carro.mary.blogg.se

2017-06-13
08:32:00

Gäsp! (+ Kattmat och Radiokaka på G)

God morgon på er!
 
Igår så spenderade jag dagen med att tvätta hos mig och att städa en sväng hos mormor. Då pratade vi bland annat lite dovt om morfars situation. Det verkar vara OK med honom, men också ostabilt... vilket det har varit det bra länge nu...
Sedan så antar jag att min morbror kommer till helgen med, eller om det var nästa helg? I alla fall så bad mormor mig att även byta sängkläder till gästrummet också.
Jaja, annars så var det att slappa så gott jag kunde tills det blev kväll... då jag fick mens ;)

Mmm... och i natt så har jag sovit asdåligt. Sveakatten är inte ett dugg nöjd med sin mat. Och detta har hon visat med att antigen nosa på mitt ansikte, peta på gardinen eller något annat som ger en massa störande ljud. Så irriterande detta, för jag köpte ju kattmat alldeles nyss här!
Men ska ta och köpa FRÄMST kattmat så snart jag piggnat till här. Sedan så får jag plocka med mig en massa överbliven mat till Lexus med sedan som jag går en promenad med honom efter 14.00 tiden. Får hoppas att han i alla fall accepterar den maten då ;)


Mmm... sedan när jag kommer hem igen så tänkte jag fixa mig an en Radiokaka med en "twist". Jag tänkte köra på detta recept då: https://receptfavoriter.se/recept/radiokaka.html
Ingredienser:
200 gram kex (typ Mariekex)
100 gram smör
400 gram blockchoklad (ljus)
0,5 dl sirap
 
Men... istället för Mariekex så tänkte jag ha i OREO. Och satsa på mjölkfritt margarin istället för smör. Och så Mörk choklad istället för ljus. Kan det bli gott mån tro? Vet att i den klassiska kakan så ska det vara kokosfett och ägg i också, men jag ville testa på en veganvariant jag. Sedan så tycker jag att det lät lite kul och lyxigt med oreo med ;)

Och ja, varför jag ens vill göra denna kaka... är även för det att pappa fyller år imorgon. Jag tänkte då vara snäll och ta med mig denna kaka då imorgon till honom. Så jag hoppas att detta blir bra! Annars så får jag åtgärda detta under helgen sedan. För vi kommer egentligen fira honom då. Då det blir ett mera utförligt firande med så att säga ;)

Jaja, men ska trycka i mig mitt morgonvatten nu. Trycka i mig min riktiga frukost. Blir chiapudding med en massa blåbär till... och kanske lite kaffe med så jag vaknar till liv här ;)
Och så ska jag se på gamla avsnitt på That's 70's show på Comedy Central :P
Och ja, med tanke på TV och TV-kanaler... så vet väl de samtliga att bl.a. 5an och ID channel är tillbaka igen! Vilket gör mig väldigt glad det! Kan jag och J sedan kolla på en massa kriminaltjosan när han kommer hit igen sedan... haha! ;)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: