carro.mary.blogg.se

2017-02-27
22:04:00

Vegansk "mjölk"choklad...

...är det möjligt?!...
...jo, om den är baserad på rismjölk så ;)
Nam nam!

Detta är något jag mumsat på både idag och igår. Och detta är en choklad jag varit sugen på ett bra tag. Visste inte vad jag skulle förvänta mig utav den. Men jag förstod mer eller mindre att den inte skulle smaka helt som en vanlig mjölkchoklad.
Men annars så tyckte jag att den faktiskt påminde mig en hel del om... sådan choklad som brukar vara i JULKALANDRAR!... så den var god och söt, men kändes lite B.
Jag föredrar Marabou mjölkchoklad och lindokulor baserat på komjölk jag. Men det var kul att testa!
Är man vegan och har lust på mjölkchoklad, så tycker jag absolut att man ska testa den.
Själv så ville jag testa den för nyfikenhetens skull, samt att jag är positiv till att införa så mycket veganskt som möjligt. Sedan så var den inte så fasanfullt dyr heller. Den kostar 24kr, för en 100gramare på apotea och vitaminvaruhuset i alla fall. Vilket är i samma prisklass så som Lindt Excellence brukar ligga på. Inte billigt, men inte så extremt dyr så som många andra finare och/eller alternativ choklad brukar kosta heller... rätt lagom pris då så att säga då?
Jaja..
Jag kanske kommer köpa denna någon gång ibland vid samband av apotea/vitaminvaruhuset köp (då jag ofta handlar därifrån). Men som sagt... Marabou och Lindor/Lindt är klart mycket godare, än vad denna choklad är... sorry vegans...
 
Men nu blir det inte något mera chokladätande för mig idag här. Utan nu blir det att borsta tänderna och fixa iordning mig för sängen här istället ;)
Men ha det gott tills vidare i alla fall, och god natt på er!
Kommentar:
2017-02-28 @ 20:46:05
#1: Felicia

Är du vegan? :)

Svar: Nej, jag är inte vegan. Men inför så mycket veganskt i kosten som möjligt :)
Caroline

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: