carro.mary.blogg.se

2017-02-18
10:18:00

Black Velvet Toasted Caramel på G (alkohol)

Go mörra!
 
Igår kväll så spenderades den med teckningsmys. Och även en kvällsfika med grönt te och morotskaka... lite vettigare alternativt det. Då jag annars funderade litegranna på, ifall jag skulle ta den dära polkagrisglöggen, som står och väntar så snällt köksskåpet ;)
Men... det var gott och mysigt i alla fall :)
 Och mitt under gårdagens alkoholfria fika kvällmys.Så har beställde faktiskt en whiskyflaska, nämligen Black Velvet Toasted Caramel.
Jag gillar egentligen inte whiskey. Och den närmsta whiskeyn som jag annars ens gillar är antagligen Baileys. Men det är ju bara en likör, med innehållande whiskey som alkoholhalt! haha
Men jag har läst en del gott om just denna flaska. Den ska även vara omtyckt om folk som just INTE gillar whiskey annars.
Och ja, likt med Baileys. Så såg jag faktiskt att denna Black Velvet Toasted Caramel, också är inom kategorin Likör.
Dock så är det en rätt så stark likör, som ligger på 35% alkoholhalt. Mmmm, låter som något i min smak det ;)
 
Men ja, förutom att dricka den rent. Så funderar jag på om den kan vara god t.ex. ginger ale eller KANSKE ihop med Coca cola? Humm? Någon som vet? Någon som vet om den är god att grogga med något? Eller blir den förstörd om man blandar ut den med något?
Själv så TROR jag dock att den blir främst godast att dricka rent. Och gärna ihop till en kopp med starkt svart kaffe och så några chokladbitar till det... och lite nötter med kanske)...
 
Jaja, får se hur god den är sedan! Just nu så hoppas jag bara på att denna flaska kommer innan den 3dje mars här ;)
 
 

Jaja, men nu så ska jag INTE tänka på någon alkohol här! Utan nu ska jag bege mig till mina föräldrar och gå på hundpromenad, medans mina föräldrar ska dra en tripp till Karlstad. Sedan så vet jag inte så mycket med vad det blir utav dagen. Jag har vare mest slapp jag, men är ju för jag varit lite småhängig också. Dock så är det bättre med mina ögon och så här. MEN... jag fick munsår igår kväll istället... KUL... or not! Jaja, det går väl över det med. Bara man slipper värsta såret seden den 25te här!

Men ha det gott tills jag tittar till här härnäst! :)

Kommentar:
2017-02-18 @ 16:39:34
#1: Bella

Hoppas att du har en bra lördag, kram!

Svar: Det hade jag :) Hoppas att du hade en bra lördag du med! Kram
Caroline

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: