carro.mary.blogg.se

2017-06-16
15:00:00

Familjemiddag på G...

Hellu på er!

Hoppas att ni mår bra!
Jag mår OK, är lite trött dock. Men sovit rätt så bra för en gång skull här. Blev väkt av Svea en gång vid 3 tiden på natten, men annars så sov jag till närmare halv 10 tiden idag! :O Kanske var länge det, men med tanke på att jag bara fått max 5 timmars sömn på sistone. Så är i alla fall JAG för att jag fått nämnare 8 timmars sömn nu istället :)

Jaja, annars så har jag tränat i två omgångar. Ingen bra träning dock. Jag blir bara en massa svett, som i säg är skönt att man får ut en massa gifter då men... men jag vill ju få mera kontakt med muskelgrupperna också ju!
Men blev runt 20 minuters KASS magträning efter frukost. Och därefter ett mestadels ben+rumptråning på ca 40 minuter efter mitt senaste mellanmål här...
...så jag får väl vara nöjd över det lilla då ;)

Och ja, efter som jag "magtränade" och "ben och rumptränade". Så tog jag an mig lite bakning också.. haha!
Den ska jag sedan ta med mig under familjemiddagen som blir efter 17.00 tiden idag här. Och det jag bakade idag blev en Vegansk kladdkaka med lite kanderade/brända cashewnötter på. Jag hoppas på att det kommer bli en korsblandning mellan kladdkaka och Tosca i alla fall... är ju goda efterrätter de båda två tycker jag...
...men det återstå att se!
...men innan fikat (kladdkakan) så kommer vi att äta SMÖRGÅSTÅRTA... vilket jag tycker lite sisådär om. Kommer ihåg senast jag hade gjort kladdkaka i samband som vi också hade just... SMÖRGÅSTÅRTA. SÅ var smörgåstårtan kladdigare, än min kladdkaka. Vilket innebär att det varken blev bra betyg för vare sig "förrätten" (eller vad man ska kalla det?!) och efterrätten det ;) haha!!
 
 
Men men... nu så står jag i köket med hårinpackning och ansiktsmask i fejjan här. Så det blir till att snygga till sig lite här då. Ska även ta mig ett mindre mellanmål med. Eller rester... ja, något mindre att äta helt enkelt, men inte för mycket. Annars så blir det extra obehagligt att äta både smörgåstårta och kladdkaka här sedan... haha! ;)
 
Men...  nu blir det dusch, mellanmål och sedan blir det att...
..."snygga" till sig lite ;) Kanske blir att ta på sig sina "nya" solglasögon med då... höhö

Men ha're så gött tills vidare och hoppas att ni får en asskön helg här sedan! :)
Kommentarer:
2017-06-17 @ 12:43:36
#1: jessy

Mysigt att baka :D

2017-06-18 @ 18:58:25

SV; Exakt! Jag håller med dig! :)
Tusen tack!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: