carro.mary.blogg.se

2017-06-09
22:32:14

Hundvakt + en massa annan tråkig skit (lång text)

Hellu på er!

Idag så har jag varit hundvakt från 10.00 tiden...
sedan paus emellan ca 16.00 till ca 18.00 tiden...
och där igen återgått till hundvakningen från ca 18.00 till att ha väntat på att mina föräldrar skulle komma hem igen till Lexus... vilket var vid ca 20.30 tiden det...

Jaja, men har blivit 3 hundpromenader för mig. Lite pantning och handling emellan hundvakningen. Behövde verkligen panta en massa ifrån helgen som varit här. Men var dum tidpunkt att handla på, för det var en del folk som trängdes på Willys. Samt att det var en tant som ockuperade vid pantningen, så jag fick gå lite zick-zack fram och tillbaka i butiken där då... höhö...

Men det vart i alla fall KATTMAT till katterna. Var behövligt, men borde köpt mera... "får" klaga på att jag blev uppstressad... höhö..
Sedan köpte jag "kattmat" till mig också. Eller ja, jag köpte KITKAT! Ja, jag vet dålig humör,  men är jag trött nu också ;) Men ånga mitt "chokladköp". För borde köpte riktigt choklad istället. Inte godis med "chokladsmak" Men.. nästa gång så kanske det blir Lindt eller något annat erotiskt ;)
Och så blev det ett paket blåbär med också... intressant det va? Skoja!

Sedan så bakade jag lite under den andra och sista svängen som jag vart hos mina föräldrar med. Blev lite utav ett oväntat exprimenet. För jag tänkte göra en äggfri kladdkaka med lite Kahlua i. Men när som jag smälte smöret. Så upptäckte jag det att jag inte hade varit smart och plockat fram alla ingredienserna som jag ska ha till bakningen... som jag annars alltid brukar att göra!
Men i alla fall... så upptäckte jag då att de hade knappt något socker där. Men fann ett paket med PÄRLSOCKER. Så jag tog utav den, och tänkte att den skulle få smälta i smöret. Men, nej det smalt aldrig. Men Hade ju ändå LIIITE strösocker och så hade jag även LIIITE Sjokade... och så hade jag ju såklart LIIITE utav likören Kahluan med då ;) 
Men ja, efter att hällt i den rätt så OK-aktiga smeten i springformen, och därefter smakat ca 1 matsked utav smeten som var kvar i formen... alltså det smakade som... CHOKLADBOLLSSMET! Vilket i sig inte är så jädrans konstigt med tanke på Kahlua (kaffelikör), pärlsockret och så kakaon förstås och att jag inte hade något smak utav ägg heller. Humm man kanske skulle haft kokosolja i istället för smöret med? haha!!
Men ja, smeten var faktiskt GOD, så får hoppas att själva kakan också kommer att vara det. Men jag antar det att det kommer ha lite farligt "chrunsch" i sig med tanke på allt pärlsocker som jag hade i den! X)
Men ja, den blir nog OK ändå ;)
 
 
Nå ja, annars så efter som mina föräldrar kommit hem igen. Så diskuterade vi lite diffust om morgondagen. Då de pratade lite om bil (och MC) cruising inne i Karlstad. Men ja, jag vet inte om jag är så supersugen på det. Jag gillar äldre bilar. Men gillar inte att trängas så med folk. Och sååå jädrans intresserad är jag inte utav bilar heller. Hade ju varit roligare att gå på det ifall J hade varit här. för han gillar ju... Motorcyklar i alla fall... haha!!
Nej, men får se med det! Jag sade att mamma kan ju höra av sig och fråga imorgon också. Blir det dåligt väder så blir det ju ett STORT NEJ på det, men är det sol och fint så... KANSKE ;)

Och sedan som jag skulle dra hemåt igen här så ville hon att någon skulle följa med mig hem här. Och då blev det mamma då. Inget speciellt med det. Dock så var det en skum gubbe strax utanför min byggnad. Mamma sade bakom mig 3-4 gånger "törs du att gå förbi nu då?!"
Och jag bara gick och rusade in och upp till mig jag. Sedan för inte så länge sedan så började det ringa här till mig med. Och det var ju mamma igen det då. Hon undrade om den där gubben och om allt gick bra.
Och ja, jag tycker själv att denna person är skum, men han är också min granne. Vet att J ibland har rytit till honom, för att denna gubbe är allmänt speciellt. Stirrar konstigt på en och så... men NEJ, han har inte gjort något så... så jag är inte sååå rädd för honom... inte än i alla fall... Men jag har samtidigt aldrig varit trevlig och sagt hej till honom heller, men det gör jag knappt med några andra heller. Om de nu inte börjar säga hej till mig då. Men hört förr i skolan och sådant att de tycker att jag inte säger ordet "HEJ" ändå...
Men jag är tydligen sådan som antigen är för tyst eller högljudd jag. Inget mellanting eller vad man ska kalla det?
 
Och ja!... Ja, jag vet... satan så lång text detta här blev nu! SORRY!
Men... jag har även fått en lapp idag... ifrån... HSB!
På lappen så står det inget om att de ska göra någonting nytt, men att det ska KONTROLLERA om allt funkar!
Även om det är bra, så är jag sååå trött. Och J blev inget glad när jag meddelade detta till honom! haha!
Och glömde såklart att visa denna lapp till mina föräldrar med... höhö...

Och ja!... en av dagarna som J var här, och vi kom hem ifrån mina föräldrar och var lite berusade. Så hörde jag ett jävla pip i hallen också! J sov på en gång, men jag kunde INTE sova jag! Men förstod nästan var det var... nämligen brandlarmet! Så plockade ned den mitt under natten. Men fick inte tyst på skiten. Men lite MP3 sedan, så sov jag. Och dagen därefter så bad jag J att få tyst på "aset"!...
Men ja, detta skulle mamma nog bli tokig utav att jag inte har en fungerade brandvarnare nu heller! Typ ett år gammalt. Men ja, antar det är att bara... BYTA BATTERI!

Jaja, men fan så lång text. Och antagligen så har jag bara babblat upp en massa jädra skit med. Så ska sluta med SKITSNACKET här nu...
Kanske ska ta mig FULCHOKLAD (kitkat) nu innan jag lägger mig...
Och JA, jag har fått i mig lite choklad till och från under dagen här. Samt chokladsmulpaj igår kväll. Så jag har fått stilla chokladsuget... NÅGOT ;)

Men god natt på er tills vidare i alla fall!
Får se när jag hör av mig härnäst här. Men förhoppningsvis så blir det inte ett så jädrans långt och tråkigt inlägg som denna här blev då ;)
Men ja... GOD NATT! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: