carro.mary.blogg.se

2017-07-03
10:59:00

Lite utav helgen...

God morgon på er! :)
 
Förutom att jag skrev det uppjagade Bråvallainlägget, kollat in politiska videos ifrån bl.a. Angry Foreigner, Lauren Southern, Red Ice TV ...osv...
...så har jag även kollat på mer glada klipp ifrån Ida Warg, Therese Lindgreen ...osv...
...men även också rätt så meningslösa klipp ifrån t.ex. Be Amazed, WOWsoAmaze, Talko, TheHUB ...osv...

...MEN... annars så har jag haft en rätt så bra helg ändå!
Under fredagen, så var jag endast en sväng till mina föräldrar, för att gå på hundpromenad med Lexus. Och fick dessutom med mig några rabarber ifrån deras trädgård med.
Och med dessa rabarber så gjorde jag sedan en rabarberpaj på dagen därefter. Sådan med skal och fyllning i. Inte sådan smulpaj, som vi annars kör som oftast på... jag ville vara lite "rolig" jag, och inte göra något som mamma alltid gör tänkte jag.
Och i samband med detta så gjorde jag även en kladdkaka också. Kladdkakan gjorde jag till mig själv, och Rabarberpajen gjorde jag som bidragande efterrätt till lördagens familjemiddag ;)
Men kladdkakan blev helt jävla perfekt! Var visserligen lite rinnig första gången jag tog utav den, men... så blir det när man blir för hetsig... hehe...
Rabarberpajen blev kaos däremot! Pajskalet liksom flöt sig inåt. Så såg mer ut som en Hallongrotta (eller Rabarbergotta då för jag hade rabarber i den då ;)) MEN... smaken var god i alla fall, men tror de andra gillade den mer än mig jag. Jag föredrar kladdkakan framför pajen jag. MEN... det kanske beror på att jag är en chokladsmissbrukare det ;)

Nå ja, blev även lite boule med, när som mammas kompis kom till oss en sväng med. Sedan när hon hade dragit så blev det endast ett kortspel med Chicago också. Jag var trött. Tror att alla var trötta. Så det var lika bra att det inte blev mer spel än så då.


Och dagen därefter (söndag) så var det bara hundvakt, promenad och träning... som vanligt då...
Men var dock lite sisådär om jag ens skulle vara hundvakt, med tanke på morfars situation. Han är annars tillbaka till ålderdomshemmet igen. Men annars hörde något prat om anmälan under lördagens familjemiddag. Vet inte om det handlade något om de som jobbar på ålderdomshemmet, som inte skött sig väl. Eller om det var något ifrån sjukhuset sida. Men säkerligen så handlar det om fel ifrån bägge sidorna antar jag...
...men men... jag ska inte ta lägga mig i mer inom det. Förutom att jag vet att det kommer norrmäns besök i till helgen här... i skift... JA... mycket norrmän här...
Sedan så ska jag även till vuxenhabiliteringen under denna veckas fredag med...

Och något jag borde göra nu, som inte blev av i helgas. Är att jag borde plocka ur skåperna och rensa. Men jag orkar inte. Jag vet! Jag är dum och lat!
Men har i alla fall tryckt i mig en melon. Funderar nu på att fixa kaffe och sjokadesmörgås nu, som jag "äntligen" tog med mig sjokaden ifrån mina föräldrar sist! HAHA!

Jaja, tänkte avsluta detta tjatiga inlägg nu med...
Perfekt Kladdkaksbit!... Riktigt krämig när den fått stå i kylen :)Sedan när jag ändå lade upp om CHOKLAD (kladdkaka) Så lägger jag även upp det norska chokladpålägget Sjokade också ;)
Mmmm... ska nog ta lite av den NU jag!
Men har're gött tills vidare i alla fall! :)
Kommentarer:
2017-07-03 @ 11:44:55
#1: jessy

Massa gott!

2017-07-03 @ 17:45:58
#2: Sofia

Ser sjukt gott ut! Rabarberpaj också, var flera år sen jag åt det :) sv: kul att du tycker det! Ska ha gamla bilder från bildterapin kvar men de ligger undanskuffade nånstans där jag inte vet var haha :) Men hittar jag dom så kan jag självklart lägga ut dom :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: