carro.mary.blogg.se

2017-06-14
22:03:24

En bra och "dålig" dag...

...på en och samma gång...

Bra dag för att jag kände att dagens träningspass blev bra. Blev både svettig och öm i skinkorna på en och samma gång.
Sedan så glad, och tror även att pappa blev glad för Radiokakan som jag gjorde igår och tog med mig till honom. Får se vad för bra/dåliga kommentarer han ger om kakan imorgon eller någon annan dag framöver här ;)
Sedan så var det små trevligt med fikat som bestod av kladdkaka, jordgubbar, vaniljsås och så pistagevetelängd.
Och så har jag varit vettig med två hundpromenader också.
Se dessa ovanstående saker är jag nöjd med för idag! :)

Dock så är det lite strul med hur det kommer vara och se ut under de senaste dagarna här t.o.m. söndagen. Först... vilket i sig inte är något problem så då men... men jag ska i alla fall in till Vuxenhabiliteringen i Karlstad då. Vet inte vad jag har att förvänta mig. Ingenting egentligen. Men min kontakt där kanske kommer fram med några bra förslag om sysselsättning eller vad det är nu de kan ha att prata om. Senast som jag var där så bara ställde han en massa frågor om de ena och det andra om mig och min situation och så. Hummm... jaja, vi får se vad som sker imorgon då!
Annars så i samband med min tid till Vuxenhab, så KANSKE även mormor ska skjutsas till sjukhuset med och hälsa på morfar också. Men ja, vet inte hur det blir med detta, eftersom det är även snack om BESÖK. KANSKE vi får besök av min morbror och hans söner. KANKSE kommer min ena moster och hennes mellanson hit. Men det är en småtrulig situation i familjen här. Tänker inte gå in på mer detaljer än så. Dels för att jag inte vill det, men även för jag knappt själv förstår mig på denna situation och hur det står till med allt... men vet inte om jag ska kalla det idiotiskt eller sorgligt... eller bara rent av... KONSTGT!

Hummm... nåja, jag hoppas på att det blir bra ändå. Vill ju åtminstone att lördagen blir BRA. För då är det ju även tänkt att vi ska fira pappa lite extra med. Och då tänkte jag igen bidra med något bakverk. Blir säkert  en kladdkaka, om jag nu inte kommer på något annat. Får se... men just nu så har jag lite ont  huvudet här. Ska ta mig 1-2 chokladrutor och se om det får mig lugnare och på bättre humör?! HAHA! ;)
 
 
Men hoppas att ni haft en någorlunda fin och rofylld dag ni i alla fall!
Annars så hoppas jag på att ni helt enkelt gör det bästa utav det ;)
Hej då och god natt tills vidare!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: