carro.mary.blogg.se

2016-11-29
23:38:00

Elevenpaketet...

Detta var grejorna, som var i mitt elevenpaket, som jag hämtade förut idag här...
Dessa tre produkter har jag använt tidigare.

Jag älskar verkligen den där ansiktskrämen från Good things! Den gör ansiktet återfuktat, utan att göra den fet. Dessutom SKA den innehålla SPF15. Det står i alla fall om det på diverse shoppingsidor att den ska göra det. Dock så kan jag inte själv se något om det. Annars brukar det stå klart och tydligt om SPF på framsidan utav förpackningen... eller hur?! Annars så luktar den väldigt gott också, lite som skogsbär. Så vill du ha en ansiktskräm, som passar för oljig hy, luktar gott och som FÖRHOPPNINGSVIS innehåller SPF 15. Så anser jag att denna ansiktskräm, är ett hett tips för dig ;)
 
IsaDora ögonskugga, Brilliant Oyster. Det var faktiskt länge sedan som jag använde mig utav deras ögonskuggor. Har på senaste tiden istället använt mig utav Idun, när det kommer till ögonskugga. Men det var IsaDora jag hade där innan, och det var dessutom just denna färg... och en annan med har jag för mig, en mera gråaktig? jaja...
Men hursomhelst! Denna Isadora ögonskugga, är ett billigt och snygg ögonskugga enligt mig. Dessutom så testar ju INTE IsaDora på djur, vilket är ett stort plus enligt mig!
 
IsaDora läppstift, Bare bohemian (matt). Jag har visserligen inte använt just denna färg, men jag har använt olika utav det skimriga "90-talsaktiga" läppstiften Perfect Moisture Lipstick. Och jag gillade dem, men kanske var lite för mycket ja... 90-tal över dem?! haha!
Sedan så har jag använt den matta som heter Twist-Up Matt Lips i färgen Bare'n Beautiful, som enligt mig gav varken eller för mig, då den knappt någon färg alls. Vilket i sig var det jag ville ha, men jag ville ändå ha liiite mera färg än vad just detta stift gav mig... haha!
Men... ska bli kul att testa detta matta stift sedan, kanske tar på mig stiftet redan imorgon så ni får se...
 
Mmm... och med tanke på IsaDora. Jag har nämligen en IsaDora mascara på lager här, som jag ännu inte använt! Jag använder än så länge Milani Lash Trifecta Mascara ifrån Milani Cosmetics så länge. Men ska ta och byta ut den snart! Kanske redan imorgon, för har använt det i ca 4 månader. För jag brukar nämligen uppdatera till ny mascara efter var 4de månad. För det brukar jag tycka är lagomt ;)
Och dessa fyra produkter har jag INTE använt tidigare.

Det är anti-cellulit serum ifrån Adoina, den superpopulära FEREO "rengörningsborsten"... eller vad man ska kalla det? En liten BeautyBlender, och så ett puder ifrån Milani.
Anti-cellulitsserumet var nog mitt onödigaste köp av alla i paketet, men jag har lust att testa den ändå... haha! ;)
Och dessa två produkter har jag mest höga förväntningar på, utav det som vart i paketet.
Jag har inte den mest perfekta huden. Och jag har speciellt mycket "knottor"/ finnar på mina kinder.
Vet inte helt varför som de kommer mest är i kinderna på mig? Men jag antar att jag har för ofta mycket utsläppt hår som kommer och "lägger sig" på kinderna, så inte huden kan andas ordentligt. Sedan så blir säkerligen inte min hud tillräckligt ren efter ansiktstvätt. Och sedan när jag lägger mig, med mitt halvsmutsiga ansikte mot huvudkudde om kvällarna. Så blir det väl smuts på smuts som "gror igen". Dock så brukar jag byta ut örngottet ca en gång i veckan här, men kanske borde göra det ännu oftare?
Jaja... hursomhelst så hoppas jag att denna produkt, kan hjälpa mig att få min hud extra ren och fin framöver här! :)
 
 
Ja... det var allt som var i paketet ifrån eleven här. Vet att bilderna inte är så bra, och jag valde medvetet att ha både med och utan blixt i bilderna. För på vissa bilder så tycker jag att man ser produkterna bättre med blixt, och på andra bilder utan.
Jaja... det var ju kul med lite nya skönhetsprodukter i alla fall.
Mmm... och det ska även bli kul, att testa på pudret också. Jag har nämligen aldrig testat på puder innan jag! haha
Inte har jag inte ens heller testat på sådan "contouring". Det känns ju som 90% av alla där ute använder sig utav sådant? Men skulle jag ens försöka mig an och testa mig på det. Så skulle jag antagligen se mer missbildad ut än vad jag redan gör i dagens läge. Så jag tror att det är bäst att jag struntar i det! haha
Men det blir ju billigare, om man begränsa sig så mycket som möjligt i sminkande med ju hehe
Viktigaste sminket enligt mig är ju faktiskt Mascaran! Fast concealer är ju väldigt bra det med? För jag är väldigt blå under ögonen jag...

Jaja... nu ska jag istället fixa iordning mig för sängen här jag!
Ha det gott så länge!
God natt!
Kommentar:
2016-11-30 @ 16:19:25
#1: Sofia

Har varit så sugen så länge på att testa på Milani! Berätta gärna vad du tycker senare :)
sv: ja, det är lite läskigt hur fort tiden går. Ja, hellre hypomani än depression, alla dagar i veckan.

Eller hur! Man får typ panik och tänker att det är NU eller aldrig. Lite liknande mellandagarsrean, stressen alltså :O

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: