carro.mary.blogg.se

2017-02-20
10:53:00

Go mörra måndag! (lite utav helgens uppdatering)

God morgon på er!

Som jag nämnde i det senaste inlägget (lördags), så var jag på väg emot minföräldrar för att dra på hundpromenad med Lexus. Och ja, jag visste att mina föräldrar inte skulle vara borta i en evighet. Men jag valde ändå att ta en liten fika hos dem efter hundpromenaden. Och i samma veva så fick ju Lexus lite extrasällskap på köpet :)
Och efter min lilla fika, så passade jag även på att ta en kort sväng på deras träningsbänk. Blev mest rumpa, men faktiskt även liiite bänkpress! ;) Lite "macho" utav mig det... skoja! Nej, jag är väldigt dålig på med överkroppsövningar i överlag. Blir mest mage, lite rygg och axlar... måste träna mera biceps och triceps! haha...
Jaja, sedan så gick jag hemåt emellan. Tog mig en dusch. Kollade mobilen efter duschadet, ochsåg då att jag hade fått SMS i från mamma:
"Det blir torsk och räkor hos oss vid 17.00. Du får gärna komma"...
Och ja, jag som ändå höll på att fräscha upp mig. Så tänkte jag att jag tackade ja, och passade såklart på att snygga till mig lite halvt. Men jag körde knappt på någon ögonsmink. Då jag haft problem med mina ögon som jag nämnt tidigare här. Men som tur är det MYCKET bättre nu! Skulle påstå att det är 90% bra nu... skönt det! :)
Men i alla fall så vart det fick och räkor och vitt vin till maten... gott...
Sedan så vart det en omgång med kortspel. Kommer inte ihåg vem som vann, men det var nog inte jag... eller?? hahaha!! Sedan så frågade mamma:
"Ska vi ta lite kaffe emellan? Med hallon och glass?"
"Näää... vi kan ta vin och hallon istället" sade jag då X)
"Ja, men det kan vi väl göra, och lite nötter till det också"
Så det blev vin, hallon och cashewnötter till mera kortspelande. Och vad jag vräkte i mig hallon då! Satan så gott det vart! Vet att jag älskar bär i överlag. Men jag tror jag åt mer än hälften själv. Dock så höll jag mig ifrån nötterna... tror min kropp var ute efter något friskt och sött jag... jaja...
Sedan så stannade jag över och "kollade" på melodifestivalen... kommer bara ihåg att den gamla gubben vann... höhö
Sedan vart det hem igen... "sova ruset" ur mig ;)
 
Och igår, söndag då...
Igår så var jag mest sugen på friska bär och frukter jag. Är det fler än mig som vill ha sådant när man är smått bakis? Folk pratar jämt om pizza och hamburgare... jag KAN äta det men ja... jag klarar t.ex. inte av att äta BRÖD jag det blir för torrt i käften på mig det. Gör t.o.m. nästan ont med. Så... bröd, choklad och kaffe... det kan jag INTE äta när i alla fall jag bakis... om någon ens var intresserad utav den informationen?! hahaha
Men i alla fall... gårdagens mat var i alla fall... wokgrönsaker med sötsursås till frukost*. 2 konservburkar med krossad ananas... kanske inte supernyttigt, men asgott... och sött och friskt! :) 2 portioner med linssoppa, och så avslutade jag dagen med cashewnötter. För jag kände at jag behövde något som "bröt av"... haha!
*Och strax efter jag hade äte utav min frukost. Så ringde pappa mig. Han frågade hur jag mådde, men även om jag ville med till... ÖoB! Jag sade först nej, men sedan så fick han mig att känna att det var "synd" om honom att han annars skulle åka ensam då :S
Men i alla fall... så blev jag med honom till ÖoB då. Och satan så mycket folk det var där! Var ju en söndag med, och vet att de firar 25år, men ändå! (Det är därför man ska handla när folk arbetar...höhö) Men det var fullt kaos därinne. Jag fick trycka in mig i hyllor för att hålla mig undan så gott jag kunde ifrån allt folk. Vet inte vilka som var värst. För alla var obehagliga på sitt sätt. Men förutom att man flackade en massa med blicken, och försökte se obrydd ut. Tryckte in sig i hyllorna för att ge plats åt andra. Gick en massa zickzack. Tog en massa omvägar. Men fann en "skön" stund inne på bil och Bil och färgavdelningen. För de var inte en jävel därinne. Men bara efter en kort stund där, så fick jag istället ont i huvudet utav doften som var därinne X)
Jaja, jag fick några saker som jag hade skrivit på min köplista. Men det blev mycket som blev "utbytt". För det gick ju inte handla på ett sådant rofyllt sätt, som jag annars är van vid. Jävla folk! Ska aldrig dra till ÖoB på en lördag-söndag. Och Karlstads ÖoB ligger ju liksom så avsides också. Det ligger liksom inte inne i själva Karlstad. Det är bara i samma kommun. Och har man vare någon gång i Edsvalla, så vet man att det att det ser mer eller mindre ut som ett förfallet knarkställe... mmm... jaja
Men var i alla fall mer än bara skönt att får komma hem igen! Var ju då som jag tryckte i mig 2 styckena med krossad ananas... ;)
 
Och nu idag då? Ja... vi har väl inte kommit in så långt i dagen va? ;)
Nej, men jag hade först tänkt mig att dra en sväng till Pekås. Jag har bl.a. ett paket från apotea där. Var bl.a. 15% rabatt där och hade behövde verkligen linsvätska jag. Ska visa innehållet lite senare jag.
Men jag har NOG av folk, även fast det är bra mycket lugnare nu på en måndag här. Är väl bara lite pensionärer och sådant. Men de är inte så störande om de inte är utav i mängder så att säga X)
Men... jag väljer istället på att testa att göra en dubbelsats med äggfri... eller ja t.o.m. VEGANSK KLADDKAKA här. Köpte nämligen mjölkfritt margarin för inte alls så länge sedan. Men blir denna dubbelstas på "samma" kladdkaka, som jag gjort förut här (den jag haft alra smör i). Så kommer jag köra på denna. Och varför jag vill göra dubbelstas, är för att smeten inte täckte hela 26cm formen sist. JA, jag har en mindre form på 20cm med, men jag vill ta den större. Då jag sedan ska göra ännu en till på torsdag här. Mormor fyller ju år på fredagen. Jag trodde först att vi skulle fira henne på lördagen jag. Men ja, norrmännen har väl tagit ledigt för hennes skull så... på FREDAG ska vi fira henne... känner lite blandat inför det om jag ska vara ärlig. MEN... blir mormor nöjd, så blir jag nöjd för hennes skull :)
 
Men NU blir det kladdkakasbakning här... FIN frukost det ;)
Nej... jag äter inte hela jävla kakan på en gång haha... får äta utav den emellanåt som godis istället... så som jag brukar göra annars också ;)
 
Men ha det gott till vidare!
Får se när jag hör av mig härnäst!
Hej hej!
Kommentar:
2017-02-20 @ 19:23:39
#1: Sofia

Hallon alltså. Har blivit tokig i det på senaste, såååå gott!
sv: kul att nån mer är lite anti torra viner haha!
Ja, fishnet över magen förstår jag verkligen inte. Aldrig snyggt att se strumpbyxor sticka upp över kanten, men jag kanske ångrar mig senare, vem vet ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: