carro.mary.blogg.se

2017-06-08
20:32:29

Chokladsug och Beslutsångest...

...är INGEN bra kombination det!

Jag är mätt, men är fruktansvärt sugen på choklad just nu!
Har tittat fram och tillbaka i kylskåp och andra skåperna här efter choklad, eller varför inte annan VETTIG mat för den delen heller. Men när jag kollar på:
linssoppan... näää, fel smak...
eller havregrynen... näää, för "fibrigt" haha!
eller sallad... nja, men... NEJ...
eller något i frysen som falafel, kikärtsbiffar, sojafärs... nej, inte hungrig ju!
eller varför inte den sista agnusburgaren (KÖTT) som är kvar... NEJ, vill inte ha det, och när J tyckte att jag skulle åtminstode testa just den burgaren. Så tyckte jag själv att den smaka "pensionär"... och lukta så som det gör hos äldre människor X) Vet inte om jag fått mer avsmak från kött, när jag äter det knappt när som jag är hemma? Hehe...

MEN...
...DETTA jag NÄSTAN kunna mörda för nu!
MEN...
...det får nog bli detta här...
...ELLER det här...

MORR!
Men får bli något utav de två sista i alla fall. Men måste TINA bröd om jag ska ha "choklad"-jordnötssmöret. Eller så måste jag BAKA smulpaj, för att sedan strö över med chokladnibbs på det. För sådan BLOCKchoklad nibbs måste smälta det. Annars så är det inte gott... ja, jag äter mestadels "snobbchoklad" jag... haha!!
ELLER... så kan jag ju testa på att ta jordnötssmör i havregrynsgröt?? Låter inte helt dumt, men nja..
Humm... får fundera lite till... men inte så länge så det blir natt här...
Mmm... jag antar att det är mensjävlen som spökar här nu. Även om jag är en chokladnarkoman, så känns det extra mycket utav det just nu här... haha!!
 
Annars så har dagen varit bra här. Kollade bara lite snabbt om 5an, eller ja the big bang theory. Som tur är så har alla avsnitten redan blivit sända på TVen här nu. Sista avsnitten var väl i tisdags här. Då som Sheldon friade till Amy, om jag förstod det rätt?
Jaja, och tränat har jag gjort med. Och när man har tränat så får man även synda... eller?! Men inte någon jävla alkoholjävel nu i alla fall. För jag vill ha choklad nu! För det har jag ju tjatat om i hela det här inlägget här så...

Ha're så gött tills vidare, medans jag ska synda med NÅGON form utav choklad här ;)
God natt!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: