carro.mary.blogg.se

2017-08-07
07:52:00

Semesterbilder del 1/2

God morgon på er!

Startar denna morgon med några somriga bilder ifrån den tiden då J spenderade sin semester här. Blir mest en massa bilder på natur, mat och alkohol här... så att man är beredd på det ;)

Nåja, här nedan är den första bildbomben jag delar med mig utav! :)
Dag 1:
Ja, jag vet att det kanske ärr dumt att starta hela bildbomben med en grogg bild. Men detta var början ut våran (Js) semester. Jag tog en grogg medans han tog mestadels öl på balkongen. Var soligt, mysigt och gott. Blev sedan senare lite "hemmagjord" pizza med sådan Pågenbröd-pizzabotten med. Men blev så jädrans ful och suddig bild på den... hehe
Dag 2:
Så valde vi att gå en långpromenad till Höjda med en liten specialpicknick ;)
Vi njöt utav naturen...
Vi njöt utav utsikten...
Och så träffade även på min mormor mitt under picknicken också! :O Men var lite halvkul det ändå. Men var mest J som skötte snacket. Vi pratade bland annat om promenaden och så familjemiddagen (grillning hos mina föräldrar), som skulle ske lite senare under samma dag.
Sedan så stannade det även till ännu en man... okänd man och började prata med J. Liknade händelse hände även under förra året! Förstår inte varför alla ska stanna till och vara så pratglada.... haha!!
Men efter ett tag så drog vi ifrån picknicksmysandet...
För att istället dra till Frykenbaden (inte campingen) . Då J badade, och jag mös med lite mera picknick!
Och precis som jag skrev under bild 4 (då vi mötte på mormor) Så vart det sedan lite grillning mot kvällen hos mina föräldrar. Verkar som att även Lexus ville hjälpa till ;)
Nam nam med grillad blomkål och sallad :P
Blev dock inget fika under denna dag. Utan blev mer vin och sådant istället. För mormors skull så var väl det lite tråkigt, men tror hon hade det lite fint ändå. Hoppas på det i alla fall!
Sedan drog mormor hem mot kvällen. Och vi andra spelade då lite Chicagokortspel inomhus tills ja... jag och J drog hemåt igen! ;)
Jag tycker att det var en trevlig familjemiddag och kväll det jag!
 
Men men, jag tar och avslutar denna del 1/2 utav semesterbildernas bildbomb här nu jag.
Och drar istället till teven med frukost för 2 avsnitt av gamla That 70's show. Och därefter ska jag påbörja med min... TVÄTTID!
Men hej på er så länge i alla fall! :)
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: