carro.mary.blogg.se

2017-06-26
06:55:00

En mindre berg-och-dalbana

God morgon på er!

Hoppas att ni haft en skön midsommarhelg här!
Min har varit mestadels bra, men tänker inte gå in på mer detaljer än att vi haft 2 middagar i rad (fredag och lördag) hos mina föräldrar, spelat kort och drucke lite alkohol... typ.

Och igår så var jag väldigt sliten i både kropp och själ. Så under den tiden som jag var hundvakt en sväng igår, så orkade jag inte ens träna.
Så det blev endast 2 hundpromenader för mig så och SLAPPA... det var garanterat behövligt det, även om jag VILLE träna. Men dumt och träna när huvud och kropp säger NEJ... eller hur?

Jaja, och efter att J åkte hem till sig igår.
Och jag sovit oroligt och haft en hemsk dröm i natt, om att jag var med inom TERRORISM som jag försökte springa ifrån. Så det var ju inte så roligt det då, men ja, jag verkade klara mig i den drömmen i alla fall! Hehe... Men i alla fall!... så ska jag nu återgå till mitt "normala" liv igen. Eller ja, snarare återhämta mig.
Och eftersom jag inte kunde somna om här vid halv 6 tiden i morse här.
Så ska jag MJUKSTARTA denna morgonen med en vattenmelon och resterande Skam avsnittena som jag har kvar att se. Och ännu så har jag inte blivit sådär värst besatt utav den där serien. Och då är jag ändå sett alla de första säsongerna, samt kommit in i några utav säsong 4 avsnitten. Men annars så är säsong 2 den som jag gillat mest jag....
Antar att jag är en skum individ, för jag inte "gapar och skriker" efter just den serien jag. Men det är ju också just det som gör mig så "bra" på person med det. Eller det är i alla fall något som J säger att det är främst DÄRFÖR som han gillar mig. För självklart så ska man INTE vara som alla andra. Är ju allt för tråkigt det.
Så... om ni andra där ute också får höra att ni är skumma, så... ta det som en komplimang då! :)
Skillnad på att vara lite skum och att vara sjuk i huvudet! Och med sjuk i huvudet så menar jag inte folk med djup depression, har ätstörningar, eller har ADHD och liknade. Utan nu menar jag folk som t.ex. misshandlar djur och våldtar småbarn och ja SÅDANA SJUKA saker...
 
Men men... blev längre inlägg än vad jag hade tänkt mig nu här... som vanligt ;)
Förstår att det vart bara en massa onödigt babbel med. Så ska ta fram melonen som titta på... SKAM! För måste ju se klart dem, när jag ändå sett på dem andra innan ;)

Men ha're så gött och hoppas ni haft midsommarhelg (som jag även skrev i början utav texten här)! :)
Och hej då tills vidare! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: