carro.mary.blogg.se

2017-02-23
12:07:00

Pekås och apoteapaket

Pekåsshopping...

God morgon!
Idag så startade jag dagen med en minisallad till frukost X) Jag ville nämligen dra till Pekås för att hämta apoteapaketet, samt småhandla medans jag ändå var där.
Mmm, hade tänkt köpte kiwi med. Var 4st EO för 10kr, men fanns bara en kvar :( Men då så såg jag dessa blåbär som vistas i bilden till vänster... de var ju fina så... varför inte? Och älskar ju bär jag! :)

Innehållet i apoteapaketet...

Vart en massa grejer ifrån apotea denna gång. Jag hade 15% på ett helt köp, samt att det var 20% rabatt på ekologiska grejer någon dag här... så... då passade jag på att bunkra upp lite ;)
Ni kanske tänker att jag tränar en massa hårt, och har väldigt ont i kroppen p.g.a. dessa, men just tigerbalsamen är INTE till mig... ska blir en "present"... rolig present va? ;)
Rawbiten Spcy Lime köpte jag i storpack. Då jag har ätit den förut, och gillade den väldigt mycket! Den är lite annorlunda jämtemot andra bars. och är lite det jag gillar med det med. För när det kommer till choklad. Så vill jag helst göra egna proteinbollar/bars... något billigare och nyttigare det med antar jag.
Men... var väldigt sugen på den Veganska risMJÖLKchokalden från Vivani också. Ska bli kul att testa sedan senare!
Och ja, för att kompensera "veganheten", så köpte jag även en questbar, som jag tittat till och från på... nämligen den med mintchoklad i den. Den är ju verkligen inte vegansk då den innehåller vasslepotein. Sedan så innehåller den en massa sötningsmedel, men... kan ju inte skada att testa den tycker jag. Kalla mig dum om ni vill det. Jag själv är intresserad av mera veganska alternativ, men det betyder inte att jag är vegan...

Och linsvätskan var egentligen mitt mest VIKTIGA köp. Just för att jag använder linser så att säga...
Men jag är även intresserad utav kokossockret och så den dära håroljan. Kokos är ingen favorit, men något jag trappat upp med vänjandet, och gillar att ha det i bakverk och så. Och även i asitaiska rätter. Men just kokosSOCKER, ska tydligen smaka lite som kola... och kola/karamell gillar jag ju. Så... om jag gillar denna så kommer jag säkert köpa denna flera gånger! :)
Och håroljan ja, jag har lite kaotiskt hår just nu :( Jag som vill så gärna slingblondera håret. Men jag vågar inte att utföra göra det. Då det känns som det kan riskera till att jag behöver klippa det till axellångt/kort sedan... det var inte min plan det... jag är avundsjuk på er som passar i kortare hår jag! haha...
 

Men nu känns det lite stressigt här!
Jag ska nämligen baka MERA kladdkaka. Ska inte ätas av förrän imorgon, då vi firar mormors 80-årsdag Norrmännen kommer redan ikväll!! Vet inte om man blir bjuden över på kvällsmiddag, men det hoppas jag inte!! haha...
Jag tänkte även äta något mera matigt, och när jag ändå ska använda ugnen och har sötpotatis. Så tänkte jag fixa till sötpotatis klyftor i ugn... mums!
Sedan så tänkte jag testa på att måla mina tånaglar med ett nagellack för och se om det är snyggt. Och blir det snyggt så tänkte jag ha det på mina fingernaglar sedan. Med det målar jag inte på förrän imorgon det. Annars så kommer det vara smått avlägsnat till imorgon. Inte så snyggt det... haha!

Men hoppas att ni har det fint och gott där så tills vidare!
Får se hur aktiv jag blir här, för just nu så känner jag mest... STRESS!
 
Hej hej!
Kommentar:
2017-02-25 @ 00:09:05
#1: Jasmine

Hoppas firandet av din mormor blir toppen bra :D

Svar: Det var en helt OK dag, men lite småhets ;) :)
Caroline

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: