carro.mary.blogg.se

2017-04-10
09:37:00

Veckans planer

Hej på er!

Tänkte istället för att berätta vad jag gjort idag, eller sammanfattningar som det annars har blivit en massa utav på sistone. Så tänkte jag istället skriva om veckans planer...

 

Så idag så ska jag i alla fall över till mormor för att städa. Då hon vill ha det fint inför, när som hennes son, samt hans söner kommer.

Imorgon så TROR jag att jag ska gå en sväng med mina föräldras hund Lexus. Sedan så har jag även tvättid då. Men eftersom jag brukar låta hänga tvätt i torkrummet i 2 timmar eller mer. Så borde detta klaffa ihop väl ändå.

Och i övermorgon så KANSKE jag också kommer gå ännu en hundpromenad. Då pappa hade eventuella planer på att dra på marknad ihop med en vän under dagen.

Och dagen därefter så ska jag ha det klar, fint och mysigt här inför jag får besök utav J.

 

Så ja, förutom hundpromenaderna här. Så kommer det bli lite förberedelser inför påsken här då. Mormor som sagt får besök utav hennes son/min morbror. Får se hur mycket och om jag ens får träffa honom något över huvud taget här. För jag ska ju själv ha besök här. Jag har sagt till mamma sedan tidigare att vi kanske kommer på EN... MAX TVÅ middagar. För jag har vare sig lust att vara tills lags bara för det kommer besök jämt och ständigt här. För jag umgicks med dem väldigt väl. När som min mormor fyllde 80år i februari här. Eller ja, jag pratade inte så värst personligt med dem då... men det gör jag ju aldrig annars heller. Är i sådana bara med min kusin R, som jag sedan ska få träffa på under Danmarksresan, som ska ske om lite mer än två veckor bara... HJÄLP!... hehehe...

Men i alla fall... så blir det ju förberedelser här för min egna del med J och så. Ska bli trevligt det... och många turer till matbutiken och bolaget... haha!!! ;)

 

 

Jaja, men först blir det att brygga lite kaffe här, och smaka på min ny tillagade samt förnyttigade Müslismulpaj här. Får se om den blev ätbar då. Annars så har jag märkt det att är väldigt gott med RAPSOLJA, när jag haft i bland annat linfrön i alla fall. Utan någon skum anledning, så får jag lite utav en popcornkänsla utav det då... haha! Men nu så hade jag i kokosolja. Jag är inget fan av kokos. För var jag t.o.m. "allergisk" emot det. Men i dova doser, speciellt i vissa chokladrecept och asiatiska maträtter... så kan det duga... och t.o.m. blir väldigt gott!

Och sedan då...SUCK alltså!... det regnar gör det ute nu med! :( Ser inte alls fram emot att gå ut i detta, när som jag ska till mormor sedan... och ännu mindre med min tjocka näsa och halvdumma hals här... haha!


Jaja, men ska ta och sluta tjat här, så få ha det så gott tills vidare istället!

Hej hej :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: