carro.mary.blogg.se

2017-02-22
09:57:33

Städning och handling igår. "Nyttig" frukost och rumpträning idag.

Hellu på er...

Igår hände det inte så mycket mer än att jag städade hos mormor (som jag nämnde i senaste inlägget) Samt att jag efteråt drog till coop för att handla lite smågrejer. Bl.a. sirap vart det då, men inget socker. För jag kom på att jag bl.a. hade köpte "nyttighetssocker" i apoteapaketet jag... OJ! nu avslöjade jag lite utav innehållet i apoteapaketet också... ops! ;) Nejdå, men jag hämtade faktiskt inte apoteapaketet igår. För jag hade ingen lust att dra till ännu en butik igår. Utan jag ville istället slappa och ta igen mig lite med, efter all städning och Coopshoppandet jag. Men var rätt skönt på coop ändå. Men kanske lite dumt att jämföra Kils coop extra (kl 13.00) med Edsvalla ÖoB (kl 14.30) med ;)
Så istället så vart det att småplocka här hemma. Samt att jag återhämta mig lite ifrån min faktiskt LYCKADE träningspass, som jag hade dagen innan (i måndags den 20de feb). För jag lyckades att få till träningsvärk i både magen och bicepsen jag. Var länge sedan det! Och än idag så känner jag att det "spänner till" över hela magen, som jag sträcker mig på ryggen... gött det!
 
Och ja, jag tänker inte dra till Pekås idag heller jag (där apoteapaketet är). Dels för jag planerade redan igår, att jag ville satsa på lite tung rumpträning efter lite kaffe, vegansk kladdkaka och  kanske någon havrekaka på det?*... ja, jag vet... asnyttig frukost det! ;) Men sedan så snöar det som fan också! Är  visserligen fint att se på. Men nä, jag har inte alls lust att gå ut nu. Sedan så känns det bara dumt att bli så äckligt slaskig i butiken, samt att bli extra grinig på allt folk därinne med så... så vi får se om jag tar det imorgon istället då ;)
 
Men nu ska jag dricka upp mina halvkokta muggar med kokt vatten här (50% kallt/50% kokt). *Och därefter så ska jag ta min extremt hälsosamma frukost här ;) Och därefter TRÄNA RUMPH-VETET! :)
Men ha det så gött så länge, för det tänker jag ha under min frukost, under mitt tränande och framförallt EFTER mitt tränande här! :)
 
Hej hej så länge igen!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: