carro.mary.blogg.se

2017-06-15
21:53:08

Lite utav Vuxenhabliteringen & Åhlenshopping (ett par solglasögon)

Go kväll!

Idag har jag varit trött och slö under hela dagen jag. Enda gången jag gått utanför hemmet, var då som jag blev skjutsad till Karlstads centrum och vuxenhabiliteringen. Mötet där gick bra, eller ja... vi kom inte fram till så mycket. Var mer som sammanfattning om Aspergers syndrom. Kunskapen om den. Och om hur mycket och lite jag kände igenom mig i den diagnosen. Och även så att jag skulle EVENTUELLT få mera kunskap om den. Samt att min kurator även kunde få en något tydligare bild om mig som person... typ!
Blir en ny tid sedan den 7de juli. Och då ska vi prata om sysselsättning. Och eventuellt framöver så kanske vi även ska prata om... JOBB, men det är något vi tar myrsteg med. Men man vet aldrig om man kommer med mer framsteg eller ej... inget är väl helt omöjligt?! Men sysselsättning är det som står främst i focus för min del nu :)

Jaja, och i samband detta. Så gick jag även in på Åhléns också, som är i samma byggnad som Vuxenhab. Jag är ju ändå medlem där, samt att jag hade lite och göra då medans jag väntade på att bli upphämtad av pappa med då.
Men hursomhelst så tog jag då och passade på att köpa mig ett par "nya" solglasögon också. Eller ja... "nya"... för de ser exakt likadana ut som de jag redan har ju X) Men mina som jag använder nu är slitna och äckliga. De är fläckiga på glasena. Samt att blivit bortslitet, så att de kommer fram sådant fult blått. Men varför jag köpte LIKADANA som de tidigare. Är för jag främst trivs i den modellen. De sitter inte för löst på mitt smala och ruttna huvud. Och ja, jag KOLLADE lite på sådana pilotglasögon med blått glas på med, men... känns som folk kommer titta snett på mig och undra om jag tror att jag är märkvärdig eller något?! Haha!
 
 
Och sedan som jag kom hem här. Så sade jag redan innan jag klev ur bilen till pappa det att:
"Ja, hur blir det idag då? Blir det något hos mormor? Hur många blir det? Men hursomhelst så föredrar jag att vara hemma själv i lugnet. Så ni kan gärna utesluta mig idag. För det blir garanterat en något imorgon och ändå till söndagen i alla fall"
Jag fick inget tydligt svar ifrån pappa. Men han verkade förstå mig att det blir så hetsigt för mig annars. Fläng till Karlstad. Sedan även ha väntat på honom mitt i studentfirandet som ägde rum där med X) Så man fick ju se på lite studenter med idag då... haha!
Och ja, strax efter som jag kom hem så åt jag mat. Var hungrig då jag. Sedan efter ca 5 minuter jag ätit mat, och jag började prata med J över skypen och sådant. Så... får jag ett SMS ifrån mormor "KAFFI OG TÅRYS OM 15 MIN." Jag antar att hon menade tårta, men norrmän säger inte ens tårta... de säger KAKE dem... men skitsamma!
Men jag velade lite fram och tillbaka, och jag sade till J det att jag var så trött och slö. Jag ville bara slappa, och ev gå någon promenad istället jag. Jag sade till honom det att jag ville tacka nej, men att jag inte vågade helt. För det är ju mathets i min släkt ju. Men han tycker att det borde vara helt Ok att tacka nej. Jag kommer ju ändå umgås och vara med den framöver ändå här sedan ju.
Så... jag tackade nej då. Sade även att jag tänkte gå promenad och slappa. Men det gjorde jag inte, men jag borde ha gjort det. Fan vad slö och lat jag varit idag! :S haha...
Men får ta igen med aktivitetstid imorgon då. För jag antar att det är viktigt att lyssna lite på sin kropp och även huvud med emellanåt. För är man trött och sliten så är man det! That's it! ;)
Men har inte fått svar tillbaka ifrån henne. Antigen så förstod hon inte min svenska. Eller så blev hon besviken på mig. Eller så ville hon bara umgås med folket... eller så var det lite alltihopa på en och samma gång...
 
Och...
...detta här är både mina gamla och nya solglasögon!
Mmm, va? Ska man inte se ut såhär?
Hummm...
...om jag klipper av bandet+lappen, och sätter det på mitt huvud medans jag utför ett fjantigt duckface då?
Hummm...
...jaja, är rätt så nöjd med dessa brillor i alla fall. Inget märkvärdigt. Känns väldigt jag det! ;) :)

Men nu så ska jag unna mig lite syndig choklad och mysa lite innan jag lägger mig!
Och god natt på er tills vidare!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: