carro.mary.blogg.se

2017-08-06
21:35:00

Hej igen...

...efter en längre bloggpaus!

Mina dagar eller snarare veckor (tiden mellan 21 juli till den 5 augusti) Så har jag spenderat tiden ihop med J, och så även lite norrmän här.
 
 
Och eftersom det var under en så pass lång tid, som jag spenderade ihop med J nu. Så beror detta såklart på att han spenderade största delen utav sin semester här :)

Och mellan perioden 21 juli t.o.m. den 3 augusti, så var vi här hemma hos mig.
Men från och med 3 augusti så åkte jag faktiskt ihop med honom till Örebro med bil. Det var både kul och skumt på en och samma gång det.
Jag har iför sig bott en sväng i Örebro under en tidigare period i mitt liv. När jag bodde ihop med ett ex D emellan årena 2009-2010.
Och även under den tiden (2011-2015) som jag bodde och var skriven hos mina föräldrar. Så liksom "halvbodde" jag ändå hos J under denna tid. Men då hade han även sin hund som han såklart inte åka ifrån hursomhelst. Men jag har ju turen att jag hade mina katter heltid hos mina föräldrar då. Så då var det en hel del FLÄNG på med under den tiden då. Var även och försökte få sysselsättning/jobb där med. Men det blev lite koas där för mig, båda för den ena och den andra anledningen...
 
Nåja, jag okar inte gå in på djupare detaljer om boende, sysselsättning och jobb just nu... eller aldrig... får se. Är ju svårt att formulera sig väl också... HÖHÖ!
Men för att återgå till när JAG var till Örebro nu så.... så var jag där som sagt från den 3 augusti till den 5 augusti som var IGÅR.
Och igår så ville jag bara slappa och njuta utav att vara för mig själv... JA! njuta för mig själv! Gillade att få umgås med honom och de andra under semestern, men älskar verkligen att få vara för mig själv också!
Vilket jag förstår, eller åtminstone antar att J med tycker. Vi gillar att vara med varandra, men har också stort behov av egentid också! :)
 
Jag får se sedan om jag lägger upp lite bilder ifrån "våran" semester med här. Vet inte helt vad jag ska plocka ifrån det? Är mest en massa mat, alkohol, lite natur... och sedan lite annat X)
Men ska nog lägga upp lite utav de tre förstnämnda i alla fall ;)
 
 
 
Jaja, annars idag så har det varit en vanlig dag för mig med hundpassning under mina föräldras bilbingo.
Och imorgon blir det tvättid och kanske mera norrmän. (Inga släktingar till mig nu dock. Utan en gammal vän till min mamma och hennes man blir det nästkommande besöket här nu)... Mmm, och jag antar då att min "trevliga" Kahluakladdkaka kommer att bli serverade imorgon då. Bakade nämligen det nu under dagens hundpassning... hehehe

Nej, men ska sluta tjata här nu innan det blir för rörigt!
Och så får jag se hur det blir med semesterbilderna framöver här nu också. Men förhoppningsvis så lägger jag upp några imorgon! ;)

Men men... god natt på er tills vidare, och hoppas att ni haft asköna cirka 2 veckor här! :)
Vi hörs!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: