carro.mary.blogg.se

2017-04-19
22:49:55

"inlåst" idag... och "frihet" imorgon?

Hellu...

Har knappt hänt någonting alls idag... inte för det händer sååå mycket saker annars heller då men...
Men med tanke på det jag skrev igår angående om "mina" hantverkargubbar här...
Så... har jag annars inte alls varit utanför lägenhetsdörren idag. Men självklart så kom då aldrig någon hit och plingade på dörren då heller...
Men det måste ha varit för att gubben tog fel på lägenhetsnummer igår. ELLER... att han/dem skulle till vinden, som är precis vid mig. För annars så vet jag inte vad? För det kan ju inte vara för att de ska gå runt och jävlas med mig i alla fall?!
Men hursomhelst... så har jag inte alls varit förtjust i deras spring här. Som har varit utav den överdrivna varianten enligt mig under den senaste tiden här.
Och sedan även p.g.a. att jag varit med om FÖRUT det att de låst upp dörren. Då jag har låtit de stå utanför dörren i knappt en minut, När som jag DÅ hade nyss tränat, och verkligen fått slänga mig på morgonrock och skölja ansiktet något, för att jag inte skulle vara allt för rödflammig i ansiktet!!
Humm... jaja!
 
 

Men annars så en av gångerna idag här, som jag satt på den soliga balkongen. Så såg jag min pappa gåendes med Lexus. Jag reste mig upp från korgstolen, och han sade hej till mig. Och därefter så sade han att han skulle gå förbi HSB-kontorets dörr, för att kolla upp deras öppettider. Sedan så såg jag inte något av honom därefter. Kanske var det så att jag missade honom. När som jag satte mig ned igen. För att fika vidare igen, samt kollade igenom mina reklamblad... höhö!

 

Men sedan senare så fick jag under kvällen här ett mess ifrån mamma. Hon hade då skrivit det att pappa skulle gå till kontoret mellan 10.00-12.00 tiden imorgon. Hon frågade då också ifall om jag ville vara med honom då. Jag svarade JA på det, för det är ju ändå mig detta här handlar om. Eller ja, min situation med HSB-gubbarna mer korrekt sagt...

Jaja, vi får se hur det går med "skiten"... vill i alla fall få ett slut på detta! Eller ja, helt och hållet ska jag ju inte bli av med dem, men just detta som har varit nu har varit... ÖVERDRIVET och OBEHAGLIGT... vill kunna leva någotlunda normalt, utan att behöva bli rädd för att någon ska rycka till i dörren och eventuellt låsa upp dörren med!


Men annars så har jag haft en hyffsad bra dag idag, och just nu så är jag mest bara allmänt trött...

Så... god natt på er, så hör jag antagligen av mig imorgon igen ;)

Hej hej! :)

 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: