blackmary.blogg.se

2016-11-30
21:57:00

"kvinnliga" begär...

Dagen började nyttigt...
...med nyttig mat
...med ett LITET magträningspass på knappt 30 minuter
...med ännu mera mat
...med ett RIKTIGT SVETTIGT "gåpass", eller vad man ska kalla det? jaja... det var i alla fall en 40 minutrare på gåbandet sedan ;)
 
Och en "kul grej", som har med "gåpasset" att göra. Är att även fast jag är mycket svagare nuförtiden, jämtemot hur jag var för 1år sedan. Så verkar jag istället fått bättre kondition?
Kan det vara så att de som äter mest ja... kött... PROTEIN, är bättre på styrketräning?
Medans vegetarianer och veganer är bättre på kondition?
Hummm... Förut, så var i alla fall min generella hastighet på 5,0-5,5 km/h. Och NU idag här, så var min generella hastighet på 6,0-6,5 km/h.
Hummm... jaja, jag vet inte vad jag uppskattar mest jag? Men jag vet att även fast jag kör på lägre vikter vid styrketräningen nuförtiden, så kommer jag såklart aldrig bojkotta styrketräningen helt och hållet. Alla vet ju att kombinationen utav styrketräning och kondition är ju det bästa ;)
 
Jaja... men nu ska jag inte låta som något hälsofreak här! haha
Jag har bland annat inte ätit RIKTIG choklad på senaste tiden här. Utan då kanske det har varit något marsipanbröd med chokladöverdrag eller liknande istället. Och jag har ju haft ägg och smör i kylen ett tag, och ja... jag har ju alla ingredienser till KLADDKAKA, här hemma.
Så... jag gjorde iordning en sats med KLADDKAKA, strax efter min snabbdusch jag! haha
Och ja... det blev förbannat god också! Men... jag var ju "duktig", för jag åt ju inte upp hela kakan... hehe
Men jag förstörde ju min innan nyttiga och även veganska dag, med äggena och smöret i kladdkakan.
Men ja... jag "får" väl skylla på det "kvinnliga" begäret efter choklad. Dorde ju få min mens med snart, så kroppen behövde säkert extra järn och magnesium också... höhö!
 
Jaja... men nu ska jag ta och kolla lite på Youtube och sådant, och därefter så blir det... SÄNGEN! Jag hoppas att jag kommer att somna snabbt idag, så jag slipper att värma mina fötter halva natten här igen!

God natt i alla fall på er tills vidare!
 
Puuuh... och 1a december imorgon med... usch, vad tiden går fort!
2016-11-29
23:38:00

Elevenpaketet...

Detta var grejorna, som var i mitt elevenpaket, som jag hämtade förut idag här...
Dessa tre produkter har jag använt tidigare.

Jag älskar verkligen den där ansiktskrämen från Good things! Den gör ansiktet återfuktat, utan att göra den fet. Dessutom SKA den innehålla SPF15. Det står i alla fall om det på diverse shoppingsidor att den ska göra det. Dock så kan jag inte själv se något om det. Annars brukar det stå klart och tydligt om SPF på framsidan utav förpackningen... eller hur?! Annars så luktar den väldigt gott också, lite som skogsbär. Så vill du ha en ansiktskräm, som passar för oljig hy, luktar gott och som FÖRHOPPNINGSVIS innehåller SPF 15. Så anser jag att denna ansiktskräm, är ett hett tips för dig ;)
 
IsaDora ögonskugga, Brilliant Oyster. Det var faktiskt länge sedan som jag använde mig utav deras ögonskuggor. Har på senaste tiden istället använt mig utav Idun, när det kommer till ögonskugga. Men det var IsaDora jag hade där innan, och det var dessutom just denna färg... och en annan med har jag för mig, en mera gråaktig? jaja...
Men hursomhelst! Denna Isadora ögonskugga, är ett billigt och snygg ögonskugga enligt mig. Dessutom så testar ju INTE IsaDora på djur, vilket är ett stort plus enligt mig!
 
IsaDora läppstift, Bare bohemian (matt). Jag har visserligen inte använt just denna färg, men jag har använt olika utav det skimriga "90-talsaktiga" läppstiften Perfect Moisture Lipstick. Och jag gillade dem, men kanske var lite för mycket ja... 90-tal över dem?! haha!
Sedan så har jag använt den matta som heter Twist-Up Matt Lips i färgen Bare'n Beautiful, som enligt mig gav varken eller för mig, då den knappt någon färg alls. Vilket i sig var det jag ville ha, men jag ville ändå ha liiite mera färg än vad just detta stift gav mig... haha!
Men... ska bli kul att testa detta matta stift sedan, kanske tar på mig stiftet redan imorgon så ni får se...
 
Mmm... och med tanke på IsaDora. Jag har nämligen en IsaDora mascara på lager här, som jag ännu inte använt! Jag använder än så länge Milani Lash Trifecta Mascara ifrån Milani Cosmetics så länge. Men ska ta och byta ut den snart! Kanske redan imorgon, för har använt det i ca 4 månader. För jag brukar nämligen uppdatera till ny mascara efter var 4de månad. För det brukar jag tycka är lagomt ;)
Och dessa fyra produkter har jag INTE använt tidigare.

Det är anti-cellulit serum ifrån Adoina, den superpopulära FEREO "rengörningsborsten"... eller vad man ska kalla det? En liten BeautyBlender, och så ett puder ifrån Milani.
Anti-cellulitsserumet var nog mitt onödigaste köp av alla i paketet, men jag har lust att testa den ändå... haha! ;)
Och dessa två produkter har jag mest höga förväntningar på, utav det som vart i paketet.
Jag har inte den mest perfekta huden. Och jag har speciellt mycket "knottor"/ finnar på mina kinder.
Vet inte helt varför som de kommer mest är i kinderna på mig? Men jag antar att jag har för ofta mycket utsläppt hår som kommer och "lägger sig" på kinderna, så inte huden kan andas ordentligt. Sedan så blir säkerligen inte min hud tillräckligt ren efter ansiktstvätt. Och sedan när jag lägger mig, med mitt halvsmutsiga ansikte mot huvudkudde om kvällarna. Så blir det väl smuts på smuts som "gror igen". Dock så brukar jag byta ut örngottet ca en gång i veckan här, men kanske borde göra det ännu oftare?
Jaja... hursomhelst så hoppas jag att denna produkt, kan hjälpa mig att få min hud extra ren och fin framöver här! :)
 
 
Ja... det var allt som var i paketet ifrån eleven här. Vet att bilderna inte är så bra, och jag valde medvetet att ha både med och utan blixt i bilderna. För på vissa bilder så tycker jag att man ser produkterna bättre med blixt, och på andra bilder utan.
Jaja... det var ju kul med lite nya skönhetsprodukter i alla fall.
Mmm... och det ska även bli kul, att testa på pudret också. Jag har nämligen aldrig testat på puder innan jag! haha
Inte har jag inte ens heller testat på sådan "contouring". Det känns ju som 90% av alla där ute använder sig utav sådant? Men skulle jag ens försöka mig an och testa mig på det. Så skulle jag antagligen se mer missbildad ut än vad jag redan gör i dagens läge. Så jag tror att det är bäst att jag struntar i det! haha
Men det blir ju billigare, om man begränsa sig så mycket som möjligt i sminkande med ju hehe
Viktigaste sminket enligt mig är ju faktiskt Mascaran! Fast concealer är ju väldigt bra det med? För jag är väldigt blå under ögonen jag...

Jaja... nu ska jag istället fixa iordning mig för sängen här jag!
Ha det gott så länge!
God natt!
2016-11-06
20:52:00

Söndag den 6te november - Bergviksshopping

Dagens bästa köp? haha...
Varning för LÅNG OCH TRÅKIG text!
 
Efter frukosten idag, så drog jag och brorsan mot Ica Maxi och handlade lite.
De hade bl.a. extrapris på kattmat, så ville passa på att "bunkra upp" lite utav det då...
Annat som jag ville kolla efter var springform på 20cm, eller möjligtvis MAX 22cm i diameter, men nej... det fanns bara mellan 24-28cm... för stort för mig det! jaja...
Och när vi ändå var i Bergvik Karlstad, så ville jag passa på att använda mitt presentkort på Carlings. Jag fick det presentkortet i julklapp ifrån brorsan för ca 2år sedan. Presentkortet går ut några dagar innan årets julafton så... är inte så länge till som den gäller hehe...
Men hursomhelst... brorsan skulle kolla in jobb byxor på Coop, så vi gick separerade vägar efter att vi båda hade handlat på Maxi...
Mmm... men bara strax innan som jag gick innanför skjutdörrarna till "shoppingavdelningen", som bl.a. leder till Carlings, så började jag må illa. Allt var ju så bra på Maxi, förutom att en unge sprang mot mina ben 3 gånger!!! Åhhh... jaja...
Men rent generellt så var det bra på Maxi. Och jag är sådan som generellt tycker bättre om att gå i matbutiker, än i klädaffärer. För jag tycker att folk är så klängiga och stirriga i och utanför klädbutikerna...
Och så fort jag kom innanför skjutdörrarna, så började t.o.m. frusna jag bli NÄSTAN svettig... jävligt varm i kroppen! Jag började nästan få hjärtklappningar och när jag såg alla tjejer, som ser så sura ut när de tittar på mig. När jag ser alla killar som flinar, alla män som ser nästan hotfulla ut. Det är som de sett ett spöke... usch! Och p.g.a. detta så upplevde jag liksom som ett "gråt" bakom ögonen, som jag ibland trodde skulle "komma ut"... men biter ihop så gott jag kan och undviker så mycket ögonkontakt som jag bara kan.
Jag går fram och tillbaka utanför själva Carlings butiken. Varför jag gjorde så var för att jag inte såg några kunder i butiken. Och finns det inga kunder i butiken, så är det 99% chans att personen i kassan säger...
"Hej, vill du har hjälp med något", men han som var i butiken sa bara... "Hej"... men ändå var jag så fjantig, och drog därifrån fort som fan haha!
Sedan så drog jag till Cubus, inte för jag var ute efter något speciellt, men tänkte att jag kanske kunde kolla efter "myströjor". Men då precis innanför butiken så stirrar två tjejer på mig. Jag försöker att inte bry mig om dem, och går in i butiken... men då blev jag ännu varmare i kroppen, och tror verkligen att jag SKA grina. Så springer ut ur butiken. Fortfarande så står tjejerna där, men försöker inte ens se dem i ögonvrån och går fort som fan!
Sedan ja... jag ser, säkert bara inbillar mig att allt folk stirrar på mig. Såg bl.a. ett par då en kille och tjej gick tillsammans, och ser att hon slår till sin kille... då går jag över till andra sidan... går zickzack i den stora gångerna, som är emellan alla dessa butiker. Men så tänker jag...
"Nä, var inte så jävla fjantig! Nu går vi (jag) in på Stadium och kollar på lite vinterjackor"... jag är nämligen smått sugen på vinterjacka, den jag har är lite väl stor, men kanske är bra att den är det... jaja...
Hursomhelst... denna butik är värst av alla! Här var det massvis med folk i butiken. Kom aldrig i närheten utav jackorna. Kom bara till träningsredskapen. Hade jag inte vare så uppstressad och panikslagen, så hade jag kanske kollat lite på träningsgrejerna i alla fall... Men nej, jag ville därifrån...
Så... då drar jag raka vägen mot Coop, där som brorsan skulle vara...
Och precis som jag plockar upp mobilen, för att SMSa honom... så ser jag honom. Så går vi ihop mot Coops köksavdelning och här...
Och här finner jag något som jag letat efter! Nämligen en springform på 20CM! Jippie! Detta var det bästa köpet som ajg gjorde idag! Ja... förutom kattmaten då...
Men ja... redan när jag kom innanför dörrarna på coop. Så kände JAG mig tryggare, och det vet jag att det inte har med att jag var med brorsan... eller ja... kanske väääldigt lite. Men jag gillar inte att vara i klädbutiker... det är väl DÄRFÖR jag älskar att shoppa både smink och kläder på NÄTET... älskar nätshopping. När det kommer till MAT däremot, för föredrar jag dock att handla i fysisk butik... någon annan som är likadan?
OK, jag förstår varför folk stirrade på mig. Jag ser ju ut som ett psykotiskt spöke, som ska grina närsomhelst! haha... Ni ser ju hur vitt mitt ansikte är? haha!!
 
Puuuh... jaja...
Sedan allt detta "dramatiska" från Bergvik haha...
Så var det sedan att komma hem med varorna från "shoppingen"...
Slappa lite innan, som vi skulle på familjemiddag. Ja, det var familjemiddag hos mina föräldrar igår, och denna gång så var det familjemiddag, samt fika hos mormor istället... Var helt och OK, och småtrevligt det...

Och nu... nu så är jag här igen...
Slappar och tar igen mig med värmande te. Måste ju "knarka" i mig en massa värmande drycker nu...
Mmm... men är sugen på något annat nu med. Jag funderar på granatäpple faktiskt, som jag bl.a. också köpte idag. Köpte faktiskt mestadels frukt idag. Kände att jag behövde lite "hälsobomber". Men självklart bland i allt hälsosamt, så köpte jag ju även lite lösgodis med hehe...
Så får se... granatäpple... eller choklad? Ja... det är kvällens stora fråga... haha! ;)
Men om jag är onyttig idag, så kan jag väl vara jävligt hälsosam imorgon? Jag är nämligen väldans sugen på ett tungt rumpass då hummm...
Humm... jaja... jag ska titta fram och tillbaka mellan granatäpplet och chokladen och se vad det blir sedan...
 
Men hoppas ni andra haft en fin och skön helg och så... Ha det gott! God natt ifrån mig tills vidare!