carro.mary.blogg.se

2017-02-17
12:19:30

Fortsatt ögonproblem, samt flera tankar på en och samma gång...

Hellu...

Jag är och mår ungefär likadant som jag gjorde i det senaste inlägget. Det vill säga att jag är allmänt låg, slö och ljuskänslig. I kortare perioder, så går det asfint med att "se världen med ett par KLARA ögon". Men efter ett tag, så svider det till. Vilket leder till att jag börjar att "gråta"... inte så värst skönt det. Men jag förstår att jag bara har mig själv att skylla på, då jag solade i 2-3 timmar på balkongen i tisdags...
Jaja...

Annars så slappade jag i princip hela dagen igår, för att ta igen mig. Men framemot 16.30 tiden, så drog jag till mina föräldrar över en fika. Och självklart så hade jag med mig alla mina FK-blanketter, som jag har pratat om tidigare här. Och efter ifyllnaden utav blanketterna, samt fikat. Så blev det en omgång med kortspel... som vanligt då ;)
Och jag nämnde bland annat till mamma det att jag aldrig kan ha haft någon pollenallegi, eller ja... jag vet inte helt säkert då men...
Men under alla mina hittills 26år, så har jag bara haft ögon och "snorproblem" 3 gånger, allt som allt. Och det verkar vara allt för sällan, för att det ska ha vare... pollen. Men både förra året, och även i tisdags här. Så satt jag ofta på balkongen med UTAN solglasögon... så ja... jag tror det är SOLEN, som är den stora boven i det hela...
Jaja...
Sedan så pratade jag lite med mamma om Danmarksturen med. Om man ska ha pass eller ej. Och bad henne även om att hon skulle snacka med sin syster (som även är mamma till dottern, som bor ju just Danmark) men i alla fall dubbelkolla med henne vad hon tyckte. Och ja, EGENTLIGTEN så ska det gå med endast ID-legitimation/körkort. Men med tanke på all immigration, och att det säkert är strängare regler på flygplats. Så är det lika bra med ett EXTRA legitimation. Känns bara dumt att "kasta pengarna i sjön". Då jag inte reser så ofta då men... jaja, bättre med extra säkerhet, än att det blir en massa strul!
Jaja...
Dock så har var jag varken tid eller lust med att dra till Karlstad imorgon här och fixa passet på en gång här. Jag orkar verkligen inte. Och just nu är det så mycket så är i huvudet på mig. Samt att ja, jag känner mig allmänt låg. Plus att jag knappast känner mig så värst mycket piggare och fräschare p.g.a. mina ögon heller. Så passet fixas till lite senare här!
 
Och ja, till mina ÖGON IGEN här då ;)
Ja, jag duttade bort lite då och då i mina ögonvrån, när jag var borta hos mina igår. Och när jag kom hem så tänkte jag vara "snäll" emot mina ögon. Så jag tog och plockade ur mina linser då. Och sköljde ansiktet och ögonen med ljummet vatten. Och det var tydligen inte bra det! För det bara forsade med både tårar och snor då! Jag fick blunda och så fick jag försiktigt dutta mina kalla baksida an händerna, torka av och kyla ned ögonen med det. Men kändes sedan relativt ok, efter att jag sedan smorde ansiktet... (framförallt runt ögon, men även min svullna näsa!)... med ansiktskräm haha!!
Men ja, redan innan klockan ens hade passerat 21.30 igår kväll. Så var jag TVUNGEN att lägga mig. För jag kunde inte se ordentligt. Jag hade inga linser på mig. Och tårarna ville komma lite då och då emellanåt... usch!
Så, den carro som oftast brukar lägga sig mellan 00.00-02.00 om kvällarna/nätterna. Hon lade sig istället vid ja 21.30 igår kväll då haha. Dock så lyssnade jag mest på MP3 då, så sov väl ändå inte förrän efter 1-2 tiden i natt i alla fall.
Men det var SKÖNT att vila ögonen i ett mörkt rum.
Även om jag gick och tänkte allt för mycket också. Så som mormors födelsedag. Vad jag ska ha på mig. Hur kommer stämningen bli? Kan jag rymma? Ska jag dricka alkohol eller ej? Ska jag bara bita ihop? Blir det trevligt? Blir det jobbigt?
Sedan började jag även tänka på MIN födelsedag som inte är så långt därefter... hoppas de inte tänker att de på något sätt ska fira mig dagen därefter?! Födelsedagar enligt mig är bara för folk mellan 1-20 år, sedan så firar man bara jämna år. Alla andra födelsedagar, så ska man bara äta någon lyxigare maträtt eller bara slappa lite extra... typ!! haha!!!
Puuuh...
Nå ja, blev längre inlägg ännu igen än väntat! Lite väl utblottat med som vanligt med antar jag ;)
Och känner redan nu att det smått rinner ur det vänstra ögat här. Är ju på den vänstra sidan som det är värst. Och efter ett tag så brukar det även gå över till den andra sidan...
Så ja... är väl bra att jag i alla fall fått i mig min Piel de sapo melon till frukost här då. Men det lutar åt att jag måste ta ut min linser... IGEN... dagen har ju knappt börjat! Men låter jag mina ögon TVINGAS till att vara öppna, så kommer jag väl "gråta" som fan sedan senare här... dumt det!
Så, jag ska vila mina svindade ögon, ömma huvud, bråkiga mage osv här...
Så hoppas jag sedan på att jag är ASPIGG, nästa gång som jag skriver här sedan!! :)
 
Men ha det gott och hoppas att ni har en bättre och mysigare helg, jämte mot vad jag har det hittills här!
Hej hej! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: