carro.mary.blogg.se

2017-01-31
13:45:00

Ny och nyttigare dag, med lite SKAM och mindre delar utav personliga tankar...

Dagens frukost: 4 ugnsbakade bananer med lite kanel...
 
God morgon!
Jag hade en väldigt onyttig dag, som bestod av alkohol och så åt jag bland annat världens största portion med tacos... haha!
Något annat jag gjorde under tiden som jag väntade på att HSB skulle utföra sitt arbete angående om ventilerna... så... kollade jag på första säsongen utav SKAM... ja, jag vet... äntligen?! haha
Jag vet dock inte själv om jag är lika exalterad över denna serie, så som jag upplevt att alla andra har skrutit så mycket om den.
Men det kanske är för att jag känner så väldans lite igen mig med karaktärerna?! ÄVEN fast jag ser tillbaka på mig själv som 16-19år gammal. Men jag skulle väl säga hittills (jag är på säsong 2, avsnitt 3/12 nu) Så liknar jag nog mest på de TRÅKIGASTE bitarna utav Eva, Vilde och liiite Noora. Men ja, måste jag säga endast EN person, så är jag väl mest lik Vilde i tankesättet?
Dock så är jag inte alls så frispråkig och besparat utåt. Folk brukar nämligen betrakta mig som en tysta och "lugna" tjejen.
 
 
Jag fick t.o.m. en kommentar en gång, när jag gick i gymnasiet... innan som jag ens hann FÖRÖSKA vara social jämtemot min dåvarande kompis kompis, Och då min kompis emot sin kompis:
 " Caroline är alltid så tyst!" Sade kompis "E"
..."Jaha" tänkte jag då... där fick jag en genast stämpel, mitt inför din kompis redan första gången som jag träffade denne... jaja...
Lite "roligt" detta. För med tanke på hur tillbakadragen jag var i skolan, så trodde denna t.o.m. att jag var nykterist och grejer.
Och när jag sedan nämnde detta inför andra kompisar, som jag också hade då. Och de istället vrålskrattade som fan.
"Ja, hon känner inte dig alls så bra då! haha!!" Sade kompis "C "
 
Men... så var det i överlag i skolan och gymnasium för mig. Jag har alltid haft svårt att komma nära någon. Vare sig det hade med kompisrelationer, eller mer kärleksfulla relationer.
Innan jag var 14 år gammal, så röt jag åt varandena kille. Vare sig han var snäll och var intresserad av mig. Men det gällde även inför killar som jag inte ens var intresserade heller... så röt jag bara. Men det handlade ju om att jag var rädd, för att jag skulle få känslor för någon och bli dumpad och/eller utnyttjad.
Jag fick dock mer utav en "fjortis-karaktär", när jag passerade 14-års åldern. Men hamnade snabbt tillbaka till mitt "riktiga jag" när jag blir 16 igen. Brukar i överlag kalla den Caroline, som jag är idag... är lite utav en korsblanding av alla möjligt "karaktärer", som jag haft genom åren... jaja...
Men hursomhelst... så var det ju rätt så idiotiskt tänkt utav mig, att jag skulle hålla min undan från så många killar som möjligt... BARA för att jag var så rädd hela tiden. För mer eller mindre, det som har med både kompisar, och även kärleksrelationer. Det är ju det som "allt" handlar om i skolan.
Att man ja... ska lära att känna sig själv som människa.
Och ja... veta vem man är och så. Och inte gå runt och vara rädd för kompisar, "pojkvänner" och folk i överlag... för att man inte tycker att man duger som människa. Att man inte ska se sig själv, att man bara är till besvär hela tiden.
Även fast JAG enligt de flesta var den så kallade: "den tysta och lugna tjejen". Så handlade det hela egentligen om att jag var rädd för att ta för mig. Men det är ju bland annat därför som alkoholen extra trevlig (både inom ensamheten eller bland folk) För då kan man ju komma ned i varv och ja, koppla av. Och slippa tänka på att folk dömer en för det ena och det andra hela tiden.
Tycker även att det är dumt och framförallt komiskt, att det verkar som folk tror... (i alla fall "E" som sa att jag alltid var så tyst)... att sådana personer inte tror att partymänniskor kan dricka. För självklart kan ALLA dricka! Folk borde hört talas om vid det här lagret att... socialfobi+alkohol=sant?!... på gott och ont med då med såklart!...
 
Jaja... jag vet inte om jag blev för utblottande nu här, även fast det bara handlade om en... bråkdel om hur jag var i skolan! haha
 
Men... NU så ska jag ta en paus ifrån SKAMen, och ta och göra iordning mig inför en promenad. För det vart ju inte promenad igår som sagt. Det blev bara 142 steg igår!!! Och just nu är jag på 326. SÅ jag är redan ¨på dubbelt så mycket, som jämtemot igår då ;)
Men... jag ska gör över 6000steg idag... jag lovar ;)
 
Men... ha det gott tills vidare, så ska jag påbörja min något nyttigare dag med här också ;)
Hej hej!
Kommentar:
2017-01-31 @ 20:11:37
#1: Jasmine

Haha, du får ge det några avsnitt - sen kommer du vara fast i SKAM :P

Svar: Sett alla 3 säsongerna. De var bra :)
Caroline

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: