carro.mary.blogg.se

2017-06-01
12:25:04

Apotea paket, samt lite uppdatering...

Mina grejer ifrån apotea. Linsvätska som det var nästan panik med! Samt lite grejer ifrån märket N!ck's. Det var nämligen 20% på deras grejer, så ville jag fynda lite där då ;) Så då blev det 2st steviadrops med smakerna vanilj och spearmint. En chokladkaka och så ett paket med svarta bönpasta ifrån N!cks med då :)

Vaniljstevian har jag testat förut, och den gillar jag. Brukar ha den i t.ex. chiapudding och sådant.
Spearminten är helt ny smak för mig. Men eftersom jag älskar mintchoklad och sådant, så tänker jag testa på att göra chokladchiapuddning framöver här med några droppar utav denna produkt. Tror jag kan bli gott det! Men jag varvar för deras caramel stevia... för den var vidrig... haha! Men det behöver såklart inte ni hålla med om då men... Men JAG tyckte det var för mycket bismak utav sötningsmedel i just deras Karamell stevia...
Och chokladkakan har jag smakat på sedan tidigare. Dock så var det i en betydligt mindre förpackning, men ja... den är GOD. Men var uppmärksam på att den innehåller sötningsmedel. Så... överkonsumera den inte ;)
Men deras svarta bönpasta har jag inte ätit sedan tidigare. Men ska bli intressant och "kul" att få äta SVART pasta någon gång framöver här :)


Jaja, men förutom att hämtat apotea paket här. Så har det varit en del SPRING. Promenader på egen hand. Promenad med hund. Handling och så vidare...
Så har jag även idag varit på promenad här, som jag alldeles nyligen kommer från här. Dock så var det en väldigt kort promenad. Då det blåser så väldigt. Men ska ändå bege mig en sväng till mina föräldrar för en HUNDpromenad också. Och därefter så ska jag möta upp brorsan. Då vi ska hämta ut FLERA paket. Då ifrån Delitea och EMP (Sweden rock shop). Och ja, brorsan blir med för att han med var med och beställde lite grejer ifrån EMP han också. Så ja, då hämtar vi paketena ihop. Och eftersom dessa paket är på ICA, så ska jag även komplettera med lite mera handling också. Blir säkert ÄNNU mera kompletteringar efter det också. För vet ju inte vad "min man" tycker om min mat. Men har sedan förut både inhandlat både vegnaska varor, men även KÖTTvaror. Han är ju inte emot att testa lite på vegansaker, men han vill inte vara "extrem"... jaja...
Men nu så ska jag klä mig till lite lättare kläder här. Fixa en bananglass med lite vaniljstevia och havreprotein och havremjölk tänkte jag... mums det!

Jaja, men ska sluta tjata för nu här. Och sedan så tänkte jag åtminstone lägga upp inlägg om de andra paketena ifrån Delitea och EMP också här. Sedan så blir det att FÖRSÖKA koppla av lite. Samtidigt som jag ska städa och fräscha till lite i lägenheten här innan mannen kommer efter jobbet imorgon här. Måste ju se lite fint ut då ju! ;)

Men men... ha det så gött så länge, och njut hårt av solen (om ni har något sådant??)
Jaja, men ha det gött så skriver jag lite senare igen här sedan senare!
Hej hej!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: