carro.mary.blogg.se

2017-08-31
19:17:00

Sommarn 2017 är snart över...

...men jag är rätt så "glad" ändå!
Glad för att jag mår rätt så bra just nu. Då jag känner mig hyffsat lugn och rofylld i både kropp och psyke. Men också för att jag har någorlunda kommit in i mina vanliga rutiner nu :)
 
Annars så var och städade jag hos mormor i tisdags. Och igår onsdag så vart det lite utav en hetsshopping ihop med pappa, eftersom jag hade panik med kattsand här! X)
Jag vart även erbjuden utav honom att få komma över till dem, eftersom även brorsan skulle komma över dit en sväng. Men jag kände... "NEJ, jag orkar INTE"... Och jag vill inte komma för kommandet skull, för att just brorsan skulle vara där. Och jag vill inte stressa mig hemifrån varenda dag, för att göra mina föräldrar (främst mamma) glad för att jag ska visa mig som... SOCIAL! Social har jag varit tillräckligt med nu! Jag behöver så mycket lugnhet som möjligt just nu!
I söndags t.ex. så kände jag egentligen att jag behövde både städa och fräscha upp här hemma hos mig, samt byta på sängen... men detta blev inte av förrän efter handlingen ihop med pappa IGÅR det... Så det var bara så jävla skönt att få det avklarat igår det då. För innan så var jag liksom helt jävla slut på ett sådant obehagligt sätt. På ett likande sätt som jag annars skulle bara vill hinka i mig en massa alkohol på... mer eller mindre...

Men NU (främst idag) så har jag även gjort slut på mig på ett BRA sätt också!
T.ex. så har jag förutom att städa och fräscha här hemma hos mig... så har jag även gått på gåbandet litegranna...
...och idag så tog jag an mitt ett TRÄNINGSPASS också! Var helt jävla underbart det! Jag blev slut i kroppen, men på ett sådant avkopplande sätt! (förlåt för alla utropstecken, men det gör mig bara så glad... lugn... och rofylld i kropp och själ, så jag vill bara uttrycka mig gladhet! ;))
Men i alla fall... så känner jag mig ungefär lika avslappnad just nu, så som jag gör efter 1-2 glas vin nu. Fast jag inte drucke något förutom den dära återställaren jag tog under söndags morgon... så just nu så känner jag mig slut, avslappnad och även rätt så glad nu! :)
 
Mmm... det enda jag har att klaga på nu är dock.. att jag hade gärna velat ha lite choklad just nu, men får väl bli en sjokadesmörgås för mig då istället! ;)
Mmm... och sedan är det ändå tråkigt att sommarn är över nu, även om jag själver inte upplevt mer än max 2 veckors sommar under denna sommar... KASS sommar 2017 var då... Haha!
Nä... men nu ska jag fixa till mig lite sjokadesmörgås här istället... för kroppen suktar efter CHOKALD!

Men ha're så fint så länge, så hoppas jag även att ni har njute en massa under denna sommar som varit i år! :)
Go kväll!
 

P.S. och om någon undrar varför jag har en sådan skum header just ju. Så höll jag nämligen på att bli galen på den senaste som jag hade här! HAHA!
Och varför jag just har denna "kladdbilen", är ju för att jag inte kunde komma något bättre för tillfället. Så... det får helt enkelt vara så tills vidare nu ;)
Kommentar:
2017-09-01 @ 18:24:35
#1: Sofia

Hade gärna skickat över en chokladbit till dig! :) sv: Tack fina du! Vi kan ju byta så jag får din hårlängd så kan du få min hårfärg, haha ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: