carro.mary.blogg.se

2017-01-01
13:42:00

Nytt år... nya tag!... Samt mindre uppdatering och outfitsbilder

Helluuu...
Har avstått från bloggen ett tag här. Har haft besök här, och har bara varit på datorn under kortare tillfällen här. Jag ville vara lite trevlig och halvsocial så att säga ;)
Men annars så har jag har en bra jul och nyår här. Lite bakis nu bara... konstigt eller? haha... nja... sååå illa är det inte, men det har ju blivit en del till och från här, om man säger så ;)
Även fast det var trevligt att ha J här på besök, så kände jag redan efter 3 dagar att ja... jag var aldrig själv! Och även fast jag "gömde" mig i köket, så hade jag svårt att koppla av... jag är ingen antisocial person... men jag föredrar myyyycket egentid... jag blir stressad av för mycket folk omkring mig. Spelar ingen roll om det är främmat folk i affärerna, eller om det är bekvämt folk som jag gillar... jag måste komma ifrån och ofta "ladda batterierna" så att säga...
Jaja... J skämtade lite halvt om att jag skulle haft minst en 2a istället så jag fick lite mera space för mig själv... ja... GÄRNA det... men man har ju inte direkt ekonomin för det tyvärr... haha!
Jaja...
Och så tänkte jag ta och fota lite saker här. Tänkte då bland annat att fota lite utav mina julklappar, samt ett paket ifrån shoppin4net...
Sedan min... NYA MOBIL också! För jag har ju nämligen köpt en ny mobil jag... jippie! Det är ingen super telefon, men är garanterat mycket bättre än min gamla... Samsung S 3 mini!  hehehe...

Men här nedan så kommer några fjantiga outfitsbilder på mig. Man kan se någorlunda jämförelsen med min gamla Samsung S 3 mini, och så den nya Samsung A5 (2016) också ;)
Min outfit på julafton... Ja, jag vet... jag ser ut som sju svåra år! Och outfiten är inte så snygg. Och varför som jag har raggarsockar på mig, är för att jag hade på mig mina stövlar innan jag drog på familjemiddagarna... blir skönare för mina fötter att gå då så att säga ;)...
Och ignorera den "hängda" musen... lekte lite med katterna emellanåt, om någon undrar över den ;)
Och fotona är tagna med gamla samsungen.
Min första selfiebild med den nya kameran. Själva bilden är inte så skarp, men bilderna är MYCKET ljusare!
Helkropp. Tröjan fick jag bland annat i julklapp. Jag vet inte helt vad jag tycker om den. Jag ska själv att det kändes lite som att jag skulle ha en blandning utav min sveakatt och fjädrar. Sa också till mamma att jag absolut inte skulle ha köpt den själver. Varken ful eller snygg enligt mig. Men skön är den!
Här hade jag inte fått mitt fodral till mobilen heller... jag använde istället RENA RAGGSOCKOR, som fodral i början... haha!
Nyårsoutfit... fick mitt fodral samma dag också ;)
Mmm... jag körde på SILVERKLÄNNING i år... är liiite mera uppiffad här, jämtemot hur jag var under julaftonen ;)
Är själv inte så glad i silverkläder, föredrar i mindre detaljer istället... så som i smycken och sådant... men... ibland är det väl lite kul att... "utsätta" sig för skumma kläder... haha!
Men älskar ju silver och grått annars... i inredningsdetaljer och sådant. Inte för ni undrar och frågade om det då men... men jag är ju lite babblig och skum jag! haha!!
Men... jag valde att även ha på mig samma cardigan, som jag hade vid julafton. Lite kallt ute nu ju, även fast det har varit en onormalt varm december... på gott och ont antar jag...
Puuh...
Nä... nu ska jag dricka lite mera aloe vera juice... vatten är inte gott idag... undra varför ;)
 
Sedan så funderar jag på vad jag ska trycka i mig för mat. För ovanlighetens skull, då jag haft besök här så har jag har myyyycket kött här. J är ju stor köttätare. Och jag själv äter fortfarande kött, även fast jag vill äta så lite som möjligt av det. Men.. jag fick J till att äta två styckena veganrätter. Ena gången med grönsaksbollar, och andra gången med pulled oumph! :) Han gillade det, men tyckte han var dum när ha sa det att... "ja, detta kan man ha istället för potatis"... POTATIS?... detta är ju för fan istället för KÖTT. Varför köpa köttersättning, om man ändå vill ha kött bredvid?
Jaja... folk är som de är antar jag?
Hummm... men magen börjar att kurra här, så ska fixa till något så snart som möjligt här.
Sedan får jag se om jag piggnar till så pass så jag klarar av att träna. Har tränat NOLL GÅNGER under veckan här :(
Men jag har gått gåband... duktigt av mig med tanke på att jag inte gillar att ha folk omkring mig när jag, lagar mat... tecknar.. sitter vid datorn... och framförallt tränar... eller gå, på gåbandet, som jag gjorde 3 gånger här. Jag är ju sådan som skäms för... ALLT!... lite... MYCKET dubbelmoral, så som jag "blottar" upp mig här ;)

Men... hoppas att ni haft en asfin jul och nyår ni med!
Och god fortsättning på er tills vidare!
Ha det gott!
Kommentarer:
2017-01-01 @ 16:13:52
#1: Amanda

Fin klänning! Gott nytt år :D

Svar: Tack! Och god fortsättning :)
Caroline

2017-01-01 @ 18:54:52

Vad roligt med en ny telefon. Gillar verkligen den silvriga klänningen. God fortsättning på det nya året.

Svar: Jätteroligt med ny telefon! :) Och tackar :)
Och god fortsättning på dig med!
Caroline

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: