carro.mary.blogg.se

2017-06-22
08:36:26

Midsommarhelg snart på G...

Go mörra!

Gårdagen bestod bara utav två promenader och en massa slappande emellan.

Men idag ska jag hetsa betydligt mera här. För jag ska städa och göra det hyffsat snyggt här hemma innan som J kommer. Sedan så ska jag handla lite smått innan dessa också.
Sedan så får jag se om jag hinner med att träna, eller promenera något också... men det kanske blir för hetsigt det? Humm... känner lite skuldkänslor jag att min aktivitets har bestått av 90% promenader och 10% träning. För jag har blir bara latare och latare för varje dag som går jag. Men när som jag är hemma i lägenheten, så svettas jag bara med att gå fram och tillbaka till köket jag! Haha!!

Nä, ska sluta bortförklara mig en massa, även om det är just så jag anser om min fysiska aktivitetstid... :S
Men alla fall... ska ta och starta dagen med lite frukost efter mina två "morgonglas" med vatten. Vilket är något som är obligatoriskt det för mig att åtminstone dricka MINST ETT GLAS MED VATTEN varje morgon. Om  ni inte själva redan gör det själva så... börja införa det NU som en del utav eran morgonrutin :) För det är nog det mest hälsosamma tipset jag kan ge er för idag i alla fall. Är ju något som kommer vara extra viktigt både nu idag och under själva midsommarhelgen det. För kommer garanterat bli alkohol lite här och där nu...

Jaja, men jag hoppas på att ni får en asskön helg under midsommaren här!
Så ska jag smått påbörja med diverse förberedelser inför den nu!
Så har're så gött så hör jag av mig igen mot söndagen eller något...
 
Glad midsommar!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: