carro.mary.blogg.se

2017-07-19
10:33:00

Lite paket... först ut Delitea

God morgon på er!

Egentligen så är jag stressad och har ont i huvudet och magen här, samt mensvärk på det. Borde kanske avstå från att skriva, men... tänkte försöka sammanfatta mig KORT! ;)
Igår så fick jag bland annat DESSA 3 paket. Paketet underst är ifrån Delitea. Och de andra som ni säkert ser TYDLIGT är ifrån Zalando och BonPrix då ;)
Tänkte börja med att visa upp det som var från Delitea då :)
I detta paket så fanns det då: Mandel, chokladsås, agavesirap, kokossocker, torkad mango, rosa figurmarsipan och tre chokladkakor (Ena ifrån Renee Voltaire och den andra två ifrån Tony's)
Chokladsåsen och marsipanen var det kort datum på, så var mest därför jag köpte dem...
Resterande varor utom kokossockret har jag för mig var det kampanjepris på! :)
Och igår så åt jag bland annat upp HELA denna påse. Jag brukar inte vara något stort fan av torkad frukt, men jag ville ge denna en chans! Och den var god! Jobbiga var att det knakade till i högra delen av käken på mig, för att det var så segt... haha!
Och mot kvällen emellan en massa SPRING, som det varit här (uppdaterar om det senare... om jag har tid och orkar)...
...så åt jag även utav denna choklad också. Åt allt på fatet utom just det som det stod "tony.s" på... är ju inte min då! haha skojar!
Nej, men lite måste man väl hålla sig undan ;)
Men GOD var den i alla fall. Sett bland annat att Ida Warg och andra youtubers har pratat gott om denna :)

 
Men men nu så ska jag återgå till mig spring här! Passar på min tvättidjust nu. Och ska sedan emellan logga in på skypen också. Sedan så ska jag äta mera utav min UTDRAGNA frukost här också. Och senare idag så ska jag till fryken cafet ihop med norrmännen bland annat...

Men hoppas ni haft det LUGNT och SKÖÖÖNT nu andra i alla fall!
Och hej på er så länge igen, så får vi se när jag skriver om mer uppdateringar och om det som var i de RESTERANDE paketerna! ;)
Hej då :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: