carro.mary.blogg.se

2017-06-11
20:22:00

God kväll på er...

...ifrån min gamla och dumma dator hos mina föräldrar ;)
 
Hej på er!
Då har jag och är fortsatt hundvakt här. Varit här ifrån 16.00 tiden och kommer att vara här till ca 21.00 tiden. Då mamma ringde nyss om att de hade dragit till sjukhuset. Då morfar är på akuten nu... inte kul det då men, men får hoppas det inte är något allt för allvarligt med honom då!
Jaja, annars så har jag spederat tiden här med träning, hundpromenader och så en massa ätande ;)
Och med tanke på ätande så ska jag nog ta och synda till mig några chokladpraliner här, medans jag väntar på att föräldrana kommer hem igen då. Får se vad mamma har att uppdatera om sedan då...

Jaja, men hoppas att ni haft en bra och skön helg här i alla fall!
Jag har haft det helt OK jag. Varken bra eller dålig... typ!

Mmm... och eftersom jag sitter vid min gamla och dumma dator här. Så tänkte jag passa på att slänga upp 2st gamla bilder. Bilder ifrån 2 promenader med hunden Eros, som tyvärr inte finns nu längre. Men ja, här nedan är dem:
Alltid full fart i början utav promenaderna ;)
Och ja, detta är ifrån en tid då jag verkligen HATADE att vara med på bild. Gör jag på sätt och vis nu med, men blivit mera trygg-fjortis på äldre dagar ;) och självklart ska man ha på sig vantar också! Gärna under somrana också ;)
Men ja, Eros var väldigt fin på denna bild! Vila i frid Eros...

Men nu ska jag mysa med Lexus här istället och ta lite choklad och vänta på att de kommer hem igen!

God natt på er tills vidare!
Kommentar:
2017-06-12 @ 16:44:07
#1: Sofia

Så fin vovve! <3 Håller tummarna för din morfar! sv: ja, där beskrev du den bra, den är rätt lik Smirnoff Ice faktiskt :D Haha, det är sjukt vad lika vi är ibland. Tar också alltid bort äggen från räkmackorna x)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: