carro.mary.blogg.se

2017-07-20
17:47:00

Bilder från igår...

Hellu på er!
Fotade en MASSA bilder igår under bilveteranen ifrån igår. Så tänkte då passa på att slänga upp NÅGRA utav dem bilderna.
Vet inte hur många bilder jag tog? Men de bilder som jag väljer att lägga upp här är de som antingen tillhör de snyggaste, eller där man inte ser så väl fordonas registreringsskylt på (eller så klippte jag bort den delen i dessa bilder)...
...samt att jag även försökte välja de bilder, som man inte ser folks ansikten så väl på heller! :)

Jaja, men är man intresserad utav gamla bilder och LITE motorcyklar, så kan man passa på att titta lite på dem nedan här! :)

Brukar inte gilla rött så mycket när det kommer till bilar. Men denna hade är jävligt snygg rödfärg! Lite åt det "rubinröda" hållet :)
Cool...

Cool på sitt sätt!
En massa fler bilar...
Och så en båt i vattnet! ;)
En snygg bakdel ;)
Tillhörande FRAMDELEN utav den snygga bakdelen. EN av mina favoriter ifrån igår. Vet även att mina föräldrar hade sådan bil innan jag ens var född... hehe
Något band stod framför Fryken cafét. Ingen aning om vad de hette... hehe...
Och ja, det var några motorcyklar där också ;)
Snygg...
Och så avslutar jag denna bildbomd med en inzommad och SUDDIG bild på en flotte!! :P ;)
Jaja, var rätt trevligt igår annars! Räkmacka, samt fordonstittande...
...men nu blir det hundpassning på G!

Hör av mig lite framöver någon gång här!
Ha're så gött tills vidare! :)
2017-07-19
22:11:00

Resterande paket - BonPrix & Zalando

God kväll på er!

Tänkte ta och lägga upp bilder på de resterande ifrån mina senaste nätshopping här nu innan jag går och lägger mig...
...så här nedan är dem! ;)
 
 
BonPrix:
Ett par svarta bomullsleggings med "öppningar". Öppningar med spetsdetaljer ;)
Så ser de ut på...
Satt inte helt perfekt. Satt lite slappt över lår och rumpa, och tightare över vader. Men det beror på min kroppsbyggnad det...
...annars så är jag nöjd med dem! Och ja, jag passade även på att sätta på en gammal topp, som jag hade här hemma. Och detta antog jag då att det skulle kunna passa ihop då...
...mmm, och p.g.a. toppen ihop med dessa leggings, så ser det nästan ut som en byxdress/jumpsuit också X)
Fjant...

...förlåt att spegeln är smutsig, att mina fötter ser fördjävliga ut och att jag ser så trött ut! Men fotade dessa under min tvättid i morse här X)
Mmm... och här var det mina resterande grejer ifrån BonPrix här också. Nämligen några trosor... de kommer jag dock såklart inte visa på mig då! HAHA...
...dock så "showade" jag upp mitt ben istället... hehe...
Och ja, leggingsen ser ju lite B-aktiga ut, men de duger ändå för mig. Jag behåller ALLT!
 
Zalando:
Ett par svarta blanka leggings (har ett par exakta likadana sedan tidigare) Och så några kallingar till mannen också! Får hoppas att han blir nöjd med dessa sedan ;)
Jaaa... jag vet, extremt onödigt att jag fotade och lade upp bild på dessa. Jag gillar sådana här leggings, men är rätt så tråkiga att se på. Speciellt när som jag lagt upp likande outfitsbilder på mig tidigare här FLERA jävla gånger också! HAHA.. sorry!
 
 
Nåja, annars så har jag tvättat. Gått hundpromenad. Varit ihop med min familj och norrmännen till Fryken cafét och äte räkmacka och tittat på en massa veteranare, både bilar och lite motorcyklar...
...varit rätt så trevligt, men var jävligt trött mot slutet... kanske beror på att jag upp tidigt för att ha tvättat och hållit igång en massa under de senaste dagarna här ;)

Men men... hoppas att ni haft en fin dag idag här!
Får se m jag lägger upp några bilder ifrån dagens Fryken bilder från idag imorgon här... men beror på om jag har tid och... lust med det ;)
Men ha're så gött tills vidare!
God natt!
2017-07-19
10:33:00

Lite paket... först ut Delitea

God morgon på er!

Egentligen så är jag stressad och har ont i huvudet och magen här, samt mensvärk på det. Borde kanske avstå från att skriva, men... tänkte försöka sammanfatta mig KORT! ;)
Igår så fick jag bland annat DESSA 3 paket. Paketet underst är ifrån Delitea. Och de andra som ni säkert ser TYDLIGT är ifrån Zalando och BonPrix då ;)
Tänkte börja med att visa upp det som var från Delitea då :)
I detta paket så fanns det då: Mandel, chokladsås, agavesirap, kokossocker, torkad mango, rosa figurmarsipan och tre chokladkakor (Ena ifrån Renee Voltaire och den andra två ifrån Tony's)
Chokladsåsen och marsipanen var det kort datum på, så var mest därför jag köpte dem...
Resterande varor utom kokossockret har jag för mig var det kampanjepris på! :)
Och igår så åt jag bland annat upp HELA denna påse. Jag brukar inte vara något stort fan av torkad frukt, men jag ville ge denna en chans! Och den var god! Jobbiga var att det knakade till i högra delen av käken på mig, för att det var så segt... haha!
Och mot kvällen emellan en massa SPRING, som det varit här (uppdaterar om det senare... om jag har tid och orkar)...
...så åt jag även utav denna choklad också. Åt allt på fatet utom just det som det stod "tony.s" på... är ju inte min då! haha skojar!
Nej, men lite måste man väl hålla sig undan ;)
Men GOD var den i alla fall. Sett bland annat att Ida Warg och andra youtubers har pratat gott om denna :)

 
Men men nu så ska jag återgå till mig spring här! Passar på min tvättidjust nu. Och ska sedan emellan logga in på skypen också. Sedan så ska jag äta mera utav min UTDRAGNA frukost här också. Och senare idag så ska jag till fryken cafet ihop med norrmännen bland annat...

Men hoppas ni haft det LUGNT och SKÖÖÖNT nu andra i alla fall!
Och hej på er så länge igen, så får vi se när jag skriver om mer uppdateringar och om det som var i de RESTERANDE paketerna! ;)
Hej då :)