beautiful, som enligt mig gav varken eller för mig, då den knappt någon färg alls. Vilket i sig var det jag ville ha, men jag ville ändå ha liiite mera färg än vad just detta stift gav mig... haha!
Men... ska bli kul att testa detta matta stift sedan, kanske tar på mig stiftet redan imorgon så ni får se...
 
Mmm... och med tanke på IsaDora. Jag har nämligen en IsaDora mascara på lager här, som jag ännu inte använt! Jag använder än så länge Milani Lash Trifecta Mascara ifrån Milani Cosmetics så länge. Men ska ta och byta ut den snart! Kanske redan imorgon, för har använt det i ca 4 månader. För jag brukar nämligen uppdatera till ny mascara efter var 4de månad. För det brukar jag tycka är lagomt ;)
Och dessa fyra produkter har jag INTE använt tidigare.

Det är anti-cellulit serum ifrån Adoina, den superpopulära FEREO "rengörningsborsten"... eller vad man ska kalla det? En liten BeautyBlender, och så ett puder ifrån Milani.
Anti-cellulitsserumet var nog mitt onödigaste köp av alla i paketet, men jag har lust att testa den ändå... haha! ;)
Och dessa två produkter har jag mest höga förväntningar på, utav det som vart i paketet.
Jag har inte den mest perfekta huden. Och jag har speciellt mycket "knottor"/ finnar på mina kinder.
Vet inte helt varför som de kommer mest är i kinderna på mig? Men jag antar att jag har för ofta mycket utsläppt hår som kommer och "lägger sig" på kinderna, så inte huden kan andas ordentligt. Sedan så blir säkerligen inte min hud tillräckligt ren efter ansiktstvätt. Och sedan när jag lägger mig, med mitt halvsmutsiga ansikte mot huvudkudde om kvällarna. Så blir det väl smuts på smuts som "gror igen". Dock så brukar jag byta ut örngottet ca en gång i veckan här, men kanske borde göra det ännu oftare?
Jaja... hursomhelst så hoppas jag att denna produkt, kan hjälpa mig att få min hud extra ren och fin framöver här! :)
 
 
Ja... det var allt som var i paketet ifrån eleven här. Vet att bilderna inte är så bra, och jag valde medvetet att ha både med och utan blixt i bilderna. För på vissa bilder så tycker jag att man ser produkterna bättre med blixt, och på andra bilder utan.
Jaja... det var ju kul med lite nya skönhetsprodukter i alla fall.
Mmm... och det ska även bli kul, att testa på pudret också. Jag har nämligen aldrig testat på puder innan jag! haha
Inte har jag inte ens heller testat på sådan "contouring". Det känns ju som 90% av alla där ute använder sig utav sådant? Men skulle jag ens försöka mig an och testa mig på det. Så skulle jag antagligen se mer missbildad ut än vad jag redan gör i dagens läge. Så jag tror att det är bäst att jag struntar i det! haha
Men det blir ju billigare, om man begränsa sig så mycket som möjligt i sminkande med ju hehe
Viktigaste sminket enligt mig är ju faktiskt Mascaran! Fast concealer är ju väldigt bra det med? För jag är väldigt blå under ögonen jag...

Jaja... nu ska jag istället fixa iordning mig för sängen här jag!
Ha det gott så länge!
God natt!
2016-11-29
11:33:08

Nej, jag har inte köpt något nytt bredband!

Sov OK inatt... inte bäst, men inte sämst heller... jaja!
Men när jag sedan kollade på mobilen, innan som jag klev upp ifrån sängen. Så hade jag fått två sms, ett bra och ett... dåligt?!

Det bra SMSet var angående om elevenpaketet som ligger på ICA nu. Och så står det de att de uppskattar att man hämtar ut paketet i tid. Då det är jultid, och trångt i lagret. Så det är ju bara bra och förståeligt, att det sänder ut ett sådant meddelande. Så gjorde de även förra året vid denna tidpunkt på året. Så det var inget som jag blev "panikslagen" över...

MEN... över till det DÅLIGA SMSet då!
Jag då hade jag nämligen ett SMS ifrån Bredband2 också, som löd:
"Hej! Du har köpt Internettjänst av Bredband2. Du kan koppla in dig direkt  i uttaget i din bostad, ingen ny utrustning behövs. Mvh OpenUniverse"
 
Och NEJ! Jag har verkligen inte handlat något på Bredband2, och förstår inte hur de fått mitt nummer? Måste blivit något missförstånd. Hetsade nästan direkt på morgonen här för att kolla min mail och bank, och såg inget skumt där.
Men jag vet att jag att det ringde ett 08-nummer (Stockholms nummer) igår, som jag såklart INTE svarade på. Men när jag googlade upp det numret, så verkade det tillhöra "SverigesEnergi".
MEN... nu behöver jag varken nytt bredband eller el. För jag har redan båda delarna.
Varför ska det vara ett H-vete att vara såkallat vuxen? Och ännu mera när man har telefonfobi??... åhhh!
 
Men... jag får väl maila dem sedan, när jag kommer hem? Om det går att få kontakt med dem via mail. Annars måste jag väl be om hjälp från brorsan, eller mina föräldrar? haha!
 
Men... nu så ska jag äta upp min "superlyxiga" frukost här... veganskrisgrynsgröt med saffran, samt björnbärsmarmelad... nästan som gotländsk saffranspannkaka ;)
Dricka upp kaffet...
Snygga till mig litegrann...
Handla litegrann... främst kattmat...
Hämta elevenpaketet...
Damsuga, när jag kommer hem igen...
Njuta av min dova "rumpvärk" i skinkorna... haha!
Kanske träna mina armar?... och/eller mage och/rygg?
Kanske ta och teckna något?
 
Humm...jaja... får se vad jag gör med de 2-3 sista punkterna. Men de övre ska jag i alla fall, utföra så fort som möjligt här!
Men... hoppas ni inte fått några dumma SMS,för något som ni inte har varit delaktiga i!
Och... ha det så gott ananrs!
Hej så länge!