carro.mary.blogg.se

2017-02-10
15:24:44

En massa choklad igår...

...i alla dess versioner. Så som DENNA proteinbar ifrån superfruit, min egengjorda äggfria kladdkaka och så ljuvlig Lindt Excellence... (generad som fan)
Men annars så tryckte jag i mig bananglass och tacos också. Och så tränade jag lite, men gick aldrig utomhus. Var inte motiverad. Kallt och ja, jag ville inte... så vart ingen alkohol då heller för mig... IGÅR alltså...
Ica: Sheba kattmat
Systembolaget: Vitt vin, vodka och Smirnoff ice black

MEN idag då?!...
Jo, idag så gick jag upp sent... efter halv 12 tiden någon gång... :S
JA, jag var vridit på dygnet under hela denna vecka här... är ju dumt, men samtidigt så har jag tyckt det vare skönt. Men ska försöka vrida "rätt" det igen.
Bättre att gå upp vid 9 tiden och lägga sig vid 12. Än att vara uppe vid 11-12 tiden och lägga sig efter 2 på natten X)
 
Och ja, jag var ju intresserad utav alkohol jag. Och katterna var väldigt förtjusta i den dära Sheba påsarna, som jag köpte för 30% rabatt senast som jag handlade med pappa i onsdags här.
Så jag strunta i fruskoten, och fräschade upp mig lite snabbt bara. Så att jag slapp vara ute vid den tiden som folk slutat jobbet...
 
Sedan så drog jag till ICA och köpte kattmat, men höll även på att köpa Sprite Mynta... någon som har smakat den?! Kan den vara god till rom? Kanske smakar lite som Mojito då? hehe...
Jaja, och efter "kattmats-shoppingen", så drog jag direkt till bolaget.
Det blev vodka, vitt vin och så en Smirnoff ice faktiskt. Men inte den vanliga Smirnoff ice, utan det var BLACK... kanske är värt att testa?! Men är ju dyra små djävlar det där... bättre att köpa vodka och Schweppes lemon, så man kan reglera alkoholhalten själver ;)
Men innan jag gett mig på någon alkohol. Så tog jag och var vettig och fixade till linssoppa här. Damsög under tiden efter att det hade kokat upp. Så skönt att få det gjort! För jag hatar ju att gå runt på en massa grus (kattsand, men även lite grus som jag själv släpat in med utifrån med då... så inte bara katternas fel ;))
Och... efter damsugningen, så belönade jag mina katter med den nya Sheba kattmaten. Det uppskattade dem :)
Sedan så belönade jag även min superkurrande mage med två muggar med... LINSSOPPA... var gott... och säkert behövligt. Speciellt när man hade hoppat över fruskoten. Jag är annars sådan som nästan alltid äter frukost jag. Vet inte om det är för att jag är så upplärd av min familj att man MÅSTE äta frukost, eller om jag bara är "duktig" med frukosten jag?
Jaja...
Och nu... så ska jag synda med ett glas VITT VIN efter mina två muggar med linssoppa här... Glögg får bli senare, eller en annan gång. Vill inte ha något allt för sött just nu...
Jaja...
Men ha en asskön helg ni andra så länge!
Så får jag se när jag tittar in härnäst... lördag-söndag kanske låter passande? Haha!
Men ha det gott så länge hursomhelst! :)
Kommentar:
2017-02-19 @ 08:31:50
#1: Amanda

Baren såg riktigt god ut :D

Svar: Det var den också :)
Caroline

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: