carro.mary.blogg.se

2017-02-20
21:13:00

God men småmjölig kladdkaka... och allmän fördelsedelse inför födelsedagskalas ;)

Hellu...
Då har man bakat vegansk kladdkaka då. Den var god, men ärligt talat så är den mer... mjölig i smaken, jämtemot hur en vanlig kladdkaka, med innehållande ägg och smör i är. Men ja, är kul och testa på något nytt. Och får hoppas min ena kusins barn kommer att uppskatta någorlunda till fredagen här (han som är äggallergiker). Men såklart så kommer jag att göra en NY kladdkaka till det då (lite dumt att bjuda på en kladdkaka, som det är taget utav ;))
Jaja...

Annars så har jag tränat lite överkropp här. Först mage. Sedan paus med NYTTIG mat. Sedan vila magen.
Sedan tränade jag lite igen. Då jag tränade armar, främst biceps och triceps, men även lite axlar och liiite rygg. Bra att införa lite sådant. Jag har nämligen blivit allt slarvigare med överkroppsträning jag...
Och... sedan så vart det dusch och ÄNNU mera mat... och så efterrätt med ÄNNU mera kladdkaka ;)

Och med tanke på kladdkaka... eller ja, med tanke på det?!
Ja, men det jag menar är att jag ska bidra med den dära "special kladdkakan". Just till min mormors födelsedag, som blir under fredagen här.
Så ska jag IMORGON dra över till mormor efter 11.00 tiden, för städning. Och då antar jag att det kommer att bli mer städning denna gång jämtemot vad det brukar att vara. JUST för att det ska bli en massa norrmän under helgen här. Så blir dammsugning, skurning, dammtorkning... och att klä på en massa sängkläder ;) Och som "belöning" på det... det jag alltid brukar få, är troligtvis en fika på det. Jag brukar ju få det, men vem vet? Hon kanske inte alls vill bjuda mig på några "ryndstykke med jordbärssyltetöy" ;)
Jaja...
 
Men nu så ska jag slappa och dubbelkolla min matlista här. Efter allt jädra bakande, så behöver jag ju bland annat sirap och socker och sådant... haha!
Men...
...god natt på er tills vidare!
Hej hej! :)
Kommentarer:
2017-02-21 @ 18:58:04
#1: Sofia

Men gud vad det ser gott ut! Perfekt när den är lite rinnig inuti :)
sv: ja, det är hemskt hur vissa människor kan bete sig mot andra. Jag mår mycket bättre idag, och har kommit ur det som en starkare människa. Försöker tänka att han förlorade på det han gjorde, han gav mig mer styrka i längden :) Haha, jag håller med, choklad är och kommer alltid vara nummer ett!

2017-02-21 @ 23:35:32
#2: Silja

Låter nyttigt ändå!:) Vegan food is the best 🙌🏽
Hoppas allt är bra med dig

Svar: Jag gillar att försöka kombinera nyttigt med småsynder emellanåt. Dock så blir det tyvärr med synd än nyttigheter ;) Ja, jag själv är inte vegan då, men äter gärna så veganskt som möjligt!Det är helt OK med mig. Var en stressig helg dock :)
Caroline

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: