carro.mary.blogg.se

2017-06-08
10:48:12

+ & - ...

...under bara dessa senaste dagarna här (6-8 juni)
 
+ Vi firade dagen med LITE finfika under nationaldagen. Bjöds på rabarberpaj, samt jordgubbar, hallon och blåbär till det. Och så glass och kaffe då.
- Skäms över att vi inte firade NÅGOT mera än så. Även om jag inte var så stor i maten under just den dagen. Så hade det ändå känts mera rätt med NÅGOT mera mat också. Så som grillmat, för det var faktiskt väldigt varmt och skönt väder under just den dagen.
 
+ Jag fick mig ett par "nya" skor utav mamma. Hon frågade ifall jag var sugen på ett par skor, som hon försökt testa att få på sig. Men de var ju för små, men ja... när hon sedan visade den för mig så sade jag:
"Ja, men de där är de skorna som jag köpte på Stadium Outleet i Örebro för 6-7år sedan!"
Själv så tycker jag inte att skorna är i min stil. Men ska ju vara bättre promenadskor än de utslitna skorna pumaskorna, som jag går mest i nu. Sedan har jag alltid fått klagomål ifrån bägge föräldrarna mina det att jag går snett... så... för se om dessa skor kommer att "fixa problemet då"
Men tycker att det är lite halvkomiskt att det är bara mamma och pappa som pratar om det där. För alla andra tycker jag går "snyggt", men ja... självklart så kanske de ljuger för mig också? Haha!!
 
- Det var askasst väder igår. Så jag gick aldrig utanför lägenheten då heller. Jag som ville ut och promenera... höhö!
 
+ Men jag rörde på min halvförgiftade kropp igår en sväng på gånbandet istället. Jag orkade inte att träna, men ville ändå göra NÅGOT. Men svettades som fan, så man fick ju något vettigt utfört igår då... haha!
 
 
Och DAGENS STORA minus!!!
Jag är en av de drabbade Telia kunder jag. Vilket innebär att jag inte har 5an längre. Och inte heller ID Discovery Channel, som jag och J ofta tittade ihop på. Jag gillade 5an främst för the Big Bang Theory. Och ID kanalen, var väldigt intressant att titta på emellanåt. De sänder mesta dels som outlösta kriminalfall och sådant. Så ja... det är INTE KUL!

Vet inte om man ska börja gå till mina föräldrar på tisdagskvällarna nu. För de har ju annat abonnemang. Synd även att brorsan hade samma som mig (Telia) annars hade man ju kunnat gå dit med...

Humm... man kanske skulle kolla efter något annat abonnent eller något? Vi (jag och J) har sett meddelandetext om detta under helgen. Vet inte om jag ska köra på fega och snälla svennestilen, och bara vara tyst... vilket jag är och har varit nu.

Men... jag får väl googla runt litegranna om möjligheter till att få minst 5an tillbaka i alla fall. Kanske borde diskutera om detta med brorsan med, som också är drabbad? 
Men men...  just nu är jag så jädrans slö här. Och så ska jag ta och fixa till mig min frukost nu. Blir chiapannkaka med blåbär och sirap tänkte jag. Var länge sedan jag gjorde och åt det nu... haha!

Men ha det så gött ni andra så länge. Så får jag se hur det blir med Telia, 5an och ID Discovery Channel sedan senare. Annars så får jag väl träna eller något? haha!!
Hej då! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: