carro.mary.blogg.se

2017-04-02
23:38:00

Små rörig helg... (del 3/3)

Fryken...
Är vid frykencafét...
Fika...
Lexus fick vatten, men hade ville nog hellre ha en baconpinne... ;)
Sol och värme...
 
 
Söndagen...

..var den hyffsat slapp dag, kombinerat med två långpromenader...
Första promenaden var ihop med mamma och Lexus. Vi gick till Fryken cafét. Där vi sedan skulle möta upp pappa (som kom med bil), då vi därefter skulle ta en fika där tillsammans. Och jag gillade och uppskattade även det att personalen observerade, att vi hade hund med oss. För de gav även Lexus lite vatten också. Inte för han drack så värst utav det då men... men tanken var ju fin i alla fall! :)

Och därefter som vi hade fikat färdigt i solskenet, vid Fryken vattnet. Så skjutsade mina föräldrar mig till Pekås. Då jag bl.a. ville köpa med mig hem kattmat och bananer... det var nämligen extrapris på bananer under denna vecka så... haha!

Jaja, och efter jag komme hem ifrån Pekåshandlandet. Och hade tagit mig ett mellanmål på balkongen, medans jag solade mig där litegranna. Så var jag sugen på ännu en till promenad. Jag vill ju passa på medans det är varmt och skönt ute. Och eftersom jag inte kände att jag hade direkt "power" till någon träning. Så tyckte jag att promenad är ju alltid något! :)

 

Sedan så utförde jag även mitt personbästa idag, i antalet fotsteg också. I alla fall om man räknar med den tiden jag haft denna telefon, och använt mig utav stegräknare. Tror jag började med stegräknaren den 14de eller 15de januari jag? Så ja, jag kommer garanterat slå detta rekord ännu igen här.

Jaja, jag kommer dock inte ihåg vad siffrona stod på då, som det plingade till på mobilen förut här idag. Men jag vet att det var över 14000st fotsteg i alla fall. Och i just detta nu som jag skriver här. Så ser jag att det står på hela 16005st fotsteg.

 

Jaja, men nu är klockan mycket här! Eller ja, sååå mycket är den inte, men jag vill vara uppe i tid innan och OM HSB plingar på dörren här vid 8.00 tiden imorgon här. För ja, jag har inte en jädra aning om NÄR de kommer. Var ju allt ifrån måndag till fredag, mellan 8.00 till 15.30 tiden... SUCK...


Men god natt tills vidare i alla fall...

...och vet ej nu, ifall jag har glömt bort något mer att dela med mig utav? Men antagligen så är det saker, som är bra oviktigare, än det som redan är nämnt i texten, samt det som jag skrivit ut under de två förgående inläggerna också ;)

Eller JO, jag såg polisen  i trappuppgången efter den andra promenaden, som jag tog förut idag här. Men jag vet såklart inte vad jag ska säga om det heller. Bara det att jag blev smått nyfiken på om vad det handlade om. Men självklart ska jag inte lägga mig i deras arbete heller... haha!

Mmmm... men ja, God natt igen på er här! ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: