carro.mary.blogg.se

2017-06-06
10:33:48

Helguppdatering och liiite personligt...

Hellu på er!

Hur er det med er? Med mig är det bra!


Jag har haft en väldigt bra helg. Bland annat just för att J var här. Men även för vi varit en del utanför lägenheten.

Ena dagen så var hos mina föräldrar på familjemiddag (Lördag). Men tyckte att det var lite obekväm situation då jag tyckte att det var "kul" när J skulle göra flamberade päron. Och då kom mamma emellanåt i köket, samt att mormor satt liksom hela tiden vid matbordet. Även om jag förstår att mormor vill vara bekväm och säkert intresserad utav vem och hur J är. Så... NEJ... låt honom vara ifred när han lagar mat och/eller bakar. För jag själv kan bete mig som ett PMS fall, när jag har "ögonen i nacken" på mig... det är sjukt obekvämt det.

Jag kan själver gilla att baka och laga mat för att göra något... med sedan så får jag... TUPPJUCK om någon är i samma rum som mig, och kanske t.o.m. kommenterar det jag gör... även om de menar väl...

Jaja, men förutom den OBEKVÄMA situationen. Så var det rätt så bra... för jag blev även lite irriterad på mamma med. Som hade med alkoholen att göra. För det var "såklart" att det skulle vara alkohol vid matbordet, fikat och kortspelet. Men skulle hela tiden vara kommentarer... men.. VEM var värst? ;)

 

Jaja, och IGÅR (måndag) så tyckte jag att det däremot var en väldigt bra dag jag. Förutom att det var kallt och blåsigt... så åt vi räkmacka vid frykencafèt, som J NÄSTAN tjatat på. Samt att var THOMAS DE LEVA alldeles vi cafét där också. Visserligen ascoolt att se en kändis. Men mådde nästan lite illa för hans skull... och varför i lilla kil?! Men ja... var ändå coolt att se en kändis :)

Men jag tyckte det var desto roligare att få se en del av Nilsby jag. Där som jag bodde och levde mina ca 1-15år gamla jag. Ett rätt så fint ställe, men det finns samtidigt inte ett skit där förutom en massa ladugårdsdjur som kor, hästar och får... och en BADPLATS... Hagudden.

Men ja, vill man bo där som MÅSTE man ha bil och körkort! Så inte alls poppis att rösta miljöpartiet där. För tar ca 15-20 minuter med bil om man ens ska komma till en MATAFFÄR där. Vilket är då är Kil... där jag bor nu. Så ja, har man körkort och grejer så kanske Nilsby är rätt "nice", om man inte vill se en massa människor hela tiden. Men för mig som inte har körkort och sådant. Så är jag i alla fall NU väldigt glad för att jag bara kan gå promenadsträckor till affärn...

...och detta var något och J började diskutera litegranna om med... ifall vi ska... och BO IHOP... och då bor vi gärna i just... KIL... just för du har matbutiker... snart kommer det byggas café och sådant i centrum med. Så ja, det finns i princip ALLT då här. Och ja, vill man shoppa... ja, men då drar man in till Karlstadscentrum då, inte mer illa med det. Men just att shoppa kläder gör man ju inte hela tiden. Och sedan...

...även om jag FÖRSÖKTE köpa en likadan (fast mansversion) på nätet till J nyss här. Då jag handlade ifrån EMP Webb-shop ganska så nyss här... så vill han ändå prova i fysisk butik han. Håller jag inte helt med om. För jag gillar ju inte att trängas bland allt folk jag och sådant... jaja... kanske köper den jackan än då snart, just för han gillade den jackan jag hade... jaja! Men skitsamma med det nu! ;)

 

 

Men ja, som sagt...

Helgen var i överlag bra.

Fredag så slappade vi bara hos mig.

Dagen därefter så var vi en sväng på familjemiddag hos mina föräldrar.

Och dagen därefter så var vi där en stund igen, men då bara som hundvakt åt Lexus. Och dagen därefter... IGÅR, så var vi till frykencafét och åt räkmacka och såg på Thomas De Leva i typ 10-15 minuter. Och därefter drog en sväng till "mina barndomsår" till Nilsby en sväng. Och därefter så njöt och bara slappade vi här... just för att J åkte hem till sig igen här idag.

 


Men ja, om man läst lite "emellan raderna" här i texten. Så är jag och J mer på G ihop igen. Mamma vet ju själver det efter vi var till Vuxenhabiliteringen med det tillsammans sist att jag kallade J, han från Örebro för min... pojkvän. Jag gillar det... samtidigt som det skrämmer mig. Jag har liksom varit lite ostabil jag. Samt att jag ser ned så på mig själv. Och ja, det kom även upp vid ämnet vid matbordet i lördags det om... BARN... men jag tvivlar på om jag kan bli någon bra mamma jag... jag är på sätt och vis glad för jag fick missfall för 4-5 år sedan... speciellt när man ser ÄCKLIG denna värld är som vi lever i...

...FOLK pratar om att ge mera kärlek... mmm nja... på sätt och vis så kanske det "stämmer", för jag tycker att man ska ge ALLA människor en chans! 

Men... världen blir inte bra på enbart "kärlek". Jag tror mer på strängare regler och straff!... för just nu så är hela samhället en lekstuga. En lekstuga, som jag som "mamma" skulle bara gå runt och vara asrädd ifall min dotter eller som blir med om något hemskt!... Nej, jag hade inte varit en bra mamma även om MIN mamma och även J påstår det. Om jag är rädd... så hur mycket mer räddare hade jag då inte varit ifall JAG är en mamma??

 

Men... ska ta och avsluta denna text här nu. Kanske blev ett att för "melodramatiskt" här nu... speciellt nu på slutet här.

Men ja, hoppas att ni haft en asskön helg här nu. För det har jag. Och tycker att det är halvkul nu som Novakatten ligget tätt intill mig nu, som J drog... haha!

Annars så är det diffust inplanerat jag själv... inte med J ska dra till mamma och pappa igen här... det är trotts allt SVERGES nationaldag...

...även om det inte blir något speciellt för idag här så... SKÄMS INTE FÖR ATT VARA SVENKSK! Sverige är inte bäst, men verkligen inte sämst!... PUNKT


Ha en fin nationaldag idag, vare sig ni firar den eller ej! :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: