carro.mary.blogg.se

2017-04-02
22:58:16

Små rörig helg... (del 2/3)

Lördagen...

...blev en betydligt bättre dag jämtemot hur gårdagen var. Inte jättebra, men ja... betydligt bättre...

Den började i alla fall med träning, och därefter solning på balkongen. Tog och kopplade av inifrån och ut. Det fattades dock var alkohol och J... höhö! ;)

Nej, men sedan framåt 16.00 tiden. Så tog jag med mig FK-papprena, HSB-lappen, samt ögonskuggan ifrån elevenpaketet till mina föräldrar.

Först som jag kom dit, så hälsade jag på extrahunden. Som skulle vara där ifrån fredagen förigår till 17.00 tiden under lördagen igår. Men sedan jag skulle gå ifrån henne, så slog jag mig i husets vassa smidesskylt... det gjorde ont... eller inte så ont... känns mest som ett blåmärke... haha!*

Jaja, och sedan som jag gick in i huset, så gav jag mamma ögonskuggan.

Och därefter så hjälpte jag till med dukningen.

Och därefter så rotade jag fram lite papper angående om min lägenhet. Ja, de papprena har jag hos mina föräldrar jag. Jag skrev och fyllde i det mesta. Men det om deklarationspapprena, får jag vänta lite med. För jag har inte ens fått de senaste ännu (årets deklaration)

Sedan vart det mat däremellan. Det var tacos, och liiite rött vin. Då brorsan hade kommit med en flaska.

Och sedan efter maten. Så väntade jag lite med att peta vidare, samt prata om FK och HSB. För tänkte att hundägaren, som hade låtit mina föräldrar ta hand om extrahunden, som kom dagen där innan skulle få hämta sin hund igen då För känns ju dumt att ha en massa personliga papper fram på köksbordet, när som hon skulle komma... haha!

Men men, sedan som hundägaren hämtat sin hund så tittade vi vidare på både FK och HSB papprena. Vi gjorde allt vi kunde för tllfället. Det kändes rätt bra. Alla pusselbitar är inte på plats, men kändes hursomhelst LÄTTADE... för tillfället! :)

 

Och efter det så spelade vi... kooort! Brorsan vann första omgången... typiskt... han ska nästan alltid vinna... Sedan så tog vi en fika emellan. Vart kaffe, glass, choklad och XANTÈ... mums... lite annorlunda fika jämtemot vad vi brukat ha dock. Men så gott att doppa med te skeden i det svarta kaffet emellanåt. Äta mörk choklad till det starka likören... hehe... Sedan så ja, vart det ännu mera kortspel. Och mer snacks. De andra höll sig mest till chips och ostbågar. Men jag föredrog chokladen jag... och XANTÈN förståss ;)

Jaja... och tydligen mitt i allt... så vann jag... tänk vad lite likör kan göra med en?!... skoja... Jaja... sedan var det att dra hemåt. Och kollade lite på Youtube med. Fann en del rogivande musik som fick mig att må ännu bättre. Sedan vart det sängen... mycket intressant... ;)

 

Men sammanfattningsvis så var i alla fall lördagen bättre än fredagen!...

...*även fast jag blev skadad i sistan av huvudet, vid "babyhåret" ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: