carro.mary.blogg.se

2017-06-29
19:49:00

Städning, CHOKLAD... och "promenadsterapi"

Hellu på er igen då! :)

Då har jag städat och fikat hos mormor. Därefter så fick jag ett ryck och började damsuga och sådant här hemma också. Tänkte även ta mig en sväng och rensa ur garderoberna med, men det få bli morgon det ;)

Sedan därefter så ville jag bl.a. handla melon och choklad på ICA också, MEN... det var en dum tidpunkt! Klockan var runt 14.00 tiden då. Och även fast det inte var "pensionärsdag" (med det menar jag tiden mellan 11.00-13.00 tiden, då som alla pensionärer handlar där för att få sin 5%s rabatt)
Men i alla fall... det var OK när man kom in i butiken, men sedan så vart det värsta "labyrinten" där inne. Och fick ta en massa omvägar. En gång fick jag lyfta kundkorgen i ögonhöjd. En annan gång så kom jag emot en man i någon permobil. Och när jag försökte gå tillbaka så kom en mamma med sina två barn samt kundvagn. Och när jag då tänkte "jag trycker in mig så långt in mot hyllorna som möjligt för att ge dem plats"... NÄ... så kommer det ännu en kvinna som ska klämma sig precis mittemot den hyllan som jag bokstavligen tryckte in mig i! MORR
Men värst var inte att jag var inträngd, utan det värsta var ändå att den sista kvinnan där inte ens såg mig och bakade för några sekunder så jag hade en chans att gå därifrån! IDIOT!
Och ja, när jag "kom loss" då...
..så kom jag mot ännu en kvinna... och då suckade jag HÖGT inför henne... just för att jag var så uppstressad och irriterad! Men hon observerade i alla fall mig med att säga... "OJ"...
PUUUH... sedan när jag försöker komma till kassan, så börjar istället en man stirra på mig. Och då försöker jag även fly från honom, och börjar därefter NÄSTAN att gråta...
Så ja, det var sedan väääldans skönt att komma ut ifrån butiken till slut! Ska aldrig handla där efter 12.00 tiden igen! Kombinationen med för mycket folk, samt en väääldigt trång butik är inte alls bra! (gångarna i den butiken får t.ex. inte plats med 2 kundvagnar i bred t.ex.)
 
Men ja, sedan som man kom hem igen med mina inköpta varor. Så gick jag på direkten därefter på en... PROMENAD...
...fan vad skönt det var! Det blåste rätt rejält emellanåt, men det var inte alls jobbigt jämtemot det som vart i butiken ju!
Sååå... promenaden fick agera som terapi även idag med då ;)
 
 
Mmm... och imorgon så tänker jag satsa på garderobsrensning/städning (som jag nämnde i början utav inlägget), samt promenader med då...
...men inget jävla handlade! För då blir det väl säkerligen att jag dricker resten utav vinet som jag har kvar här! ;)

Jaja, men nu så ska jag inte låta så jädrans bitter här. Så nu ska jag trycka i mig lite underbart syndig chokald här istället ;)

Sååå... GOD NATT, eller go kväll kanske låter bättre? För klockan är ju inte alls så mycket just nu...
Hummm... jaja, men go kväll OCH god natt på er tills vidare i alla fall!
Mmm... ja...
jag tar och slutar detta inlägg med några halvglada bilder på mig med, för det höjer väl upp stämmningen det va? SKOJAR!!!
Men nu så blir're CHOKLAD!
2017-06-29
10:55:00

Bilder på mina senaste nätshoppingsköp (Apotea & Lyko)

God morgon på er!

Jag var lite utav en "klagmaja" igår. Men jag vart också så uppstressad och irriterad, på allt folk som störde mig på ett eller annat sätt då.
Jaja, men jag går inte mer in på det nu, för skrev ju det mesta om det i det senaste inlägget här...

MEN... förutom promenadsterapi igår. Så fick jag även ett trevligt paket ifrån LYKO också.
Så tänkte slänga upp en bild på det då. Och när jag ändå lägger upp det, så lägger jag även upp bild på Apoteaköpet också... även fast det var ifrån ca 2 veckor sedan det nu då men... SKITSAMMA! ;)
Så här nedan så kommer det bilderna i från mina senaste nätshoppingen, som jag utfört under den senaste tiden här ;)
Börjar med den äldsta som är ifrån Apotea. Där köpte jag mig spirulinatabletter, rakhyvel+blad, bodylotion och så 4st saffranspaket.
Och så avslutar jag med det nyaste paketet/köpet, som jag fick i brevlådan igår här. Och det paketet var ifrån Lyko då. Och i det paketet så fanns det ansiktsvatten, ansiktskräm (som jag vitsat i denna blogg minst 10 gånger?! haha) och så en deodorant faktiskt.
 

Men nu så ska jag ta och göra iordning mig inför städning hos mormor här. Se om man får reda på några nyheter om helgen och annat då.

Men... till dess så... har're så gött så länge!
Så hör jag av mig någon gång senare här igen!
Hej då! :)
2017-06-28
21:13:04

Lite utav dagen idag...

Puuuh... vet inte riktigt hur jag ska skriva i detta inlägg för att göra det kortfattat och begripligt. Blir så lätt att jag skriver taskiga "noveller" för jag vill FÖRSÖKA ge en sådan tydlig bild som möjligt X)
Funderade även på att skriva en "Plus och minus lista" med, men märkte att det blev "novell-aktigt" det med.
 
 
Så jag skriver istället att jag har tvättat idag. Och under tvättiden så vart jag uppstressad utav HSB, en gammal tant, och en skum gubbe...
NEJ, HSB var aldrig in till mig. Men de var upp på vinden. Och I "MITT" torkrum under tiden som jag hade... TVÄTTID! Entrédörren nere var spärrat p.g.a. det som HSB utförde. Vilket var TAKARBETE det. Så förstår inte var det har med TORKRUM att göra!!! Men som tur så hade jag ingen tvätt där inne då!

Men min "terapi" för detta blev sedan 2 promenader då. Jag har gått hittills 18.192 steg på 13,5 kms sträcka under 154 minuter. Det är långt ifrån ett rekord, men samtidigt så är ett av de längre aktivetstiden jag haft på ett tag här. Men var hursomhelst skönt som fan för både kropp och själ för mig det!

Sedan efter tvättandet och promenaderna. Så ville jag sola lite på balkongen med. Blev kanske bara en halvtimma, för det kom in en HUMLA... åååhhh!
Jag var snabb med att stänga in mig i själva lägenheten. Humlan var envis med att emellanåt att "stångas" in mot balkongdörrn och fönster. Den ville verkligen till mig den! Men jag väntade i ca 5 minuter, på att den skulle flyga ut ifrån samma skjutfönster som den kom in igenom. Men näää...
Och sen... OCH SEN!... så kom det även in en GETING också!...
Getingar brukar ju vara värst, men den flög smart nog ut ifrån samma fönster på bara några sekunder den. Men Humlan är fortsatt kvar :S
Och jag var extremt fjantig med att sätta på mig morgonrock och handskar, när jag skulle ut på balkongen och smyga mig ut för att hämta de glas jag hade haft där ute. Och då såg jag att Humlan satt på en sådan INSEKTSFÄLLA, som inte sitter i. Och som också sitter i taket med en för kort sladd (är meningen att den ska sitta högt upp i taket med förläningssladd som ännu inte är fixad)
Puuuh... sedan stängde jag igen... den var kvar där... sedan så smög jag ut igen... för att stänga igen det fönstret som jag hade haft öppet...
MEN fan vad folk skulle ha skrattat åt mig! Inte bara för jag är så pinsamt rädd för humlor och getingar (speciellt i små utrymmen) Utan just även för hur jag såg ut i min morgonrock och vantar IFALL humlan skulle attackerar mig X) HAHA!
Men jag kände att jag ännu inte ville duscha av mig den insmorda solkrämen. Så jag tog och pantande och drog till willys och köpte mig 2 paket med mangon med. Men höll ju på att få psykbryt därmed idag. För var tre djävla ungar som härjade. Ingen aning om vad de sade heller. Försökte först invänta med att de skulle gå före mig. Men det verkade inte kunna bestämma mig för om de skulle har chips eller lösgodis dem. Ändå skulle de emot kassan med ibland! Åhhh!
 
Så... var JÄVLIGT skönt sedan att komma hem en sista gång för idag då! :)
Blev tacomys, dusch för både hud och hår, prata av sig lite för mycket med J och sådant...

...och nu blir det CHOKLAD och slappa!
...och imorgon så ska jag städa hos mormor. Får se vad hon har för nyheter att ge då. Vet bara att sist som jag pratade med pappa så verkar det vara norgebesök på G här... IGEN! Är garanterat p.g.a. morfar det. Men utav det jag hört så är hans tillstånd bättre, och är inte längre på sjukhus utan är på ålderdomshemmet igen. Men ja, får se med detta. Inte kul att vara sjuk och gammal. Men mest jobbigt förstår jag att det är för mormor. Blir sådan psykisk press på henne...
...men men... ska inte prata mera djupare om det nu!

...utan nu ska jag försöka tänka på allt positivt och njuta av med mysiga chokladen här ;)

GOD NATT på er tills vidare! :)