carro.mary.blogg.se

2017-01-31
20:50:19

Nyttigare dag, med en massa "gåing"

Då har jag även vart på en UTOMHUS promenad här. Blev på 1 timma och 7 minuter. Gick en sträcka på 6,31 km långt. Med generella gånghastighet på 5,6 km/h.

Och när jag kom hem igen här. Så hämtade jag in apoteapaketet, som låg i brevlådan. Visar upp grejerna imorgon ;)

Sedan blev det att mumsa på mellanmål, medans jag kollade på ännu ett SKAMavsnitt. Men sedan så kom J hemifrån jobbet, så då ville jag vara lite social och trevlig jämtemot honom... ...MEN... sedan så ville jag passa på med att gå ännu mera, innan som jag skulle dra in en sväng till duschen. Men denna gång så gick jag istället på gåbandet INOMHUS här.

Så vart en liten sväng på den på 20 minuter. En "sträcka" på 2,5 km långt. Med generella gånghasthet på 7,4 km/h. Men det "roliga" här. Är att enligt mitt gåband, så höll jag mig emellan 4,5 till 6,4 km/h.

Men det där får jag inte ihop! För antingen så visar gåbandet lägre, eller så är det mobilen som får mig att framstå som "bättre"... humm... för enligt mig så är det rätt stor skillnad på ja 7,4 km/h, och så sisådär 5,6 km/h (om man ska ta en mellansiffra emellan 4,5 - 6,4 km/h) Jaja...

 

...MEN... hursomhelst... så har jag klart och tydligt gått över de 6000 stegerna, som jag lovade mig själv förut här. Igår vart det 142... DÅLIGT. Och just nu står det istället... 14.598 steg... jippie!

Är inte alls så långt ifrån mitt personbästa med 14.858 steg, men då var jag ju faktiskt hundvakt också. Men det känns ju även dumt och ONÖDIGT, ifall jag ska "skutta" en massa bara för att slå det rekordet. För jag är rätt säker på att jag kommer att slå det hursomhelst, rätt så snart ändå här... haha!

Jaja...

 

...MEN nu så tänker jag dra i mig de sista rutorna ifrån den vita chokladen här. Usch! jag måste köpa mera choklad jag... jädra knark alltså! haha

Nej, men ska ta och njuta så gott jag bara kan av chokladen i alla fall här, till Ullared, Youtube och/eller SKAM här. Sedan så blir det att ja... invänta en ny dag här, och imorgon så ska jag bland annat städa hos mormor jag...

Jaja...

...MEN.. annars så säger jag hej då tills vidare här!

God natt!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: