blackmary.blogg.se

2017-07-16
22:27:46

Lite utav helgen...

God kväll på er!

Denna helg har besått av norrmänsbesök, promenader, massa mat, massa fika, lite alkohol och så lite kortspel och så vidare...

Haft det rätt så trevligt. Och tydligen så gillar jag Kanadensisk whiskey ;) höhö...
...nej, men igår så bjöd min mosters man på whiskey... en black velvet (jag har testat deras likör förut, som var asgod! Nog topp 5 favorit för mig när det kommer till alkoholhaltiga drycker...)
Men i alla fall!... så bjöd han på det då, och konstigt nog så tyckte jag inte att det ens smakade som whiskey. Och både pappa och min mosters man trodde att det var COGNAC (utav ren alkohol så är rom och cognac mina favoriter att dricka rent. De andra passar bättre i grogg och/eller drinkar...)
Och jag googlade sedan dagen efter, om just kanadensisk whiskey. Och då stod det bland annat att den har en lite mildare smak jämtemot de brittiska och irländska whiskeysorterna. Så var säkert därför som jag gillade det. Tycker annars att det smakar ja... bränning whiskey... vet inte hur jag ska förklara hur whiskey smakar! haha!
 
Mmm ja, annars så var det grill igår hos mina föräldrar. Och idag så var det smörgåstårta hos mormor. Idag så var de även på bilbingo med då. Och då passade jag såklart på Lexus som jag brukar göra...

Och ja... annars så är de norrmännen som sover hos mormor nu, är fortsatt kvar där. Vet ej hur länge de stannar, men lät som de inte var imorgon i alla fall...
Så ja, så blir det väl flera familjemiddagar under några dagar till framöver här då...
 
Annars så väntar jag bland annat på några paket, som jag har shoppat över nätet också. Har då handlat ifrån BonPrix, Zalando och så Delitea. Det ifrån BonPrix är till mig själv. Det ifrån Zalando är lite presenter till J och det ifrån Delitea är... mat och godis... haha!
Och med tanke på PRESENTER TILL J, så väntar jag snart på att han som komma över här en längre tid också. Då han har semester nu. Dock så har vi inte satte upp en specifik tid, som han kommer hit. För vi vill båda vara säkra på att det kommer att vara soligt och fint, så att vi kan gå en MASSA turer till Höjda ;)
 
 
Nå ja... men nu så ska jag ta och återgå till stretchyogan, som jag höll på med förut här också. Ska bli skönt det!
Men... god natt på er tills vidare, så får jag se när jag tittar till och skriver härnäst här :)
Ha de gott!
Kommentarer:
2017-07-16 @ 23:17:15
#1: Jenny

Låter som att du har haft en härlig helg!

2017-07-17 @ 17:16:22
#2: Sofia

Gött med yoga! Och vilket himla fint porslin :) sv: ja, fy, tandvärken är inte att leka med. Äter smärtstillande så det hjälper lite iallafall :) Nä, har det gått till den punkten nu.... Tror det är jäkligt få män som blir felaktigt anklagade för våldtäkt!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: