carro.mary.blogg.se

2017-01-26
15:19:52

Från 3997 steg (igår) till 8309 steg (idag)...

...än så länge ;)
 
Hej på er!

Jag är rätt så trött idag här. Vilket jag inte borde vara, då jag lade mig strax innan 12 tiden igår kväll, och "sov" till halv 10 idag här. Men som vanligt så ville Svea väcka mig sisådär 4 gånger. Och för tillfället här så surar hon i köket, medans Nova ligger tätt intill mig här vid datorn i vardagsrummet/sovrummet ;)

Jaja...
...annars så har jag bland annat tagit mig en promenad på ca 40 minuter här. Ville passa på att göra det för är hyffsat varmt OCH så soooligt idag här!
Igår så var jag ju "slapp" med att endast gått 3.997steg under hela dagen. Och då hade jag nästan hela tiden på mig teflonen (stegräknararen) mig också. Men det var som sagt mörkt och slaskigt igår, och när inte solen vistas så blir det automatisk mycket mindre peppande att vara ute. Visst jag gick ju till coop, och jag tror faktiskt att det var minst 80% utav de 3.997stegen, som just bestod utav den där promenaden till och från butiken. Så det var ju inte så värst imponerande det då. Men samtidigt så tycker jag att jag ens var duktig, som gick ut i över huvud taget jag. För jag hade nämligen funderingar på att strunta i det, men man kan säga att det var Sveakatten som "tvingade" mig. För hon var ju inte nöjd med maten, men hon verkar inte vara direkt nöjd nu heller...
Jaja... jag fick ju en liiite promenad igår i alla fall ;) ÄVEN fast jag inte uppnådde 6.000 steg +, som min mobil är inställd på "gåstegen" per dag...
MEN... nu idag här så har jag uppnått hela 8.309 steg här! :) Och då är klockan bara runt 15.00 :) ... så det känns skönt och bra det då.
Men mitt rekord ligger dock på 14.858 steg, men då var jag ju hundvakt också... hundvakt = många promenader = fler steg ;)
 
Jaja...
...men jag får se om jag vill och har lust med mera promenader för idag här.
För att använda mobilen via utfall, som jag bland annat testade på igår ihop med mina mjukisbyxor (så att mobilen sitter på plats). Så satt mobilen så PRECIS i fickan. Och när som jag skulle utföra de dära utfallsstegerna, så stramade det till vid höftbörjaren. Och då förstod jag såklart att jag inte kunde utföra övningen till 100% Så då tog jag och plockade ur mobilen istället. För jag tycker att det känns ju så dumt och onödigt att man försöker så många steg som möjligt (med mobil/stegräknare), än att man tränar ordentligt (utan mobil/stegräknare)... så tycker i alla fall jag om det hela... haha!
 
Jaja...
...annars så mumsar jag på lite mellanmål här, med chiapudding toppat med granatäppelkärnor, och så sjokadesmörgås... gott det!
Och medans jag mumsar på det, så spanar jag även lite på apoteas hemsida också. Jag fick nämligen en kommentar om att omega-3 och järnkosttillskott ska vara bra för håret. Och då kom jag på själv, att det var ett tag sedan som jag tog slut på mina spirulina och chorella tillskott (omega-3 och järnvikt) Sedan så var det en ytterligare en bit innan det, som jag även använde mig utav chia-omega 3 också... tror nämnare sagt 2-3 månader sedan det! :O
Jaja...
Men får se om jag shoppar på en massa här... haha!
Nej då, jag ska BARA köpa det nödvändigaste... till 90% i alla fall ;)
 
Jaja...
Men ska återgå till mumsandet och "fönster shoppandet" här. Och sedan så får jag se om jag tar och går på ännu en promenad, eller något ;)
 
Men... ha det så gott så länge tills vidare!
Hej hej! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: