carro.mary.blogg.se

2017-08-08
14:14:00

Har nästan kommit in i de vanliga rutinerna ;)

Hellu på er!

Igår så var det "bara" en middag hos mina föräldrar igår. Som kändes på sätt och vis onödig. För var liksom inte ens med några utav mina släktingar nu. Utan det var mammas norska kompis, samt hennes man som jag nämnde igår... och så mormor och mina föräldrar då.
Blev bjuden på grill och fika där då... och tyvärr blev jag mer eller mindre tilltvingad till att äta kycklingen som de hade då. Jag brukar ju annars fått tur med att avstått från kött nästan 90% av gångerna som jag varit där... jaja, MEN... min Kahluakladdkaka som vi hade till fikat var jag däremot asnöjd med! Var precis sådär krämig som den ska vara med en fin ton utav kaffelikören på köpet ;)


Nåja, annars så tänkte jag idag dumpa folket i dag här. Annars så är det tänkt att de skulle dra till frykenbadens campingplats och äta där. Och så som jag sade i det senaste inlägget. Så tycker jag att självaste stället är asmysigt att sitta på, men att maten var väldigt tråkig. Vet att de förr i tiden i alla fall serverade nachos, men senast så blev det istället en köttig barnhamburgare med ASTORRT bröd för mig där... höhö...
...annars förutom att jag förhoppningsvis slipper att vara med dem idag. Så har jag istället varit iväg till ICA idag för att hämta mitt elevenpaket, som lugge där under cirka en veckas tid... så jag tyckte att det var på tiden nu ;)
Köpte även någon melon jag aldrig äte/smakat tidigare på, nämligen något som heter... Jimbee melon... låter intressant det!
...sedan gick jag hem med det, och därefter så drog jag istället till Coop (Coop har ju 5%s rabatt för medlemmar under tisdagarna)
...men i alla fall, så passade jag även på att utföra en liten större shopping där då. Samt att jag då passade på att utnyttja mina aktivitetstimmar då med hjälp av mobilen med ;) Jag brukar klara minst 6/7 dagar i veckan annars. När jag var med J kanske jag klarade 2/7 dagar... INTE BRA FÖR ATT VARA MIG det!
 
Jaja, men annars så tänkte jag ta och fixa till mig lite mat här nu. Är egentligen mer sugen på överkroppsträning så men...
...men är snäppet för varmt i lägenheten för att träna just nu. Sedan känner jag att jag vill ha något mer MATIGIT i magen efter men vattenmelonsfrukost i morse. Men den jäkeln tog ju nästan 2 timmar att äta upp allt som allt... på gott och ont kanske? HAHA!
Nej, men annars hade jag nog tage mig en fika här istället, för att därefter TRÄNA då. Men... fikat och kaffet får vänta lite... men är något jag ser fram emot det i alla fall!

Jaja, men innan jag avslutar detta inlägg, så tänkte jag bara lägga upp lite bilder ifrån dagens "superintressanta" shopping här ;)
Elevenpaket, samt Jimbeemelon och våtservetter från ICA.
Resternade ifrån coop. Tycker det nästan är komiskt att "mini"melonen ifrån coop fortfarande är STÖRRE än Jimbeemelonen ifrån ICA X)
Mmm... kattmaten vet jag att man FÖRTÅR att jag har med i bilden. Men varför jag har Baconpinnar (hundgodis) i högra nedre hörnet. Är för att jag vill vara extra snäll emot Lexus sedan. Då hag kommer passa på honom lite extra här framöver :)
 
Mmm... och det i elevenpaketet lägger jag upp i ett senare inlägg här. För nu är hungrig, vill slappa, träna och slappa mera och äta mera... och så vidare... hehe

Men ha're så gött tills vidare i alla fall!
Hej då :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: