carro.mary.blogg.se

2016-10-31
14:20:51

Pannkakor på G...

Har än så länge drage i mig 3 glas vatten. 1 med äppelcidervinäger, 1 med MSM, och ett med enbart vanligt dricksvatten. Därefter så blev det 2 koppar med fullkornsvälling med 3-4msk blötlagda chiafrön i. Är så
väldans gott, och framförallt varmt... varma saker extra uppskattade nu i kylan här!
Och därefter så vart det endast 30 minuter på gåbandet. Men samtidigt så har inte jag gått på den, sedan mars-april någonting? För tycker det är dumt att gå på den, och dra på en massa ström under sommaren. Då är jag mer intresserad utav att vara ut i värmen istället, samt att ta till vara på så mycket d-vitamin och syre istället :)
 
Jaja... hade det inte vare för att jag ska dra till mina föräldrar här vid 15.00 tiden och äta en massa pannkakor. Så hade jag fixat till mig något att äta här nu, och tyvärr så åt jag upp mina bananer som jag hade igår. Så jag äter några cocktailtomater här istället då. Jag ska nämligen FÖRÖSKA att dra ned på mitt godis, och framförallt chokladätandet.
Är ju inte alls konstigt att jag har så mycket finnar och celluliter och sådant... så... varför ska jag ens klaga? Men antagligen så är det för jag är dum i huvudet... haha! Och med tanke på celluliter... Så ja, det blir nog en och annan kaffe till pannkakorna med haha... Men då är det ju bra att jag dricker en massa vatten innan jag drar så jag inte torkar ut totalt då ;)
 
Mmm... nä, nu åt jag upp tomaterna. Ska byta ut morgonrocken till några hyffsat varma kläder, och lätt sminka upp mig så jag ser någorlunda mänsklig ut ;)
 
Ha det så gott så länge!
Hej hej!
Kommentar:
2016-10-31 @ 17:20:53
#1: Sofia

Ryser när jag tänker på äppelcidervinäger x)
sv: ja, jag försöker vara lite extra snäll mot mig själv just nu. Tack! Bild på målningen kommer snart. Kram!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: